Benimde 20. De pozitfti inş. İşe yarar denemediğim bi tek bu kalmıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canm
Rabbim hayırlısı nı versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 20. De pozitfti inş. İşe yarar denemediğim bi tek bu kalmıştı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda canm
Bende telefonla sipariş ettim yarın alıcam bakalım bir dahaki ay kullanıcamErtesi sabah gel al dedi eczane hangi ecza deposuyla çalışıyorsa sen bu kodları göster hemen getiriyorlar
Hayırlı sı olsun Canım inşallah kullanmana gerek bile kalmadan hamiş olursunBende telefonla sipariş ettim yarın alıcam bakalım bir dahaki ay kullanıcam
Ben yumurta takibi yapıp yumurtlama günlerimde ilişkiden 15 dk önce kullandım.ben nasıl kullanıcam diye bocalamıştım ama kullanımı kolay.Hayırlı uğurlu olsunKizlar geldi preseed jelim. Son kullanma tarihinde sikinti yok.kullanmadan once dikkat etmem gereken noktalar var mi soyleyebilir misiniz
Banada cvp verir misiniz lütfenCnm nasılsın aşılama tuttu mu kuzum
Cnm ben eczaneden almıştım sende eczaneden alabilirsin yada internetten sparis edebilirsinBanada cvp verir misiniz lütfen
Merhaba arkadaşlar bende bu jeli kullanmak istiyorum.korkuyorum eczaneye sordum kimyasal mış içeriği ama beni vazgeçirmedi ben de kullanmak istiyorum kullananların deneyimine ihtiyacım var.Hiç fikrim yok bu jel le ilgili.
Ben yumurta takibi yapıp yumurtlama günlerimde ilişkiden 15 dk önce kullandım.ben nasıl kullanıcam diye bocalamıştım ama kullanımı kolay.Hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşım siz nerenden jeli aldınız ve ne kadar ödediniz ben getirtmek istedim eczacı bana tablet falan diyince kafam karıştı görünüşü nasıl!Yardımcı olur musun arkadaşım.
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi için yarın bende alıp hemen kullanacağım deneyeceğim her şey nasip kaç ay kullandın arkadaşım!bunun yanında başka şeyler denedin mi!Jel bu canım çoğumuz gittigidiyor dan aldık ama baktım şimdi satışta yok eczanedende alınıyor
Ben 130 fln vermiştim sanırım tam hatırlamıyorum işede yaramadı bende kiminde ilk ayda tuttu nasip kısmet belki sanada vesile olur
Ben eczaneden 135 tl ye aldım 1tane jel 9 şırıngası var.sağlıksız spermleri taşıma konusunda bende duydum aynı şeyi yinede denemek istedim düşeceği varsa düşer zaten jel kullanmayanlarda oluşan gebeliklerdede düşük olabiliyor .hayırlısı olsun inşallahArkadaşım siz nerenden jeli aldınız ve ne kadar ödediniz ben getirtmek istedim eczacı bana tablet falan diyince kafam karıştı görünüşü nasıl!Yardımcı olur musun arkadaşım.
Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi için yarın bende alıp hemen kullanacağım deneyeceğim her şey nasip kaç ay kullandın arkadaşım!bunun yanında başka şeyler denedin mi!
Sağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm[/QUOTE Slm. degerlerimiz yakin bizimde sayi 46 milyon hareket yuzde 25. ne kadar sure kullandiniz acaba bu jeli
kızlar ben bugun öğrendim böyle bi jelin olduğunu cok merak ettim faydasını gören varmı :)Ben de aldım, başlıycam bakalım bu ay Preseed'e. İnşallah bu ay hamile kalırım