prenses35 meme estetiği ameliyatı

Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam. O beni unutalı çok olmuş bide silikonları öğrenince kim bilir nedenli irenmiştir benden. O buldu ben hala yalnızım sevincimi bile paylaşamıyorim. Zaten ilk seferde açmadı kendimi bu hallere nası soktum ben. Beni yapışkan zannedicek hiç bir zaman özleyeceği eski sevgilisi olamıcam. Basit ve aptal bulucak. Çok kötüyüm.

yine olur sevgilin boşver sen onu... benim nişanlım da önce istemedi .. şimdi bayılıyo.. iyiki yapmışsın diyo.. hatta geçen silikon olduğunu ben hatırlattım:) unutmuştum diyo.. benim iki gün sonra 3 ay olacak inş.:nazar::nazar::nazar: hergün biraz daha yumuşayıp doğallaşıyor... keyfini çıkar sen..

yine olur sevgilin boşver sen onu... benim nişanlım da önce istemedi .. şimdi bayılıyo.. iyiki yapmışsın diyo.. hatta geçen silikon olduğunu ben hatırlattım:) unutmuştum diyo.. benim iki gün sonra 3 ay olacak inş.:nazar::nazar::nazar: hergün biraz daha yumuşayıp doğallaşıyor... keyfini çıkar sen..

Evet yumuşayıp doğallaşması önemliymiş gerçekten şimdilerde daha iyi anlıyorum. Bu arada izler ne durumda?

Sen hiç merak etme canım zamanla iz hiç gözükmeyecek.. Ayrıca zamanla çok doğal gözükecektir.. Sen o tatlı canını üzme.. sevgiler..

Ya ne güzel şeyler duyuyorum oleyyy :)) bugün dikişlerimi aldirıyorum ve sporcu sütyenininde son günü. Artık hiç bir zmn sütyen takmasamda olurmuş ama ben takıcam çünkü çıplak gezsem daha az sexi olurum herhalde. Çok açık oluyor ya belki yazlık yerlerde.

O zaman sütyen alışverişine çıkarsın sen de canımm bugünden sonra :KK66: ben haftasonu sütyen alışverişindeydim durdurabilene aşkolsun bir sürü yeni sütyen aldım cicişlerime :)

Ya ne güzel şeyler duyuyorum oleyyy :)) bugün dikişlerimi aldirıyorum ve sporcu sütyenininde son günü. Artık hiç bir zmn sütyen takmasamda olurmuş ama ben takıcam çünkü çıplak gezsem daha az sexi olurum herhalde. Çok açık oluyor ya belki yazlık yerlerde.

prensen şekerim tebrik ederim, sporcu sütyeninden kurtuldun demek, yani bir sonraki aşamaya geçtin bile :))

aman diyim hemen sütyensiz gezeyim falan deme, yakarsın falan ortalığı noolur noolmaz, ilk günden ortalığı kasıp kavurma, başkalarına da kalsın biraz :))

bak burcucuğum bir sütyenler almışki sorma, pffff benim de biran önce dolsa öyle 6 ay 7 ay, gökkuşağının tüm renklerinden, bugüne kadar üretilmiş bütün desenlerden sütyenler alıcam, gözüm dönmüş vaziyette, tazmanya canavarı gibi döne döne dalıcam sütyenlerin içine :))

prensen şekerim tebrik ederim, sporcu sütyeninden kurtuldun demek, yani bir sonraki aşamaya geçtin bile :))

aman diyim hemen sütyensiz gezeyim falan deme, yakarsın falan ortalığı noolur noolmaz, ilk günden ortalığı kasıp kavurma, başkalarına da kalsın biraz :))

bak burcucuğum bir sütyenler almışki sorma, pffff benim de biran önce dolsa öyle 6 ay 7 ay, gökkuşağının tüm renklerinden, bugüne kadar üretilmiş bütün desenlerden sütyenler alıcam, gözüm dönmüş vaziyette, tazmanya canavarı gibi döne döne dalıcam sütyenlerin içine :))

