Preseed tır büyük ihtimallepreseed 175 prefert 109 tl.
Bunlar aynı ürünlermiş adı değişmiş yazanlar var.
Faydasını görenler hangi ürünü kullandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Preseed tır büyük ihtimallepreseed 175 prefert 109 tl.
Bunlar aynı ürünlermiş adı değişmiş yazanlar var.
Faydasını görenler hangi ürünü kullandı
Tesekkürler canım bende n11den alacamHem ovulasuon hem gebelik testini böyle almıştım, ovü testi bi ay yetsin diye, satıcı isimleri de yazıyor en uygunuydu, çok memnun kaldım ikisinden de. N11de
Ay canım demeseydin keske öylecanım, ben de düşündüm almayı ama bir yerde yorum okumuştum, sanki genelde düşükle sonuçlanıyor gibi geldi bana. istisnalar vardır tabi ama sanki kötü spermleri kısa süreliğine güçlendirip yumurtaya ulaştırıyor gibi bir düşünce var kafamda. emin değilim, sadece ön yargım var. ovülasyon olarak ben laboquick kaset test kullanıyorum memnunum
YokkkkkkPreseed jel kullanan varmıııııııı?
Nolurduki kullansaydın kullansalardıYokkkkkk
doğurup sağlıklı olan da çok canım ama ne bileyim bana doğalı daha doğru geliyor hep. en iyisi doktoruna danışAy canım demeseydin keske öyle
Bende aksine hep olumlu haberler alanları okumustum alacaktım ama suan yine kararsız kaldım
Doktorlar hersey cok güzel cok mükemmel harika filan filan diyip duruyorlar eminin gerek yok derler ama ben süreci hızlandırmak istiyorum sabırsızlanıyorum hayırlısı artıkdoğurup sağlıklı olan da çok canım ama ne bileyim bana doğalı daha doğru geliyor hep. en iyisi doktoruna danış
ayy çok iyi anlıyorum, bi ara benim de aklıma gelmişti ama cesaret edemedim :) kaç aydır deniyorsunuzDoktorlar hersey cok güzel cok mükemmel harika filan filan diyip duruyorlar eminin gerek yok derler ama ben süreci hızlandırmak istiyorum sabırsızlanıyorum hayırlısı artık
Biryıl oldu sayılır canımayy çok iyi anlıyorum, bi ara benim de aklıma gelmişti ama cesaret edemedim :) kaç aydır deniyorsunuz
Ben ikisini de aldım hala hamile kalamadımAyrıca ovülasyon testide almak istiyorum. Önereceginiz site varsa simdiden tesekkür ederim
HadiyaaBen ikisini de aldım hala hamile kalamadım
inşallah en yakın zamanda olur. ben 1,5 yılda olmuşum mesela. değerler normal miiBiryıl oldu sayılır canım
Hersey normal canım 1.5yıl sonramı gebe kalabildin sen?inşallah en yakın zamanda olur. ben 1,5 yılda olmuşum mesela. değerler normal mii
yok canım, annem öyle kalmış. beni 1,5 yıl beklemişler yaniHersey normal canım 1.5yıl sonramı gebe kalabildin sen?
Ah beklenen yaramaz sendin demekyok canım, annem öyle kalmış. beni 1,5 yıl beklemişler yani
Sitesinden acıp gösterseydin keske ögrenseydi ne kadar cahil bir doktorBen bunu doktoruma sordum canım ne duymuş ne görmüş kullanma böyle şeyler dedi faydası olsa biz bilirdik ama zararı olabilir dedi