Preseed kullananlar

Ooo maşallah çok iyi. Artış olur Allah'ın izniyle hiç sıkıntı yapma. Hayirlısı ile kucagina alasin insallah.

Tebrik ederim gözünüz aydın.Canım sizde bir sorun varmıydı en son ay jeli nasıl kullandin neler yaptın? Taktikleri alalım lütfen
Cnn en son 3 kez ilişki oldu ilki adetim bitince oldu sonra 12 ve 14 günlerde oldu ben ilişkiden once 2 kez belime belime yaki Yapistirdim sonra jeli kullandım sabah banyoda cikardim yakiyi. 12 ve 14 günde yaki ve yeni kullandım o kadar cnm kısa inofolic kullaniyodum günde 1 kez

Sipariş geldi bu gün içinden 20 tane daha ovolasyon testi çıktı kargo dahil 42 euro ödedim üstünde ki tarih 2017/10 yazıyor tarihle ilgili çok sıkıntı çekenler olmuştu alır almaz direk tarihe baktım

Sağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm
Teşekkürler canım 1ml de 48 demi ?birde ben de 1 ay yakı yapmıştım ama çok yakmıştı ve 3~4 gün sonra zor çıktı, sen de yanma oldu mu ve çıkartırken zorlandin mı? Test sonucun inşallah güzel çıkmıştır

Teşekkürler canım 1ml de 48 demi ?birde ben de 1 ay yakı yapmıştım ama çok yakmıştı ve 3~4 gün sonra zor çıktı, sen de yanma oldu mu ve çıkartırken zorlandin mı? Test sonucun inşallah güzel çıkmıştır
Çok şükür bugün 505 cikri artmis cnm yakıtı ben hemen sabah banyobuaoarken çıkardı evet çıkartırken zor oldu kılları cekiyo:KK70:

Sağol cnm çok iinsalhhh hayırlısı ile kucağına alırım. Eşimin sayısı 48 milyondu.ileri hareketi %15 cnm
Hayırlı olsun :KK66:ya benm eşimin 20 milyon %45ileri hareketli.doktor kötü dedi sizce cokmu kötü.kaç aydır preseed işe yaramadı.proxeed plus kullaniyo şimdi.sen o ilaci neden içiyordun peki.bilmiyorum nolcak ;(

arkadaşlar pre seed kullananlar lütfennbana bi yardımcı olun kağıt ingilizce anlamadım siz nasıl kullandınız ne kadar kullandınız bunu kaç ml ayda ı kere yumurtlama gününde minasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuz

Hayırlı olsun :KK66:ya benm eşimin 20 milyon %45ileri hareketli.doktor kötü dedi sizce cokmu kötü.kaç aydır preseed işe yaramadı.proxeed plus kullaniyo şimdi.sen o ilaci neden içiyordun peki.bilmiyorum nolcak ;(
Cnn sizin sayı az sen keçiboynuzu pekmeZi al onu yesin eşin cnm ise yariyo

arkadaşlar pre seed kullananlar lütfennbana bi yardımcı olun kağıt ingilizce anlamadım siz nasıl kullandınız ne kadar kullandınız bunu kaç ml ayda ı kere yumurtlama gününde minasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuz
Cnn bak yukurtlamadan önce ki ilişki yumutanin bağladığı gün bide ondan sonraki ilişki de kullan 3 ml kullan cnm insalhhh ise yarar ben 2 ml kullabniyordun benimki akiyodu çok kullannca diğer arkadaşlar 3 ml kullaniyordu

günaydın tamam canım çok teşekkür ederim inşallah önümüzdeki ay başlayacam bu ay geçti elime dün ulaştı malesef biz de de spermlerde sorun var inşallah ise yarar

Cnn sizin sayı az sen keçiboynuzu pekmeZi al onu yesin eşin cnm ise yariyo
Evet cnm tam sınırda denilebilir.harket ve morfoloji sıkıntılı.keçi boynuzu pekmezide iciyo kurunu de yapiyo.proxeed evicap kullaniyo :KK66:ins işe yarar.bende bi problem yok ama bu ay klomen kullaniyrm.hayırlısı bakalım

X