- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- 53
- Konu Sahibi Cansinsenn
- #1.081
Bursa ,26yaş
Çalışmıyorum
6 yıllık evliyim
1 kızım var hamd olsun
2 şefaatçim var ebedi
Aşk evliliği
![]()
Erken evlenmişsin maşallah genç anne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa ,26yaş
Çalışmıyorum
6 yıllık evliyim
1 kızım var hamd olsun
2 şefaatçim var ebedi
Aşk evliliği
![]()
Kız bende bursalıyımErken evlenmişsin maşallah genç anne ☺
Bu konu içinde devam edelim
Hangi il
İş
Ankara
31
6 sene
Mali müşavir
Erken evlendim ama 25 yaşında anne oldumErken evlenmişsin maşallah genç anne ☺
Ne tarafta oturuyosn canmKız bende bursalıyım
Osmangazi canım senNe tarafta oturuyosn canm![]()
Ben yıldırım canmOsmangazi canım sen
Çok yakın olmasakta uzakta değilizBen yıldırım canm
AynenÇok yakın olmasakta uzakta değiliz
Canım dosab ta oturuyorum ben hastaneye gitmiyorum henüz ama düşünüyorum özel dr a gitmiştim 5 ay kadar yeni bıraktım maddi olarak biraz zorluyodu henüz hastane için karar vermedim senin gittiğin hastane yada dr var mıAynenOsmangazi in neresinde oturuyosn hangi hastaneye gidiyosn veya gebelik olursa hastane tercihin ne olacak.
Ben de testleri yaptırdım usg bakıldı normal çıktı diğer gebeligimden tek fark kilom fazla ama ne kiloda insanlar hamile kaliyoÖzellikle de düzenli birlikteligim var hormonlarada bakıldı gayet temiz tek şey kilom fazla o mu sebep diyorum eşimin ailesi şimdiden gözümün içine bakıyor kayinvalidem 38 ten sonra zor diyor
AnkaraBu konu içinde devam edelim
Hangi il
İş
Ankara
31
6 sene
Mali müşavir
O dönemlerin heyecanı baskaydi şimdi o heyecanlı bekleyişler yerini özleme hasrete bıraktı mesela.Bi soru daha evlenince ilişkiniz değişti mi yani sevgililik yaşadığınız dönemde kalmak ister miydiniz ☺ Özlediğiniz zamanlar oluyor mu adamlar değişti mi
Çok mu fazla kilon canım 123 kiloyla hamile kalanı biliyorumBen de testleri yaptırdım usg bakıldı normal çıktı diğer gebeligimden tek fark kilom fazla ama ne kiloda insanlar hamile kaliyo
AA yakınmışız çok uzak değiliz bende vişne caddesi var ya bebeler sarayı orada oturuyorum canm. Ben özele gittim devletten daha özensiz ilgilendikleri için zübeyde ye gittim hamileliğimde kızımı kucağıma almama vesile olan 2 Dr um var orada Bi sıkıntım olduğunda yine aynı Dr a gitmeyi düşünüyorum. Şimdi şehir hastanesine geçtiler Allah razı olsun onlardanCanım dosab ta oturuyorum ben hastaneye gitmiyorum henüz ama düşünüyorum özel dr a gitmiştim 5 ay kadar yeni bıraktım maddi olarak biraz zorluyodu henüz hastane için karar vermedim senin gittiğin hastane yada dr var mı
Yok ya bence kiloyla alakası yok senin çünkü 70 çok kilo değilKizima hamile kaldigimda 60 kiloydum yani onla karşılaştırınca iki fark var biri yaş biri kilo