• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_20190904-144554.png
Screenshot_20190904-144554.png

Bizim bat aynıymış belirti var mı ben bi kaç gün geçerse battan test yapmayı düşünüyorum
Aynen canım ben de Pazar ya da Pazartesi test yapacam bat Cumartesi ya bakalım inşallah hamişizdir🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 belirti olarak sayılır mı bilmiyorum sarı akıntım çok oldu bugün durmuş sırtım çalışınca ağrıyo göğüsler hassas olur diyorlar bu yok işte ben de senin var mı belirtin 😊

Aynen canım ben de Pazar ya da Pazartesi test yapacam bat Cumartesi ya bakalım inşallah hamişizdir🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 belirti olarak sayılır mı bilmiyorum sarı akıntım çok oldu bugün durmuş sırtım çalışınca ağrıyo göğüsler hassas olur diyorlar bu yok işte ben de senin var mı belirtin 😊
İnşAllah canım benimde değişik sarı bi akıntı var dünden beri hayırlısı bakalım

Niye bu kadar erken daha 3 gün vardı
Şimdi şöyle canım normalde 26. Günde bir oluyorum geçen ay 24 te oldum önceki ay 29 da o yüzden tam bir ay olsun diye ben bat ı 7 Ekim yazmışım yoksa bugün normal günüm ben hani tam geçsin öyle test yaparım diye o tarih yazdırmıştım kendimi de ona göre ayarlamıştım

Şimdi şöyle canım normalde 26. Günde bir oluyorum geçen ay 24 te oldum önceki ay 29 da o yüzden tam bir ay olsun diye ben bat ı 7 Ekim yazmışım yoksa bugün normal günüm ben hani tam geçsin öyle test yaparım diye o tarih yazdırmıştım kendimi de ona göre ayarlamıştım
Anladım canım hayırlısı üzme kendini İnşAllah diğer ay nasip olur

Sanmam canım.. Allah büyük.
Ben de az önce regl 1gün kalana kadar ovulasyon testi bile yapmayacağıma söz verdim.
çünkü 1 kere yapıyorum. acaba erkenmı acaba test yanlısmı vs. vs. soru soru cıkartıyor ortaya

Bende test yapınca öyle oluyorum o yüzden de uzuun zamandır yapmıyorum, test yapmaya zaman da kalmadan regl geliyo zaten. Insallah son regllerimizdir bidaki sefere gebelik gelir bebis gelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

O jel nasıl kullanılıyo canm ? Duydum ama kullanımı bilmiyorum merak etmiyorum desemde yalan olur 🙂
Jel zaten ıcınde enjektoru var jelı ıcıne cekıyorsun 2gr kadar sonra vajınanın içine sıkıyorsun spermi öldürmüyor hatta daha uzun yasayıp yerine kavusmasına yardımcı oluyormus ilk kez kullandım bu ay 2 yıl oldu gebelık saglanmıyor histeroskopi ameliyatıboşdum polıp alındı rahım agzı darlıgım vardı giderildi bakalım umarım bu ay olur 🙏

Jel zaten ıcınde enjektoru var jelı ıcıne cekıyorsun 2gr kadar sonra vajınanın içine sıkıyorsun spermi öldürmüyor hatta daha uzun yasayıp yerine kavusmasına yardımcı oluyormus ilk kez kullandım bu ay 2 yıl oldu gebelık saglanmıyor histeroskopi ameliyatıboşdum polıp alındı rahım agzı darlıgım vardı giderildi bakalım umarım bu ay olur 🙏
ilişkiden sonramı kullanıyorsun?.ben ilk defa duyuyorum. Tam yumurtlama günlerim bu hafta,alayım olmadı. Herhangi bi yan etkisi varmı? Ve eczanelerdemi satılıyor. bi firmanın ürünümü?
çok soru sordum ama merak uyandırdı:olamaz:

Back