- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Canım inş hamilelik belirtisidir ama daha 7 günün var sanırım yeni yumurtluyo olabilirmisin acabakızlar 4 bat benim ama 4 gündür felaketim kabızlık bel ağrısı karın ağrısı halsizlik baş ağrısı gerginlik yorgunluk bide ates basıyor beni çökmüş durumdayım
Keseyi görünce iğnelere başlıycam inş öyle olurDr un tedbir alman için gerekeni yapmış sende biraz dikkatli ol gerisi Allahın takdiri canım Kendini strese sokma
İnş canımKeseyi görünce iğnelere başlıycam inş öyle olur
Sağol canım benim amin inşallah.. Ayy unuttum canım ya kan verme derdine düştüm bir türlü veremedim küçük çocuğum var ve çalışıyorum salıya ancak verebilcem galiba. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı hamilelik hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım adetin 2 veya 3. Günü gitmen gerekiyorBirde bişey sormak istiyorum. adetin üçüncü günü mü kan vermem lazım rutin kadın doğumcuya kontrlllermi yaptırmak istiyorum. adetlerim düzenlidir ne var ne yok gebeliğe engel bişey var mı diye.4 ayım biticek daha yeni evliyim.
Evet canım adetin 3. Günü bakıyolarBirde bişey sormak istiyorum. adetin üçüncü günü mü kan vermem lazım rutin kadın doğumcuya kontrlllermi yaptırmak istiyorum. adetlerim düzenlidir ne var ne yok gebeliğe engel bişey var mı diye.4 ayım biticek daha yeni evliyim.
Amin canım kan verince mutlaka yaz canım sağlıkla gelsin inş. Minnak şeySağol canım benim amin inşallah.. Ayy unuttum canım ya kan verme derdine düştüm bir türlü veremedim küçük çocuğum var ve çalışıyorum salıya ancak verebilcem galiba. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı hamilelik hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Yazarım canım amin inşallah güzel bir değer çıkarAmin canım kan verince mutlaka yaz canım sağlıkla gelsin inş. Minnak şey❤
bilmiyorum ki canm yumurtlarken bu kadar ağrı olur mu kiCanım inş hamilelik belirtisidir ama daha 7 günün var sanırım yeni yumurtluyo olabilirmisin acaba
Benimde bat 4 ü canım her an adet görcek gibi ağrılarım var ama belirtiler için bile erken diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum normal adet döngüsünün üzerine mevsim geçişi olabilir ama tabi bebişte olabilirkızlar 4 bat benim ama 4 gündür felaketim kabızlık bel ağrısı karın ağrısı halsizlik baş ağrısı gerginlik yorgunluk bide ates basıyor beni çökmüş durumdayım
Belirti için erken diye söyledim canım inş bebiştirbilmiyorum ki canm yumurtlarken bu kadar ağrı olur mu ki
randevu aldım gidip vereyim bakalım.teşekkür ederim canımEvet canım adetin 3. Günü bakıyolar
Rica ederim canım ne demek ❤randevu aldım gidip vereyim bakalım.teşekkür ederim canım
Benim 27sinde hafif lekelenmem oldu akşam. Şuan da öyle adet olmadım henüz ama minnacık lekeleniyor çamaşırımBenim de 28 i bekliyoruz bakalım
bence de erken canm kafaya taka taka hasta ediyoruz kendimiziBelirti için erken diye söyledim canım inş bebiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?