• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 5 gün0m var az daha beklicem umarım vardır bu ay preseed jel kullandım hazırandada histeroskopı olmustum 2 yıldır deniyoruz
Bu jeli sende duydum bana anlatirmisin nedir bu ne ise yariyor benim esimde sperm sayısı düşüklüğü var 13 milyonda ileri hareket %9 ise yarar mi bize de acaba?

Test yapan arkadaşlar hayırlısı olsun sağ salim kucağınıza alın inşAllah bende adet olcam gibi hissediyorum bat a son 2 ya da 3 gün

Umarım vardır adetıme daha 5 gün var ara ara adet olucak gibi sancım oluyor gecıyor
Canım iki yıldır kaç kez gebelik testi yaptım saymadım kimyasal gebeliklerimde ve catlatma iğnesinin etkisi dışında hayali olarak bile ikinci cizgiyi görmedim 😊

Umarım vardır adetıme daha 5 gün var ara ara adet olucak gibi sancım oluyor gecıyor
Benim geçen ayda böyleydi 6 gün önceden ara ara saniyelik sancı oluyordu bu ay da sanki ara ara sancı oluyor o yüzden adet olurum diye düşünüyorum..

Back