• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anlam veremiyorum hallerime. Yumurtlama sonrası kasık ağrım oldu bikaç gün. Akıntım kesildi. Bat a 9 10 gün var. Ara ara belim sırtım ağrıyo. Bazen sağ kasığım bazen sol kasığım ağrıyo. Bacaklarımda öyle. Midem yanıyo. Burnum bazen bi koku alıyo. Sol göğsüme bıçak saplandı bugün sızladı sonra geçti. Sol karnımın yanı bi ağrıdı geçti. Uykum var. Gaz problemi. Bi kabız bi ishal. Bikaç gündür birsürü rüya görüyorum. Karnım şiş. Gün içinde bazen akıntım oluyo hep idrarım varmış gibi. Bu kadar erken belirti olmaz sanırım ben çok okudum belirtileri vücut bana yaşatıyo. 😂😂
Ben senden bu ay umutluyum hadi inşallah 🙂

döngü uzunluğu son bir kaç aydır 27 28 gün. geçtiğimiz ay 29 oldu. 10.günde çatlasa çok kısa zaman olmuş olmuyor mu döngü. hiç öyle kısa da olmadı ama.

döngü uzunluğu son bir kaç aydır 27 28 gün. geçtiğimiz ay 29 oldu. 10.günde çatlasa çok kısa zaman olmuş olmuyor mu döngü. hiç öyle kısa da olmadı ama.
Kuzum benim döngüm 27 28 29 olur genelde en erken ihtimal 13.gün ama 6.gün çatladığını gördüm ihtimal herşey olabilir.

inşallah canım hakkımızda hayırlısı. sende belirti falan var mı
Benim sarı akıntım var birkaç gündür kokusuz
Belim ağrıyo
Ara ara kasık ağrım oluyo
Karnımda şişkinlik var
Sık idrara çıkma
Yorgunluk
İştahsızlık
Bazı yiyecekleri görünce tiksinme falan gibi belirtiler var ama ben pek ihtimal vermiyorum çünkü programa göre yumurtlama gününden önce ilişkilerim oldu yumurtlama ya yakın ve sonrası olmadı tek umudum erken yumurtlamış olmam.

ben şimdi yazdığım mesajlara baktım da buraya son birkaç aydır demişim 10 gün var adete ağrım var diye. o yüzden umudum kalmadı. demek ki şuan ki ağrılarım normal. adet öncesi sendrom

Kötüye hazırlıyor kendini 😊
Belki bende bebek konusunda onun gibi düşünmekten kendimi alamıyorum ama diğer durumlarda hep ortada biyerde dururum. Her iki dumumada hazırlarım kendimi olmazsa canım sağ olsun olursa süpriz olur bakış açım bu ama malesef konu bebek olunca bende aynen öyleyim insan kendini özellikle bu konuda frenleyemiyor.

Son 1 buçuk yıldır ne hikmetse freni patlamış kamyon gibiyim. Evliliğim ilk 5 ayında bebek mevzusu ailem tarafından çok fazla dile getiriliyodu fakat ben hernekadar anne olmak istesemde bu çok büyük bi amaç değildi benim için. Korunmuyoduk ve evliliğimizin ilk 5 ayını gelişi güzel yaşadık. Yani eşime hayır diyebiliyodum bazı geceler yorgun olduğum için. Mesela adet takvimim vardı ama saymıyodum şu kadat gün kaldı diye adet olduğum ise normal karşılıyodum çünkü takıntılı değildim ozamanlar. Sonra bigün ben hamile kaldım hoş gerek benim tecrubesizliğim gerek eşimin tecrubesizliği gerekse hastane dr larının artık kanıksamış ve özensiz olduğu durumdan ötürü düşük yaptım. O gün ben düşük yaptığımın farkındaydım fakat çok üzerine düşmedim çok üzülmedim beklemediğim bi anda geldi beklemediğim bi anda gitti. Benim hayatım asıl o aydan sonra başladı. 6 ay kadar eczanelere yatırım yaptım sonra dr a gittim ve bişey daha öğrendim ki bu ara soğan kürü yapmıştım değerlerim alt üst olmuş. Sonra başladım troit tedavisine 1 yıl oldu yeni yeni düzeldi. Tabi bu 1 buçuk yıl içerisinde 5 ay da kadın doğum özel bi dr a gittim aşılama yapıldı ve sonuç hep hüsran. Ben bu 2 yıllık zarfı neden yazdım diye soracak olursanız da eğer maksadım şu sadece 5 ayımı istediğimiz gibi yaşadık 1 buçuk yılı ise planlı ilk 5 ayımda eşime yorgunum derken diğer 1 buçuk yılda eşimin yorgunluğunu dinlemedim. Çok özür dilerim uzun oldu aslında 2 bukadar kısa bitmezdi de özetledim 🤣 yapmamız gereken aslında hayatımızı yönetmeden yaşamak diyorum tabi bunu ben dahil becebilsek diyip nokta koyuyorum. 🤗

