- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.341
OlmadimRegl olmadın mı canım hala sen
Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤ ❤ Topik kuralları Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır. Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır. Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile...www.kadinlarkulubu.com
Canlar güzel bir topik daha ararsanız diye söylüyorum başka yere gitmeyin hemen ☝ üstteki linki tıklayın
Herkes üstteki topikte canm buyur sende gelNolmuş buralara Böyle kimse kalmamış
Hadi yaa topik taşındı mıHerkes üstteki topikte canm buyur sende gel
Yok kuzum topik taşınmadı istediğin yerde muhabbet edebilirsinin kanıtı buHadi yaa topik taşındı mı
Yok kuzum topik taşınmadı istediğin yerde muhabbet edebilirsinin kanıtı bu
Diğer topiğe hamile kalırsam geleyim en iyisikirmizi puantiye ...................: 18.10.2019
A Algernonya ..................: 20.10.2019
E Elizan1 ........................: 20.10.2019
Semaknc .....................: 21.10.2019
S Seddd97 ......................: 21.10.2019
karadenizkizi1982 .......: 22.10.2019
MoonfacedMom ..........: 22.10.2019
durumlar nedir can kızlar hadi bana güzel bi haber verin ❤
Eklerim tabi canım hoşgeldin ❤Beni de ekler misiniz bu ay korunmayı bıraktık bat 6 kasım:)
İnş hamişsindir kuzum.Diğer topiğe hamile kalırsam geleyim en iyisi ☺ Canım benim bat normalde dündü ama benim bu ay yumurtam geç çatladı 25 ine kadar olmazsam kan vericem ama umutum yok hiç bir belirti yaşamıyorum ara ara kasık ağrısından başka o da adet olacam diyedir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Allah büyüktür elbet olacak inşallahİnş hamişsindir kuzum.
Öyle adet falan diyip çağırma adetini güzel düşün güzel olsun umutsuzluk yok
İnş canımAllah büyüktür elbet olacak inşallah ☺☺
İnş canisi tek temennimiz obenimde bat 1 kasım :) k-bakalım inşallh olmam :)
Hosbuldum canım sağol hepimiz güzel haberlerle toplasalım ınsallah :)Eklerim tabi canım hoşgeldin ❤
Malesef ben rengl oldum. Ayın 17 sinde oldum. Yeni beklenen batı 15 Kasım yapalım. Adet döngü günümü değiştirdim çünü 2 aydır 28 günde bri oluyorumkirmizi puantiye ...................: 18.10.2019
A Algernonya ..................: 20.10.2019
E Elizan1 ........................: 20.10.2019
Semaknc .....................: 21.10.2019
S Seddd97 ......................: 21.10.2019
karadenizkizi1982 .......: 22.10.2019
MoonfacedMom ..........: 22.10.2019
durumlar nedir can kızlar hadi bana güzel bi haber verin ❤
aynı durumdayız benimde öyle 2 ilişki oldu ki arada 3 4 gün bırakıp oldu denk geldi mi bilmiyorumbenimde bat yarın, artık bu topiklere kendimi dahil etmiyorum bile. Zaten bu ay bi kere ilişki oldu. Düzenli ilişki olduğunda bile kalmıyorum ki bu ay kalmış olmam mucize olur... İnşallah siz güzel haberler verirsiniz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?