Doğuma Hazırlık prensimin adı efe olsun istiyorum ama karar veremedim yorum yaparmısınız ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oznuurr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
7
0
16
Bursa
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım eylülde anne olucam ve oğlum olucak edı efe olsun istiyoruz ama tek isim mi olsun iki isim mi karar veremedik yardımcı olurmusunuz :)

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım eylülde anne olucam ve oğlum olucak edı efe olsun istiyoruz ama tek isim mi olsun iki isim mi karar veremedik yardımcı olurmusunuz :)

günaydın canım
efe ismini her zaman beğenirim ama yalnız kısa gibi duruyor... eymen efe nasıl ? gerçi bu defa da 2 e'yle başladı isimler...

Efe tek de gayet güzel .Şu an içimden Melih Efe geçti .Ama Melihin anlamını bilmiyorum.

sağol canım önerin için bakalım bulduklarımızı değerlendiricez artık
eymen efe
umut efe
emir efe
bunlarda var aklımızda ama karar vermek çok zormuş :)

Efe ismi tek başınada güzel fakat iki isim halinde de gayet hoş oluyor Umut Efe çok hoş bence :16:

Ama tavsiyem tek isim ben 2 isim koydum kımı başka diğeri başka isimle çağırıyor biz ısrarla 2 ismi ile çağırıyoz senın için sorun olmazsa 2 isim koy senın tercihin

efe ismi çok fazla oldu artık her yerde bi efe var :)
bence eymen ege de güzel isim :)

Efe tek başına çok kullanılıyor.Bizim küçücük mahallede bile 3-4 tane var sokagın sonuna kadar.
Bi tanıdıgımız Efe Mert koydu..İkisini kullanıyorlar Gayet şık bir isim.
Sağlıkla kucağınıza alın adıyla yaşasın inşallah:
nazar:

efe bencede cok yaygın benım oglumun adı emir mesela bazen bırı sruyor ne dıye emır dıyoruz karıstırıyor efe dıye hıtap edıyor cocuga ben sevmıyorum efe adını ama eşin madem takmıs koycan artık tek kalsın bence ıkı ısım sevmıyorum ben

evet canım güzel bencede ama babamız efe diye takmış olduğundan başka isim düşünemiyoruz :) bende o yüzden efenin yanına ikinci isim arayışındayım

efe yi ya hiç koyma ya da tek koy diye önerecektim ki baba istiyormuş anladığım kadarıyla sen pek bu ismi istemiyorsun iki ismi birlikte söyleyeceksiniz o halde... eğer öyleyse iki kısa isim daha uygun olabilir efeyi ikinci isim olarak söyleyince lakap gibi duruyor önce efe sonra başka isim olarak düşünebilirsin aklıma efe kaan,efe barış,efe arda gibi isimler geldi
hayırlı olsun

Bizim de var bi Efe miz :nazar: :)) ben çok sevdiğim için Efe ismini eşim de bana dayanamadı ama bilmenizde fayda var : ' Geçen haftalarda Efeyi götürdüğümüz oyun parkındaki bir oyuncakta aynı yaşlardaki diğer 3 erkek çocuğun adı da Efe ydi,hatta anneler olarak kendi aramızda gülüştük :)) ' ama güzel isim.. :nazar:

erkin efe,çınar efe,efe batur,tuğrul efe,hazar efe,barkın efe,çağın efe,kemal efe,tuna efe............

Back
X