Neden 6 ay 7 ay canimcim? Ben normalde takiyorum suan? Bu arada memuşletim küçücük kaldılar fındık kadar :KK43:( dr umda diyor ki sonra istersen büyütürüz biraz daha ya bu acılara bi daha katlanılır mı allah aşkına?? Ben kendimi memeli hissetmiyorum şuan. Ama tek iyi yanı var hala herkes benle göz teması kurabiliyor. Artık askılı giyiyorum daha bir kişinin dikaatini cektimgini gormedim..

Canım bence senin göğüslerin gayet güzel ve büyüklüğü de çok iyi ki, eklediğin fotoğraftaki hallerinden mi çok daha küçüldürler anlamadım ki ben? 6 7 ay demesi su_perisi79 un ben mesela ilk 3 ay hep penye sütyen kullanmaya dikkat ettim şekillerini daha iyi alsınlar diye 3 aydan sonra her türlü sütyen serbest giydim :KK66:

Neden 6 ay 7 ay canimcim? Ben normalde takiyorum suan? Bu arada memuşletim küçücük kaldılar fındık kadar :KK43:( dr umda diyor ki sonra istersen büyütürüz biraz daha ya bu acılara bi daha katlanılır mı allah aşkına?? Ben kendimi memeli hissetmiyorum şuan. Ama tek iyi yanı var hala herkes benle göz teması kurabiliyor. Artık askılı giyiyorum daha bir kişinin dikaatini cektimgini gormedim..

heh burcucum beni çok güzel anlamış ve ne demek istediğimi çok güzel ifade etmiş. bana da şuan push up ve göğüsleri birleştiren sütyenler yasak, yani ben de güzel güzel sütyenler aldım tabi ama öyle burcununki kadar cicili bicili sexi şeyler deiil tabiki

inşallah biran önce o günleri görürüz hepimiz :))

sen ufacık kaldılar deme, bende bazen bakıyorum da gözüme küçük geliyorlar :)) hahahaha :)) çok açgözlüyüz yaa :))

emin ol doktorun senin vücut tipine ve yapına en uygun olanını takmıştır. biz senelerdir o şekilde gezdiğimiz için şimdi olan bile küçük geliyor gözümüze :))

heh burcucum beni çok güzel anlamış ve ne demek istediğimi çok güzel ifade etmiş. bana da şuan push up ve göğüsleri birleştiren sütyenler yasak, yani ben de güzel güzel sütyenler aldım tabi ama öyle burcununki kadar cicili bicili sexi şeyler deiil tabiki

inşallah biran önce o günleri görürüz hepimiz :))

sen ufacık kaldılar deme, bende bazen bakıyorum da gözüme küçük geliyorlar :)) hahahaha :)) çok açgözlüyüz yaa :))

emin ol doktorun senin vücut tipine ve yapına en uygun olanını takmıştır. biz senelerdir o şekilde gezdiğimiz için şimdi olan bile küçük geliyor gözümüze :))

bende pemye aldım zaten 1 tane aldım daha sert değil ama genede kenarlarındaki sert yerler baya iz yapıyo. doktorum bildiği için, ilk şiş zamanlarında böyle mi kalsınlar sence yoksa küçülsünler mi diye sormuştu bende böyleeeeee kalsınlarr demiştim :)) kalmadılar amann napalım buna da çok şükür. biraz olsun üstten taşan bir dekoltem var yinede :)

bende pemye aldım zaten 1 tane aldım daha sert değil ama genede kenarlarındaki sert yerler baya iz yapıyo. doktorum bildiği için, ilk şiş zamanlarında böyle mi kalsınlar sence yoksa küçülsünler mi diye sormuştu bende böyleeeeee kalsınlarr demiştim :)) kalmadılar amann napalım buna da çok şükür. biraz olsun üstten taşan bir dekoltem var yinede :)

cnm nasıl okadar küçüldüler anlayamadım ben buharlaşmadılar ya bunlar :44: senin resimleri görmemişmiydik biz boyutları nasıldıki şimdi memnun değilsin sağlık olsun da nasıl olduğunu çok merak ettim yahu :KK14:

