- Konu Sahibi prensesim35
Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam. O beni unutalı çok olmuş bide silikonları öğrenince kim bilir nedenli irenmiştir benden. O buldu ben hala yalnızım sevincimi bile paylaşamıyorim. Zaten ilk seferde açmadı kendimi bu hallere nası soktum ben. Beni yapışkan zannedicek hiç bir zaman özleyeceği eski sevgilisi olamıcam. Basit ve aptal bulucak. Çok kötüyüm.
yine olur sevgilin boşver sen onu... benim nişanlım da önce istemedi .. şimdi bayılıyo.. iyiki yapmışsın diyo.. hatta geçen silikon olduğunu ben hatırlattım:) unutmuştum diyo.. benim iki gün sonra 3 ay olacak inş. hergün biraz daha yumuşayıp doğallaşıyor... keyfini çıkar sen..