• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prenscim 'in Evi:))

güle güle kullan sağlıkl ıgünlerde inş..darısı bizim başımıza rabbim banada nasip eder inş..gördükçe özeniyorum böyle..

canım öncelikle hayırlı olsun..mutfağın harika olmuş özellikle ama kırmızı perde sanki abartılı mı durmuş?

Teşekkür eder,daha güzellerinin sizinlerin olmasını dilerim..

Karbeyaz; perdeye gelince amerikan kumaşlarını çok seviyorum,aslında orda kapı ve doğalgaz boruları olmasaydı oraya oraya o kumaşlardan farklı şeyler yapardım..mutfaktaki bazı aksesuarlar ve küçük halılar kırmızı diye kırmızı-beyaz seçtim.İçindeyken abartılı gelmiyor bana ,tabi benim gözüm alıştı .Sizede teşekkür ederim..

Teşekkür eder,daha güzellerinin sizinlerin olmasını dilerim..

Karbeyaz; perdeye gelince amerikan kumaşlarını çok seviyorum,aslında orda kapı ve doğalgaz boruları olmasaydı oraya oraya o kumaşlardan farklı şeyler yapardım..mutfaktaki bazı aksesuarlar ve küçük halılar kırmızı diye kırmızı-beyaz seçtim.İçindeyken abartılı gelmiyor bana ,tabi benim gözüm alıştı .Sizede teşekkür ederim..

fotoğraflarda ışık az olduğu için kırmızı çok yoğun göründü belki gözüme:) onun dışında zaten mutfağınız harika.biz de aynı model yaptırdık mutfağımızı..gerçekten tarz görünüyor.güle güle oturun inşallah:)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,mutfaktaki o yuvarlak paspasları kaldırdım,malum havalar soğudu,confettinin yeni serisi yuarlak kaldırım taş deseni giri-siyah-beyaz karışımı yolluk kestirdim çok hoş oldu..

Back
X