• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlamadan itibaren 1 hafta sonrasına kadar kasık bel ağrım vardı uykusuzluk halsizlik falan. Şimdi kasık ağrım geçti arada hafif bişiler oluyo sadece ☺ İlginç geldi adetim yaklaştı ama ağrım azaldı
Hadi bakalım inş bebiştendir 😊

Benim yumurtlamadan 1 hafta sonrasına kadar oldu şiddetli şimdi geçti nerdeyse. Ama sık wc gidiyorum adet olmuşum gibi geliyo gidiyorum yok ☺️

Kızlar sizinde yumurta akı kıvamında beyaz renkli mi akıntılarınız?

Benimde wc ye gidince geliyo hamilelik belirtisi mi ki
Bu tarz belirtiler adet yumurtlama normal günlerde de olabiliyor bence bu tarz belirtilerle yol izlemeyin derim. Idrar testi ve kan testi yaptırıp kesin sonuç alıp süreci uzatmamış olursunuz

Bu tarz belirtiler adet yumurtlama normal günlerde de olabiliyor bence bu tarz belirtilerle yol izlemeyin derim. Idrar testi ve kan testi yaptırıp kesin sonuç alıp süreci uzatmamış olursunuz
Salı günü kan vericem bakalım. Ben çok dikkat etmem akıntılara dikkatimi çekti yoğunlaştı bu ara o yüzden sordm

Salı günü kan vericem bakalım. Ben çok dikkat etmem akıntılara dikkatimi çekti yoğunlaştı bu ara o yüzden sordm
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım allah gönlüne göre versin. Ben de salı günü ilk defa gitcem dr kese görmek için inşalla h

Canım sen hamilesin bence yumurtlama geçtikten sonra tekrar o akıntının olması en büyük gebelik belirtilerinden biri
Canim bende öyle düşünmüştüm çünkü ilk gebeliğim de yaşadıklarımı yaşıyorum şuan. gece yatarken bacağıma kramp girerdi Bi türlü rahat edip uyuyamazdım Bi kaç gündür oluyo yorgunluk var kimse karışmasın öyle yatayım istiyorum akıntım da yoğunluk var buna çok dikkat etmemişim ama diğerinde de akıntı oluyodu diye hatırlıyorum. Hasta gibiyim sanki çok su içmek istiyorum içmesem sanki ölücem. İçin yanıyor resmen. Kasıklarda ara ara ağrı oluyo. Bide benim adet olurken göğüslerim değişmez hamilelikte uçlarda dikleşme olmuştu dün dikkatimi çekti göğüslerim şiş ve çarpınca acıyor

Canim bende öyle düşünmüştüm çünkü ilk gebeliğim de yaşadıklarımı yaşıyorum şuan. gece yatarken bacağıma kramp girerdi Bi türlü rahat edip uyuyamazdım Bi kaç gündür oluyo yorgunluk var kimse karışmasın öyle yatayım istiyorum akıntım da yoğunluk var buna çok dikkat etmemişim ama diğerinde de akıntı oluyodu diye hatırlıyorum. Hasta gibiyim sanki çok su içmek istiyorum içmesem sanki ölücem. İçin yanıyor resmen. Kasıklarda ara ara ağrı oluyo. Bide benim adet olurken göğüslerim değişmez hamilelikte uçlarda dikleşme olmuştu dün dikkatimi çekti göğüslerim şiş ve çarpınca acıyor
Hayırlı olsun diyelim şimdiden o zaman ☺️ Darısı bizlere inşallah ☺️

Back