Canım gögüslerindeki şişlikler yüzünden sütyenin penye,ince bile olsa kenar katlantı yerleri iz yapabilir.Bu ödemlerden dolayı kaynaklanıyor,zamanla geçer.Hiçbir gögüs ameliyattan sonraki görüntü gibi kalmaz.Dogallaştıkça ödemlerde gider ve gözümüze küçülmüş gelir.Tabi şişlikler gittigi için biraz küçülecek fakat takılan protezin boyutu sabit kalacaktır.NOT:Eger takılan protez koheziv jel protezse asla küçülmez ama sıvı silikonsa zamanla vücut ısısıyla buharlaşma yapıyor,küçülüyor :KK34: Bir seneye kadar gögüslerinizin şekli degişecektir kızlar bir seneden sonra pek bir degişiklik görmedim ben...

hepinize selamlar bu gün dikiş izleri için bir sürü para bayılıp krem aldım umarım etkisini hemencecik görürüm. şekilleri gün geçtikçe güzelleşiyor ben böyle olucağını tahmin etmezdim dedikleriniz hep çıkıyor kızlar :KK66:

hepinize selamlar bu gün dikiş izleri için bir sürü para bayılıp krem aldım umarım etkisini hemencecik görürüm. şekilleri gün geçtikçe güzelleşiyor ben böyle olucağını tahmin etmezdim dedikleriniz hep çıkıyor kızlar :KK66:

selamlar gecmıs olsun, ılk mesajlarını okudumda az once aynı bugunku dusuncelerımı yansıtmıs hemde cumlesı cumlesıne :) su an agrılar, gogus kafesıne baskı, kısacası durumun ve cıcıslerın nasıl memnun musun? yumusadılar mı? gecelerı uyuyabılıyormusun artık. :KK42:

selamlar gecmıs olsun, ılk mesajlarını okudumda az once aynı bugunku dusuncelerımı yansıtmıs hemde cumlesı cumlesıne :) su an agrılar, gogus kafesıne baskı, kısacası durumun ve cıcıslerın nasıl memnun musun? yumusadılar mı? gecelerı uyuyabılıyormusun artık. :KK42:

tam anlamıyla süperim binlerce şükürler olsun :))) hiç merak etme turkuaz bekle sadece. endişelerini çok iyi anlıyorum hepsi geçiyor ben şuan normal herkesin yapabildiği herşeyi yapabiliyorum.

Canım, izler için aldığın kremi sağlık ocağına yazdırsaydın keşke:26:

çok teşekkür ederim. aslında yarı kas altı yarı kas üstü oldu ameliyatım. çok büyük olsun diyede doktora tutturmayın derim yoksa böyle zorlanabilirsiniz. çok ağrı duymuyorum tabi ama sadece göğüs kasının hareketi zorluyor, kollarımı hareket ettiremiyorum, sırtımda biraz ağrı var ve en önemlisi kendim yatıp kalkamıyorum babamın haberi yok beni üşüttü sanıyor sabah tuvalete gidebilmek için anneme epey seslenmek zorunda kaldım.. kaldırmak, ittirmek, çekmek, taşımak yasak. valla forumda okuduklarımdan sonra epey gaza gelmiştim ama sonuçta bu bir ameliyat ve iyileşme süreci zor geçiyor nede olsa... ben böyle tabiri caizse üstten taşan bir görüntü arıyorum ama şuan öyle bir görüntü yok zamana bırakıyorum daha çok yeni diye.

hayırlı olsun canım.güle güle kullan:))))))))))))))))9

X