• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim Çağla'mın Odası

herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün..herşey bir harika :16: ellerine emeğine sağlık..minik çağlamız bu eve mutluluk neşe getirir inşallah :38:

herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsün..herşey bir harika :16: ellerine emeğine sağlık..minik çağlamız bu eve mutluluk neşe getirir inşallah :38:

çok beğendim :nazar::nazar::nazar: allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinne kadar kaldı :49:

teşekkür ederiz teyzeleri sizlere
Allah nasip ederse temmuzun 10 nu na kadar bekliyoruz kızımızı

Çok güzel olmuş çok şanslı bi bebek bence,bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu:))
İnşallah bahtı da güzel olsun
Kazasız belasız gelsin,analı babalı hayırlı uzun ömürler versin Allah..

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş. çok şeker olmuş odanız :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim bizlere nasip eder inş.

teşekkür ederiz teyzeleri sizlere
Allah nasip ederse temmuzun 10 nu na kadar bekliyoruz kızımızı
ah allahımmm azcık kalmış. hadi bakalım allah yardımcınız olsun. hayırlı ağrısız sızısız sorunsuz doğumun olur inşallahç. allah hepimizi bebişlerimizi korusun...benim doktorumda temmuzun 15ine kadar gelmezse çok iyi dedi. bende temmuz 15ten sonra bekkliyorum. ama oğlum şaşırtıp uyuşukluk ederde 40 haftasını tamamlarsa en geç ağustos 5le10 arası gelcek:69::69::69::69:

herşey pembiş pembişş ayyy bayıldımmmmm çok tatlı yaaa:84: iyi günlerde kullanın hepsini :nazar::nazar:

zazezcim, cagla prensesin odasi cok cici olmus,icinde saglikla, mutlulukla buyusun insallah.

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, prensesimizin odasına bayıldım, herşey çok güzel çok uyumlu olmuş, harika gözüküyor maşallah :nazar:

tatlım ya sağlıkla huzurla gelsin inşallah mutlu huzurlu hayırlı bir evlat olsun inşallah canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın senide bitanem :)

hepiniz çok saolun arkadaşlar
daa iileri sizlerin olsun inşallahhh
doğum için güsel dileklerinizede ayrıca teşekkür ederim:42
:

çok güzel olmuş, ben de henüz yeni hamileyim:nazar: böyle tatlı hazırlıkları görünce heyecanlanıyorum şimdiden

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:69::69::69:
:71::71::71::71:

canımmmmm harika bir oda yapmışsın. Tam prenseslere layık bir oda maşallahh....

Allah sağlıkla gülücüklerle güzel yazılarla yaşamayı nasip etsin.

çok öpüyorum seni de hayırlı kolay doğumlar diliyorum.:70:

bayıldımmmmm. cok güzel olmuş. işallah sağlıklı sıhatli mutlu bir şekilde büyütürdünüz. benim cocugum olmayacak ama tanıdık tanımadık böyle görünce sanki kendiminmiş gibi heyecenlanıp mutlu oluyorum:)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:69::69::69:
:71::71::71::71:

canımmmmm harika bir oda yapmışsın. Tam prenseslere layık bir oda maşallahh....

Allah sağlıkla gülücüklerle güzel yazılarla yaşamayı nasip etsin.

çok öpüyorum seni de hayırlı kolay doğumlar diliyorum.:70:

canımmmmmm:70:
çok teşekkür ederimmm
darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah canımmmm

Back