Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 4 bat benim ama 4 gündür felaketim kabızlık bel ağrısı karın ağrısı halsizlik baş ağrısı gerginlik yorgunluk bide ates basıyor beni çökmüş durumdayım

Bat 29 eylül 6 gün önce kan da gebelik yoktu.dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım evde ama negatif sonuç. geçen haafta doktor kontrolüne gittim kasık ağrısı ile fitil başladım iltihaplanma var dedi birazcık. hasta olacam ağrılarım var şimdiden.ekim ayı için beklicez artık. inşallah herkese nasip eder allah bebişler

Birde bişey sormak istiyorum. adetin üçüncü günü mü kan vermem lazım rutin kadın doğumcuya kontrlllermi yaptırmak istiyorum. adetlerim düzenlidir ne var ne yok gebeliğe engel bişey var mı diye.4 ayım biticek daha yeni evliyim.

beren20 B bsrkbl kızlar hamişmişsiniz aşk olsun neden haber vermiyosunuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş hayırlı olsun tebrik ederim ikinizide
Sağol canım benim amin inşallah.. Ayy unuttum canım ya kan verme derdine düştüm bir türlü veremedim küçük çocuğum var ve çalışıyorum salıya ancak verebilcem galiba. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı hamilelik hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Evet canım adetin 2 veya 3. Günü gitmen gerekiyor

Evet canım adetin 3. Günü bakıyolar

Amin canım kan verince mutlaka yaz canım sağlıkla gelsin inş. Minnak şey

kızlar 4 bat benim ama 4 gündür felaketim kabızlık bel ağrısı karın ağrısı halsizlik baş ağrısı gerginlik yorgunluk bide ates basıyor beni çökmüş durumdayım
Benimde bat 4 ü canım her an adet görcek gibi ağrılarım var ama belirtiler için bile erken diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum normal adet döngüsünün üzerine mevsim geçişi olabilir ama tabi bebişte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…