- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Cansinsenn
İnşallah uğurlu gelir bu topic hepimize 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım sırada ilk sen varsın ilk hamişimizde sen olursun inşİnşallah uğurlu gelir bu topic hepimize![]()
Canım benim 10 gündür geçiyor yanı bat zamanım belirsizbat bekleyen anne adaylarım liste oluşturuyorum listeye eklememi isteyenler bat tarihlerinizi bekliyorum ❤
O zaman belki güzel bi haber alırız senden yaptın mı test canımCanım benim 10 gündür geçiyor yanı bat zamanım belirsiz![]()
Meraba canım göğsünden süt gelmesinin sebebi prolaktin hormonun yükselmiş sanırım stres en büyük etken geçiyor çok takma kafanamrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi![]()
Yok canım bende pko olduğu icin gecikiyor hepO zaman belki güzel bi haber alırız senden yaptın mı test canım![]()
Anladım canım hayırlısı olsun inş olur en kısa zamanda ❤Yok canım bende pko olduğu icin gecikiyor hep![]()
Canım 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değildir deniyo ama ben çok gördüm testi senin ki gibi olup hamile olduğunu öğrenen inş hamilesindir canımKızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
Ekliyorum seni de ozaman canım27 Eylül bat günüm bir kenarda bekleyeyim![]()
Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyimCanım 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değildir deniyo ama ben çok gördüm testi senin ki gibi olup hamile olduğunu öğrenen inş hamilesindir canım![]()
İnşallah hamilesindir de olmazsın canım ❤Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyim![]()
Amin canim inşallah ama çok sancim var reglime 3 gün olmasına rağmen yeral olcak gibiyim![]()
Amin canim allah razı olsunİnşallah hamilesindir de olmazsın canım ❤
Bu marka çok dandik kaç kişiyi yanılttı buradan....Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha
Bu marka çok dandik kaç kişiyi yanılttı buradan....
mrb kızlar ben 32 yaşındayım 3 .5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz olmadı bi türlü yarın regl günüm ama bu ay da bebiş yok ve göğsümden süt geliyor dr a gittim reglin 3. günü gel dedi![]()
Kızlar lütfen testimi yorumlarmısınız ilk basta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmis reglime 3 gün var daha