Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebişini Analı Babalı buyutsun Rabbim canımm
hayırlı evlat olur inş. size :Saruboceq:
bu arada (canım çilekte beyendim ama dolap modelleri hoşuma gitmedi bende kataloğu mobilyacıya verdim yaptırdım dolabı kendim çizdim karyola dolap ve raf 550 TL) super fiyata yaptırmıssın

bebişini Analı Babalı buyutsun Rabbim canımm
hayırlı evlat olur inş. size :Saruboceq:
bu arada (canım çilekte beyendim ama dolap modelleri hoşuma gitmedi bende kataloğu mobilyacıya verdim yaptırdım dolabı kendim çizdim karyola dolap ve raf 550 TL) super fiyata yaptırmıssın

Aminnnnnnnnnnn çok teşekkür ederim canım eve tek karyola fiyatına yaptırdım hepsini:lepi:

evetttttt tüm bu cicilerin sahibi ve en cicisi prensesimmm minik çileğimmmmm nar tanem işte teyzeleriii çok şükür artık kollarımdaaaa:nazar::asigim::nazar:

bunlar tam 20 günlükken:nazar:opuyorumnanaktan
dsc06550e.jpg

dsc06552j.jpg

bunlarda 25 günlükkkk:nazar::asigim::nazar:
dsc06690.jpg

dsc06689d.jpg

maşallah deyin prensesime emi teyzeleriii:nazar:a.s.

bebeğinde çok tatlı çok şeker maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün bebeğin herşeyin çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin rabbimzemuszemus:Saruboceq:

bende şuan 4 ay 1 haftalık 2. bebeğime hamileyim bende oğlumda çok gaz sorunu çektim siz nar suyu tavsiye etmişsiniz normal taze sıkılmış nar suyumu yoksa eczaneden falanmı aldınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederima.s.:1hug:

bebeğinde çok tatlı çok şeker maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın :Saruboceq:
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyüsün bebeğin herşeyin çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin rabbimzemuszemus:Saruboceq:

bende şuan 4 ay 1 haftalık 2. bebeğime hamileyim bende oğlumda çok gaz sorunu çektim siz nar suyu tavsiye etmişsiniz normal taze sıkılmış nar suyumu yoksa eczaneden falanmı aldınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederima.s.:1hug:

teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuna iki yavrunada Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

evet canım taze sıkılmış nar suyu verdim ben öldüm tabi nar bulana kadar:) senin doğumuna sanırım çıkmış olur nar zorluk çekmezsinnn çıkınca al hemen öylece dipfrize at aklında olsunnnnvereliniortak
sevgiler canıma.s.

teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuna iki yavrunada Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

evet canım taze sıkılmış nar suyu verdim ben öldüm tabi nar bulana kadar:) senin doğumuna sanırım çıkmış olur nar zorluk çekmezsinnn çıkınca al hemen öylece dipfrize at aklında olsunnnnvereliniortak
sevgiler canıma.s.

çok saol canım çok teşekkür ederim şimdiden biyere not alıcam mutlaka deniycem
opuyorumnanaktan a.s.

teşekkürler canımmm opuyorumnanaktan
ayrıca bakıp geçmediğin içinde teşekkürlerrrr:)

Böyle güzel bebişe bakılıpta yorum yapmadan geçilir mi hiç maşallah Allah nazarlardan saklasın ailesine, vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah. Bütün bebekler güzel ama kızlar yine farklı yaaa dimi ama opuyorumnanaktanyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Böyle güzel bebişe bakılıpta yorum yapmadan geçilir mi hiç maşallah Allah nazarlardan saklasın ailesine, vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah. Bütün bebekler güzel ama kızlar yine farklı yaaa dimi ama opuyorumnanaktanyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

annesı cok tatlı ya bu....maslalah supanallah...nazar degmesın ..cıcılerıde cok gzuel...allah saglıkla buyutsun

maşallah çok şeker.. allah analı babalı büyütsün inşallah.. nazarlardan korusun..

teşekkürler tatlı teyzoşları kızımınnnnopuyorumnanaktan
hamile olanlar sağlıkla kucaklarlar inşallah kuzularınıııı:Saruboceq:
rabbim her isteyene versin inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. bişey öğrenmek istiyorum bende bi prenses bekliyorum da çilekli takımlar ve kirazlı olanları çok beğendim. kirazlılar chicco sanırım. diğerlerini nerden almıştın. markasını söyleyebilir misin. teşekkür ederim.

allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. bişey öğrenmek istiyorum bende bi prenses bekliyorum da çilekli takımlar ve kirazlı olanları çok beğendim. kirazlılar chicco sanırım. diğerlerini nerden almıştın. markasını söyleyebilir misin. teşekkür ederim.

canım öncelikle teşekkür ederim
sende prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh:Saruboceq:
evet kirazlı olan chicconun ama hiç kullanamadım kullanışlı değil hiç yazık verdiğim paraya:umursamaz:
sana tavsiyem illaki çıtçıtlı olsun alacağın takımlar o kurdelalıydı bebeğimin her yeri açkta kaldı
çilekli olan çok güzel netten almıştım andy vava markası çok da kullanışlı ve kaliteli...

canım öncelikle teşekkür ederim
sende prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh:Saruboceq:
evet kirazlı olan chicconun ama hiç kullanamadım kullanışlı değil hiç yazık verdiğim paraya:umursamaz:
sana tavsiyem illaki çıtçıtlı olsun alacağın takımlar o kurdelalıydı bebeğimin her yeri açkta kaldı
çilekli olan çok güzel netten almıştım andy vava markası çok da kullanışlı ve kaliteli...

canım ya çok teşekkür cevabın için. andy vava diye girince bulamadım. :KK43: site adı vermen mümkün mü hatırlıyosan. çok meşgul ettim ne olur kusura bakma.

demettcim bebeşinin herşeyii birbirinden güzel kendi gibi aynı...allah en güzel günlerde ,sağlıkla giymeyi nasip etsin...41 kere maşalhh:nazar:

canım ya çok teşekkür cevabın için. andy vava diye girince bulamadım. :KK43: site adı vermen mümkün mü hatırlıyosan. çok meşgul ettim ne olur kusura bakma.

ria ederim canım ne demek
özlden gönderdim adresi
bu sitede bazı ürünler süper indirime giriyor hep takip et derimmvereliniortak

demettcim bebeşinin herşeyii birbirinden güzel kendi gibi aynı...allah en güzel günlerde ,sağlıkla giymeyi nasip etsin...41 kere maşalhh:nazar:

teşekkürler canımmm darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhhhh

bütün herşey çok güzel.güle güle kullanın.allah analı babalı,sağlıcakla büyütmeni nasip etsin yavrunu.
bişey sormak istiyorum battaniye kaç yumak ipten çıktı?

hepsi brbirinden güzeller allah güzel günlerde saglikli ve mutlu günlerde giymeyi eksitmeyi nasip etsin insallah

X