• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstanbul
27
3,5 senelik evliyim
Memurum ancak 21 aylık bir kızım var onun için ücretsiz izindeyim:KK16:

Aynen😊 Osmangazi in neresinde oturuyosn hangi hastaneye gidiyosn veya gebelik olursa hastane tercihin ne olacak.
Canım dosab ta oturuyorum ben hastaneye gitmiyorum henüz ama düşünüyorum özel dr a gitmiştim 5 ay kadar yeni bıraktım maddi olarak biraz zorluyodu henüz hastane için karar vermedim senin gittiğin hastane yada dr var mı

Özellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
Ben de testleri yaptırdım usg bakıldı normal çıktı diğer gebeligimden tek fark kilom fazla ama ne kiloda insanlar hamile kaliyo

Bi soru daha evlenince ilişkiniz değişti mi yani sevgililik yaşadığınız dönemde kalmak ister miydiniz ☺ Özlediğiniz zamanlar oluyor mu adamlar değişti mi
O dönemlerin heyecanı baskaydi şimdi o heyecanlı bekleyişler yerini özleme hasrete bıraktı mesela.

Canım dosab ta oturuyorum ben hastaneye gitmiyorum henüz ama düşünüyorum özel dr a gitmiştim 5 ay kadar yeni bıraktım maddi olarak biraz zorluyodu henüz hastane için karar vermedim senin gittiğin hastane yada dr var mı
AA yakınmışız çok uzak değiliz bende vişne caddesi var ya bebeler sarayı orada oturuyorum canm. Ben özele gittim devletten daha özensiz ilgilendikleri için zübeyde ye gittim hamileliğimde kızımı kucağıma almama vesile olan 2 Dr um var orada Bi sıkıntım olduğunda yine aynı Dr a gitmeyi düşünüyorum. Şimdi şehir hastanesine geçtiler Allah razı olsun onlardan

Kizima hamile kaldigimda 60 kiloydum yani onla karşılaştırınca iki fark var biri yaş biri kilo

Adetime 7 gün var genelde bir gün önce leke gelir 6 gün civarı kaldı ışte adet olacağımı biliyorum beynim sürekli adet olacaksın diyor kalbim bi umut diyor ve ben bu çatışmadan yoruluyorum sürekli böyle dongüm 27 gün ben adetimin 7 11 12 13 15 17 20. Günlerini değerlendirdim yumurtlamayi kacirdgimi sanmam ama olmuyor

Back