• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim Çağla'mın Odası

bende çok beğendim sevgiyle ve özenle hazırlandığı belli oluyo hayırlı doğumlar canım,,,:nazar:

çok ço0k çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :69:
güzel bir odaaaaa
sağlık ve mutlulukla büyütün kuzunuzu :69:

emeğinize sağlık, çok şeker bir oda olmuş... birşey sormak istiyorum. aldığınız sepet beşik ne zamana kadar kullanılabiliyormuş? yani park yatak almaya gerek duymamışsınız, ben de şahsen almak istemiorum çok kaba görünüyorlar. ben de sizinki gibi bişey düşünüyorum yatak odama koymak için ama kaç aylığa kadar kullanılabilir bilmiorum.

emeğinize sağlık, çok şeker bir oda olmuş... birşey sormak istiyorum. aldığınız sepet beşik ne zamana kadar kullanılabiliyormuş? yani park yatak almaya gerek duymamışsınız, ben de şahsen almak istemiorum çok kaba görünüyorlar. ben de sizinki gibi bişey düşünüyorum yatak odama koymak için ama kaç aylığa kadar kullanılabilir bilmiorum.

sepet beşiğine toplasan 5 kez yatmıştır kendileri seçiyolar canım nerde yatacaklarını. sen yine heves etmişsindir bilirim :) inşallah yatar senin sincabın. benim bildiğim tırmanmaya başlayıncaya kadar yatabilr.

canım benim kızım beşiğini seviyor
şimdilik sürekli beşiğinde uyuyor
muhtemelen 4. aydan sonra gündüz uykularında beşiğinde bırakmam
ama gece uykusunda en az 9. aya kadar yatar diye düşünüyorum
gerçi ben 6. ayda yanımdan ayırmak istiyorum ama yinede yaşamadan net bişey söylemek imkansız
ama boyut olarak dersen 1 yaşına kadar bile sığabilir geçen arkadaşmın 10 aylık iri bi bebeği rahat rahat uyudu içinde

Gözüm gönlüm açıldı cnm valla ne güzel dizmişsin odayı, allah mutluluk, sağlık ve huzur versin..

maşallah sağlık mutluluk huzurla çağla bebek evine odasına ailesine gelir inşallah her şeyi tas tamam hazır görünüyo Allah analı babalı büyütsün:nazar:

bayıldım çağla bebeğin odasına.. maşaallah..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşaallah..

Back