Ahahahhaha bende kendimde belirti arıyorm daCok tesekkur ederim canim aminnbelirtilerimi gun gun girdim liste halinde 1 2 gun once. 5 gun oncesinden gordum diyebilirim ama cok cookk silikti yani yanlistir belki diye dusunmustum. Normal silik cizgi 4 gun kala gordum :) en belirgin akintiydi bende. Bi de kasiktan bacaga dogru vuran sanci vardi
İnsallah pozitif sonucu alırsınSelam kizlar bugun benim catlatma ignesinden sonra 11. Gunum yarin 12. Gun ve test yaptircam dua edin
Benim de en cok su gibi seffaf ve sut gibi akintim oluyodu cokAhahahhaha bende kendimde belirti arıyorm dakaşık agrim bacağıma uyuşukluk gbi vuruyor su gbi akıntım var biraz beyazlı birde belim normalde adet günümde ağırıdı 2 gündür onun agrisni cekiyorum . Senin adına çok sevindim insallah bende güzel sonuç alırım
Yaaaa heyecan yaptım şimdiBenim de en cok su gibi seffaf ve sut gibi akintim oluyodu cokaynen kasik agrisi bacagima dogru vuruyodu bunlar tutuyo
İnsallah nedense kotu hissediyorum negatif cikicak gibi bir his var icimde insallah olumlu sonuc alirimİnsallah pozitif sonucu alırsın
Merhaba cok tebrikler. Saglikla alin kucağınıza insallah. Kacinci gün denemede oldu acaba. Yumurtlama öncesimi sonrasimi birdeHadi insallah vardir canim yaa
Cok tesekkur ederim aminn insallahMerhaba cok tebrikler. Saglikla alin kucağınıza insallah. Kacinci gün denemede oldu acaba. Yumurtlama öncesimi sonrasimi birde
Maşallah iyi çalışmışsınız nasip işte olacağı vardı biz de öyle çok değerlendirdik ama rabbim istedi mi oluyor :)))Cok tesekkur ederim aminn insallahyumurtlamaya kadar her gun, yumurtlamadan sonra gun asiri oldu. Hangisi tutmustur bilmiyorum ki canim
Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımMaşallah iyi çalışmışsınız nasip işte olacağı vardı biz de öyle çok değerlendirdik ama rabbim istedi mi oluyor :)))
Elbette herseyin bi zamani var. Cok sukur bu ay nasip ettiMaşallah iyi çalışmışsınız nasip işte olacağı vardı biz de öyle çok değerlendirdik ama rabbim istedi mi oluyor :)))
Aminn canim insallahAllah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnanın bende bıktım artık. 2 yıl oldu. Vardır Rabbimin bir bildiği ama beklemek çok zor. Ben bu ay ilkkez kullandım femarayı. Şuan kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Acaba femaranın etkisi mi bilmiyorum. Gebeliğe yormak istemiyorum çünkü kasık batması ve akıntı dışında ne bir gebelik ne de adet belirtisi yaşamıyorum. Sizde durumlar nedir?Normal testse cikmayabilir cnm. Valla beklemek cok kotu ya. Doktora gitmeye biktm artk
saol canım bugün sorucam eczaneye fiyat zaman kaybetmeyeyim kargo beklerkenLaboquick aldim cnm internetten yaninda da gebelik testi veriyorlardi.
çok doğru söylüyorsun arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallahHEr şeyin hayırlısını versin Allah ım evladında o yüzden hiç canını sıkma olacağı varsa en olmadık zamanda olur yoksada ne yaparsak yapalım olmaz bu iş böyle maalesef arkadaşım
Canım testlerine baktım ben senin ve sen 30 unda yumurtlamışsın, ilk yumurtlama muhtemelen kalitesiz yumurtadır, esas yumurtlaman olması gerektiği gibi döngünün ortasındaki yani 30 undaki yumurtlama. Boşuna üzülüyorsun. Umarım 30 u ve devamındaki 3 günü değerlendirmişsindirOvulasyon ile 2 yumurtlama gördüm sözde ve ilk yumurtlamaya göre bugün 12. Gün dayanamayıp son testimi yaptım sabah ve kocaman negatif ikinci yumurtlamadan bu yaba 6.gün ama ilkinde yoksa ikincicdede olmasıgını dusunuyorum artık ne hissedecegimi bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?