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Korunmayı biraktigimizdan beri kasık sancıları batmanları adet gecikmeleri mide bulantısı baş dönmeleri yaşıyorum bu normal mi? Sizdede oldu mu

Ben bekliyorum senin haberini 😊
Bende bekliyorum ama kendisi niyeyse çok negatif 😊
Bugün akıntımı daha çok hissediyorum yani ıslaklık gibi hep. sarı gibi açık bi renk beyaz gibi kokusuz akıntı geldi peçeteyle sildiğimde sümüksü böyle az uzuyo gibi. biraz açık ve iğrenç oldu belki ama ☺️ Kasık bel ağrım ara sıra. arada göğüs sızlaması batması. Gaz. Masterchef izliyorum şimdi et gördüm normalde et sevmem yemem ama bi canım istedi 😂😂 durup durup bi koku alıyorum anneme soruyorum yoo ben koku almıyorum diyo. valla helal olsun psikolojikse. 😂😂

Son 1 buçuk yıldır ne hikmetse freni patlamış kamyon gibiyim. Evliliğim ilk 5 ayında bebek mevzusu ailem tarafından çok fazla dile getiriliyodu fakat ben hernekadar anne olmak istesemde bu çok büyük bi amaç değildi benim için. Korunmuyoduk ve evliliğimizin ilk 5 ayını gelişi güzel yaşadık. Yani eşime hayır diyebiliyodum bazı geceler yorgun olduğum için. Mesela adet takvimim vardı ama saymıyodum şu kadat gün kaldı diye adet olduğum ise normal karşılıyodum çünkü takıntılı değildim ozamanlar. Sonra bigün ben hamile kaldım hoş gerek benim tecrubesizliğim gerek eşimin tecrubesizliği gerekse hastane dr larının artık kanıksamış ve özensiz olduğu durumdan ötürü düşük yaptım. O gün ben düşük yaptığımın farkındaydım fakat çok üzerine düşmedim çok üzülmedim beklemediğim bi anda geldi beklemediğim bi anda gitti. Benim hayatım asıl o aydan sonra başladı. 6 ay kadar eczanelere yatırım yaptım sonra dr a gittim ve bişey daha öğrendim ki bu ara soğan kürü yapmıştım değerlerim alt üst olmuş. Sonra başladım troit tedavisine 1 yıl oldu yeni yeni düzeldi. Tabi bu 1 buçuk yıl içerisinde 5 ay da kadın doğum özel bi dr a gittim aşılama yapıldı ve sonuç hep hüsran. Ben bu 2 yıllık zarfı neden yazdım diye soracak olursanız da eğer maksadım şu sadece 5 ayımı istediğimiz gibi yaşadık 1 buçuk yılı ise planlı ilk 5 ayımda eşime yorgunum derken diğer 1 buçuk yılda eşimin yorgunluğunu dinlemedim. Çok özür dilerim uzun oldu aslında 2 bukadar kısa bitmezdi de özetledim 🤣 yapmamız gereken aslında hayatımızı yönetmeden yaşamak diyorum tabi bunu ben dahil becebilsek diyip nokta koyuyorum. 🤗
Rabbim yormadan evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Bugün akıntımı daha çok hissediyorum yani ıslaklık gibi hep. sarı gibi açık bi renk beyaz gibi kokusuz akıntı geldi peçeteyle sildiğimde sümüksü böyle az uzuyo gibi. biraz açık ve iğrenç oldu belki ama ☺ Kasık bel ağrım ara sıra. arada göğüs sızlaması batması. Gaz. Masterchef izliyorum şimdi et gördüm normalde et sevmem yemem ama bi canım istedi 😂😂 durup durup bi koku alıyorum anneme soruyorum yoo ben koku almıyorum diyo. valla helal olsun psikolojikse. 😂😂
Kız seni fena hamile psikolojisine soktuk 🤗🤗inşallah vardır yoksa çok üzülürüm🤨🙄

Back