Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahhaha bende kendimde belirti arıyorm da kaşık agrim bacağıma uyuşukluk gbi vuruyor su gbi akıntım var biraz beyazlı birde belim normalde adet günümde ağırıdı 2 gündür onun agrisni cekiyorum . Senin adına çok sevindim insallah bende güzel sonuç alırım

Benim de en cok su gibi seffaf ve sut gibi akintim oluyodu cok aynen kasik agrisi bacagima dogru vuruyodu bunlar tutuyo

Merhaba cok tebrikler. Saglikla alin kucağınıza insallah. Kacinci gün denemede oldu acaba. Yumurtlama öncesimi sonrasimi birde
Cok tesekkur ederim aminn insallah yumurtlamaya kadar her gun, yumurtlamadan sonra gun asiri oldu. Hangisi tutmustur bilmiyorum ki canim

Cok tesekkur ederim aminn insallah yumurtlamaya kadar her gun, yumurtlamadan sonra gun asiri oldu. Hangisi tutmustur bilmiyorum ki canim
Maşallah iyi çalışmışsınız nasip işte olacağı vardı biz de öyle çok değerlendirdik ama rabbim istedi mi oluyor :)))

Normal testse cikmayabilir cnm. Valla beklemek cok kotu ya. Doktora gitmeye biktm artk
İnanın bende bıktım artık. 2 yıl oldu. Vardır Rabbimin bir bildiği ama beklemek çok zor. Ben bu ay ilkkez kullandım femarayı. Şuan kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Acaba femaranın etkisi mi bilmiyorum. Gebeliğe yormak istemiyorum çünkü kasık batması ve akıntı dışında ne bir gebelik ne de adet belirtisi yaşamıyorum. Sizde durumlar nedir?

HEr şeyin hayırlısını versin Allah ım evladında o yüzden hiç canını sıkma olacağı varsa en olmadık zamanda olur yoksada ne yaparsak yapalım olmaz bu iş böyle maalesef arkadaşım
çok doğru söylüyorsun arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallah

Selam kizlar ... Sabah uyanip heyecanla test yapmaya gidicekdim fakat koyu pembe akinti ve asiri bi kasik agrisiyla uyandim .... Sanirim bekleyisler eylüle kaldı...

Ovulasyon ile 2 yumurtlama gördüm sözde ve ilk yumurtlamaya göre bugün 12. Gün dayanamayıp son testimi yaptım sabah ve kocaman negatif ikinci yumurtlamadan bu yaba 6.gün ama ilkinde yoksa ikincicdede olmasıgını dusunuyorum artık ne hissedecegimi bılemıyorum

Canım testlerine baktım ben senin ve sen 30 unda yumurtlamışsın, ilk yumurtlama muhtemelen kalitesiz yumurtadır, esas yumurtlaman olması gerektiği gibi döngünün ortasındaki yani 30 undaki yumurtlama. Boşuna üzülüyorsun. Umarım 30 u ve devamındaki 3 günü değerlendirmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…