• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim Çağla'mın Odası

canim odaniz super gercekten prenseslere layik bi roda olmus Rabbim hayilrisi ile yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

benim kucuk bir sorum olacak besigin yanindaki kucuk tullu besgi nereden aldin?cok begendim bende boyle birsey ariyorumda:17:

canim odaniz super gercekten prenseslere layik bi roda olmus Rabbim hayilrisi ile yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

benim kucuk bir sorum olacak besigin yanindaki kucuk tullu besgi nereden aldin?cok begendim bende boyle birsey ariyorumda:17:

teşekkür ederim canımmm
ben eskişehirde bi mağazadan aldım ama
git.. gid...or sitesinde bebek bölümünde bolca satılıyor fiyatlarda piyasayla aynı
farklı renk seçenekleri de var
inş. sizde sağlıkla kucağınıza alırsnz bebeğinzi

sadece tek kelımeyle muhtesem bır oda
saglıcakla kullanmayı nasıp etsın Allah ım
Bu arada araba exor baby mı Quınny buzz mı ? ?
bende ıstedıklerım arasındada
ayrıca sepetten bende alıcam cok sık
gittigidiyorda buldum bende :))

Son düzenleme:
sadece tek kelımeyle muhtesem bır oda
saglıcakla kullanmayı nasıp etsın Allah ım
Bu arada araba exor baby mı Quınny buzz mı ? ?
bende ıstedıklerım arasındada
ayrıca sepetten bende alıcam cok sık
gittigidiyorda buldum bende :))

teşekkür ederim canımmm
arabamız sunny baby ultima modeli
henüz kullanmadık ama görüntü olarak beni fazlasıyla tatmin etti 350 tl lik fiyatıyla

allahım allahım çok şirin çok tatlı bir oda bayıldım:nazar:

Tam bir prenses odasi olmus, cok zevkli. Masallah diyelim nazar degmesin :nazar:
Annecigi tahtini guzel yapmis, Allah da bahtini guzel yazsin...:71:

teşekkür ederim canımmm
arabamız sunny baby ultima modeli
henüz kullanmadık ama görüntü olarak beni fazlasıyla tatmin etti 350 tl lik fiyatıyla

Exor babynın bu modelı daha pahalı ?
acaba puset monte edılıyormu cnm ??
yanı o oturma unıtesı cıkıp
ayy cok soru sordum :(

Exor babynın bu modelı daha pahalı ?
acaba puset monte edılıyormu cnm ??
yanı o oturma unıtesı cıkıp
ayy cok soru sordum :(

yok canım anakucağı monte edilmio buna
ama çift yönlü olduğundan çok gerek görmedim ben
başka soruların varsa yanıtlarım cnm zevkle

canımm oda çok güzell. Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah bebeğine.. Ben henüz hamie değilim ama bebeğine aldığın beşiği çok beğendim tam benim istediğim gibi bir beşik. Yatağının yanına koymak için aldın sanırım bende ilk altı ay belki de daha uzun süreli kullanmak için istiyorum. Öbür sepet beşikler çok küçük geliyor gözüme daha az yatar onlarda ama bu çok güzel. Benim yatak odam küçük ve yatağımın yanında az yer var. Sığar mı öyle birşey bilemedim sendne rica etsem beşiğinin eninin ve boyunun ölçülerini bana yazabilir misin.Sanırım Eskişehir'den almışsın bende Eskişehirdeyim çok güzel bir tesadüf oldu hangi mağazadan aldın adresiyle birlikte yazarsan çok sevinirim canım... Valla çok minnettar kalırım..

Son düzenleme:
canımm oda çok güzell. Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah bebeğine.. Ben henüz hamie değilim ama bebeğine aldığın beşiği çok beğendim tam benim istediğim gibi bir beşik. Yatağının yanına koymak için aldın sanırım bende ilk altı ay belki de daha uzun süreli kullanmak için istiyorum. Öbür sepet beşikler çok küçük geliyor gözüme daha az yatar onlarda ama bu çok güzel. Benim yatak odam küçük ve yatağımın yanında az yer var. Sığar mı öyle birşey bilemedim sendne rica etsem beşiğinpin eninin ve boyunun ölçülerini bana yazabilir misin.Sanırım Eskişehir'den almışsın bende Eskişehirdeyim çok güzel bir tesadüf oldu hangi mağazadan aldın adresiyle birlikte yazarsan çok sevinirim canım... Valla çok minnettar kalırım..

öncelikle teşekkür ederim arkadaşım
beşiği inşallah bende yatak odamda kullanıcam
eskişehirde merve bebe die bi mağaza var ordan aldım
ölçüleri de uzunluğu 105 cm genişliği 95 cm
biz kendimz altına tekerlek yaptrdık odadan odayada kolay götürebilelim die
Rabbim en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah
:34:

öncelikle teşekkür ederim arkadaşım
beşiği inşallah bende yatak odamda kullanıcam
eskişehirde merve bebe die bi mağaza var ordan aldım
ölçüleri de uzunluğu 105 cm genişliği 95 cm
biz kendimz altına tekerlek yaptrdık odadan odayada kolay götürebilelim die
Rabbim en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah
:34:

Sağol canımm cevabın için. Bu merve bebe nerede pekii..

Sağol canımm cevabın için. Bu merve bebe nerede pekii..

canım eskişehirde oturmuorum ben o yüzden tam adres veremiycem
ama google da eskişehir merve bebe yazınca bi site çıkıo
ordan adrese bakabilirsin
bu tramvayın olduğu trafiğe kapalı yoldan içeri giriosun kolay bi yerde eskişehirliysen bulursun mutlaka

Ayy çok tatlı olmuş gerçekten herşeyi düşünmüşsünüz çağla İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebek olur:))) Allah anneli,babalı büyütsün şimdiden çok tatlı odası bayıldım Allah hepimize nasip etsin....

Çok cici olmuş allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş:nazar:

canım eskişehirde oturmuorum ben o yüzden tam adres veremiycem
ama google da eskişehir merve bebe yazınca bi site çıkıo
ordan adrese bakabilirsin
bu tramvayın olduğu trafiğe kapalı yoldan içeri giriosun kolay bi yerde eskişehirliysen bulursun mutlaka

tamam cnm sitesi varsa ordan bakarım yazıyordur muhakkak sağol tekrar..

bunlarda kızım için kendi yaptığmz el emeklerimiz
kutulu olan bebek şekeri haricinde diğerlerini annecimle beraber yaptık
kutulu olan bebek şekerini hastanede verices diğerlerini mevlütte dağıtıcaz inş
.

$P6260503.jpg $P6260507.jpg $P6260504.jpg $P6260505.jpg $P6050485.jpg $P6050484.jpg $s20121600x600.jpg

Back