• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi 😔

mrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi 😔
Meraba canım göğsünden süt gelmesinin sebebi prolaktin hormonun yükselmiş sanırım stres en büyük etken geçiyor çok takma kafana

Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha

Eklentiler

• 20190902_161710.jpg
    20190902_161710.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
Canım 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değildir deniyo ama ben çok gördüm testi senin ki gibi olup hamile olduğunu öğrenen inş hamilesindir canım 😊

selam kızlar.. benim Bat 10 Eylül ama regl olcam gibi...
sivilcelenmeler kasık ağrıları felan.. bu ayıda es geçiriyorm.. her ay gibi

Prolaktinin yuksek demek onu dusurmen gerekiyor ilacla hemen dusuyormus. Cunku bende bebek istiyorum dedigimde doktor gogus uclarina bakmisti birde kan tahlilinde prolaktin olculmustu.

Bu markaya guvenme bence baska bir marka alip yap derim anlamadigim sekilde sitede bunu hep paylasiyolar ve yalanci cizgi cikiyor genelde nasil yaptilarsa testi herkese bu kadar denk gelmesi cok uzucu bide albi diye marka varmis o da ayni sekilde.

Back