- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
Canim daha 9 haftalik cok yeni yumurtlamada kullanmisti zaten ozaman kullanilmasi gerekiyoPeki arkadasın dogurdumu canım?
Ve muadilinimi kullanmıstı arkadasın?
Hakkında hayırlısı olur insallah seninde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim daha 9 haftalik cok yeni yumurtlamada kullanmisti zaten ozaman kullanilmasi gerekiyoPeki arkadasın dogurdumu canım?
Ve muadilinimi kullanmıstı arkadasın?
Hakkında hayırlısı olur insallah seninde
İnsallah kucagına aldıgı günleride görür canım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaCanim daha 9 haftalik cok yeni ☺ yumurtlamada kullanmisti zaten ozaman kullanilmasi gerekiyo
Amin canim insallahİnsallah kucagına aldıgı günleride görür canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Bekliyorum tatlım sonucunu insallah ilk denemende dünyalar senin olurAmin canim insallah
Bu ay kullanicam olumlu sonuç alirsam insallah yazarim
Insallah canim hepimize insallahBekliyorum tatlım sonucunu insallah ilk denemende dünyalar senin olur
Topigimin gözbebegiiiiiiisinnnnn senInşallah hepiniz hamile kalırsınız canlar..ben yazmıştım yine yazayım preseedle hamile kaldım
Sağlıklı bir gebelik mi doğum yaptınız mıInşallah hepiniz hamile kalırsınız canlar..ben yazmıştım yine yazayım preseedle hamile kaldım
Sağlıklı bir gebelik mi doğum yaptınız mı
Masallah canım gözünaydın insallah bizlerede yardımcı olurKullandım faydasını gördüm kolaylaştırıyor ve sperm e yardımcı oluyor ilk denemde hamile kaldım rabbim herkese yardımcı olsun
İnşallahMasallah canım gözünaydın insallah bizlerede yardımcı olur
Hadi hayırlısıyla ilk denemede sonuc alırsın insallahKızlar bende aldım inşallah faydası olur
İnşallah yaa Çok heyecanlıyım bir umut 1,5 yıldır evlyiz gecen sene temmuzdan beri deniyoruz da her ay birşey deniyorumHadi hayırlısıyla ilk denemede sonuc alırsın insallah
Nasipleriyle geliyor bebekler ne kadar herseyi denesekte Allahın ol demesi gerekiyor sanırım insallah nasipleri gelmistir yavrularımızında dokuz ay sonra kucaklarımıza saglıcakla alırız canımİnşallah yaa ❤❤❤ Çok heyecanlıyım bir umut 1,5 yıldır evlyiz gecen sene temmuzdan beri deniyoruz da her ay birşey deniyorum
inşallah kuzumm aynen öyle işte nasip kısmet amiiiin inşallahNasipleriyle geliyor bebekler ne kadar herseyi denesekte Allahın ol demesi gerekiyor sanırım insallah nasipleri gelmistir yavrularımızında dokuz ay sonra kucaklarımıza saglıcakla alırız canım
İnsallah balammmminşallah kuzumm aynen öyle işte nasip kısmet amiiiin inşallah