Prenscim 'in Evi:))

çok güzelmiş eviniz,Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.:nazar:

pembe yeşil olan oda çok şık durmuş .. en azndan bayağı uymuş ve çok cici durmuş .

Oturma odası koltuklarımız aynı ama benım kolları geniş olandan .böyle çok hoş olmuşş ... Ben teklı koltukların rengınle perdelerı uydurmak istemiştim fakat olmamıştı :(((şimdi örtü diktiricem bunlara bakalım inşallah güzel olurrr .

Güle güle oturun güzel sağlıklı mutlu huzurlu günlerde inşallah:16:Çok güzel olmuş eviniz

çok güzel modern bir ev mutfak perdelerimizde benzermiş güle güle mutluluk ve aşkla oturun evinizde :)

ben renkli evleri çok severim oturma odanıza bayıldım.evin geneli çok güzel sadece mutfak perdesi çok gözümü tırmaladı ama siz beüendikten sonra önemi yok tabii. evinizde huzurl aoturun

herşeyin çok güzel olmuş güle güle otur canım çok cesur renkler kullanmışsın ama sadece keşke mutfak kulpların oval olsaydı kayınvalideminde aynısı yemek yaparken sürekli hareket içindesin saga sola giderken kıyafetler sürekli takılıyo kulplara :(

herşeyin çok güzel olmuş güle güle otur canım çok cesur renkler kullanmışsın ama sadece keşke mutfak kulpların oval olsaydı kayınvalideminde aynısı yemek yaparken sürekli hareket içindesin saga sola giderken kıyafetler sürekli takılıyo kulplara :(

Çok haklısın,işten gelince genelde esofman giyer mutfağa geçerim,eğer ipliyse önü ay bir takılıyorki bir kaza gelmedi şimdilik başıma ama ilerde değiştirebilirim.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Daha güzelleri sizin olsun.Şimdi mutfağımda ikeadan aldığım beyaz masam beyaz sandalyelerim var daha da güzel oldu.

Back
X