canım eczeneden sipariş et.. ellerinde genelde olmuyor ama ecza depolarından istiyorlar 1-2 gün içinde geliyor...Arkadaslar bu jelden almak istiyorum, kimyasal gebelikle sonuclanan bir tup bebek seruveni atlattim, bu ayi da bos gecirmeyip bu jeli kullanmak istiyorum ama orijinal urunu nereden siparis verebilirim? Yardimci olabilir misiniz?
rica ederim canımTamam canim, oyle yapayim en iyisi. Cok tesekkurler
merhaba arkadaşım ben de bu jeli duydum araştırdım kullanmak istedim dok. sordum kimyasal dedi.Dikkate almadım hamile kalan çok fazla kişi olduğu için ezaneye alırken sordum oda kimyasal dedi kafam karış tı! Arkadaşım hamileliğin inş sağlıklı geçiyordur.kızlar merhaba ben de bu jeli kullanıp hamile kaldım o mu vesile oldu olacağı vardıda denkmi geldi bilmiyorum :) 31 haftalık hamileyim şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin
cnm ben 3 ay önce aldım eczaneden tarihi gecmemiştikızlarr merhabaa preeseed jel ı duydumm bır cok hamıllekk olmus boyleeeee amaa bu sıtede bı yerlde turkıyedeklerın tarıhının gecmıs olduugnu yurt dısındkıların hamılleık yaptıgını yazmıss sızler nerden adınızzzzz nasıll oldu
cnm zaten 3 kez ilişki oldu ben inofolic kullanıyorum 2 aydır. bide 2 kez jel denediğim zaman ilişkiden önce yakı yapıştırdım belime. eşimde emodex kullanıyordu bide akşamları havuç sıkıyordum suyunu içiyordu kızlar belirti aramayın hiç belirtim yok cuma adet günümdü olmadım bekledim cumadan beri kasık agrım var o kadar bide bu ay cok belim agrıdı dünden beride gögüslerim agrıyo bakalım yarın kan degerim yüksek cıksında önce hayırlısı ileAyyy canım ya tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Başka bişey uyguladın mı preesed dısında? Çok sevindim inan. Maşallah
cnm emodex sperm için kullandı esimin ileri hareketinde sorun vardı kullandı. yakıyı ilişkiden önce kullanıyordum sabah banyo yaparken cıkarıyordum cnm cok yakmıyo kış ayındayız ya benm sadece asırı belim agrıdı bu ayEmodex nedir? Bir de yakıyı kac gün tuttun üzerinde? Çok yakıyor yaRabbim bizleride uğraştırmadan anne olmayı nasip etsin inşallah. Kendim gibi çok sevindim gercekten. Dikkat et kendine. Güzel düşün güzel olsun hersey
inş sende olmazsın cnm inan ben hiç hamile oldugumu düşünmedm bile yani bi arkadasım cok ısrar edince test yaptım ama günüm 4 gün oldu geciyo yarın kan sonucum iyi olsunda cnm hayırlısı ileBenimde gecen aydan beri belim ağriyor. Hatta şüphelendim ama negatif. Bu ay bende iki kere kullandim. 15 i regl olmam gerekiyor. Bakalım nasip kısmet.
tmm cnm bnm rabbim hepinizi nasip eylesin ben 18 ay bekledimİnşallah canim benim bize de dua et. Sonuç güzel olacak. Hep olumlu bak. Bizle de paylaş yarın test sonucunu.
Gunaydın cnm, kan testi yaptirdinmi? Merak ettim.tmm cnm bnm rabbim hepinizi nasip eylesin ben 18 ay bekledim
Eczaneden al güvendigin yerden. Son kullanma tarihine bak gecmis olmasin.kızlarr be jelii nerden alıyorsunuzzz kımı turkıyedekıler sahte yurtdısından getırılıyorr onlar gebelık yapıo dıyooo