Preseed kullananlar

Arkadaslar bu jelden almak istiyorum, kimyasal gebelikle sonuclanan bir tup bebek seruveni atlattim, bu ayi da bos gecirmeyip bu jeli kullanmak istiyorum ama orijinal urunu nereden siparis verebilirim? Yardimci olabilir misiniz?
canım eczeneden sipariş et.. ellerinde genelde olmuyor ama ecza depolarından istiyorlar 1-2 gün içinde geliyor...

kızlar merhaba ben de bu jeli kullanıp hamile kaldım o mu vesile oldu olacağı vardıda denkmi geldi bilmiyorum :) 31 haftalık hamileyim şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin
merhaba arkadaşım ben de bu jeli duydum araştırdım kullanmak istedim dok. sordum kimyasal dedi.Dikkate almadım hamile kalan çok fazla kişi olduğu için ezaneye alırken sordum oda kimyasal dedi kafam karış tı! Arkadaşım hamileliğin inş sağlıklı geçiyordur.

kızlarr merhabaa preeseed jel ı duydumm bır cok hamıllekk olmus boyleeeee amaa bu sıtede bı yerlde turkıyedeklerın tarıhının gecmıs olduugnu yurt dısındkıların hamılleık yaptıgını yazmıss sızler nerden adınızzzzz nasıll oldu

cnm ben 3 ay önce aldım eczaneden tarihi gecmemişti

Merhaba bi kızımvar aaltıyyaşında ddörtyyıldır ikinci için uğraştık ama olmadı ttesadüf bu preseed i buldum aaklıma çokyyattı ama eşimi alma konusunda b türlü iknaedemedim aAvusturyada yyaşıyorum eczaneler de olurmu ki acaba internet ten siparis vveremiyor um malesef kabul etmediği için eczaneye ssormayı ddüşünüyorum

kızlar galiba hamileyim yarın kan vericem cuma günü adet günümdü bu ay 2 kez preseed jeli kullandım

Ayyy canım ya tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Başka bişey uyguladın mı preesed dısında? Çok sevindim inan. Maşallah

Ayyy canım ya tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Başka bişey uyguladın mı preesed dısında? Çok sevindim inan. Maşallah
cnm zaten 3 kez ilişki oldu ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. bide 2 kez jel denediğim zaman ilişkiden önce yakı yapıştırdım belime. eşimde emodex kullanıyordu bide akşamları havuç sıkıyordum suyunu içiyordu kızlar belirti aramayın hiç belirtim yok cuma adet günümdü olmadım bekledim cumadan beri kasık agrım var o kadar bide bu ay cok belim agrıdı dünden beride gögüslerim agrıyo bakalım yarın kan degerim yüksek cıksında önce hayırlısı ile

Emodex nedir? Bir de yakıyı kac gün tuttun üzerinde? Çok yakıyor ya Rabbim bizleride uğraştırmadan anne olmayı nasip etsin inşallah. Kendim gibi çok sevindim gercekten. Dikkat et kendine. Güzel düşün güzel olsun hersey

cnm emodex sperm için kullandı esimin ileri hareketinde sorun vardı kullandı. yakıyı ilişkiden önce kullanıyordum sabah banyo yaparken cıkarıyordum cnm cok yakmıyo kış ayındayız ya benm sadece asırı belim agrıdı bu ay

Benimde gecen aydan beri belim ağriyor. Hatta şüphelendim ama negatif. Bu ay bende iki kere kullandim. 15 i regl olmam gerekiyor. Bakalım nasip kısmet.

Benimde gecen aydan beri belim ağriyor. Hatta şüphelendim ama negatif. Bu ay bende iki kere kullandim. 15 i regl olmam gerekiyor. Bakalım nasip kısmet.
inş sende olmazsın cnm inan ben hiç hamile oldugumu düşünmedm bile yani bi arkadasım cok ısrar edince test yaptım ama günüm 4 gün oldu geciyo yarın kan sonucum iyi olsunda cnm hayırlısı ile

İnşallah canim benim bize de dua et. Sonuç güzel olacak. Hep olumlu bak. Bizle de paylaş yarın test sonucunu.

[QUOTEgüzel bi haber bende eşimi sonunda ikna ettim siparis verdim internet üzerinden bakalım inşallah bende sonuç alırım Allah hayırlısıni nasip etsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah kucağına almayi nasip etsin Allah bende önümüzdeki ay başlarım artık pre seedle denemeye henüz elime ulaşmadı aysgl, post: 45072343, member: 707466"]kızlar galiba hamileyim yarın kan vericem cuma günü adet günümdü bu ay 2 kez preseed jeli kullandım
[/QUOTE]
Ay ne guzel

kızlarr be jelii nerden alıyorsunuzzz kımı turkıyedekıler sahte yurtdısından getırılıyorr onlar gebelık yapıo dıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…