- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Hayirlisi artik bi dahaki aya insallahNe yazıkki regli oldum gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi artik bi dahaki aya insallahNe yazıkki regli oldum gece
İlacın etkisidir yumurtalıklara uyarıyor yumurta geliştiriyor ondandır çatlatma iğnesi kullandın mi kaçıncı günündesin regl dönemininİnanın bende bıktım artık. 2 yıl oldu. Vardır Rabbimin bir bildiği ama beklemek çok zor. Ben bu ay ilkkez kullandım femarayı. Şuan kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Acaba femaranın etkisi mi bilmiyorum. Gebeliğe yormak istemiyorum çünkü kasık batması ve akıntı dışında ne bir gebelik ne de adet belirtisi yaşamıyorum. Sizde durumlar nedir?
Benim de ayni kasık agrisi ve akinti var bir de cok acikiyorum fazla yemek yiyorm. Ama bu adet oncesi de olan bir durum bende. Zaten hamile gibi hissetmiyorum.İnanın bende bıktım artık. 2 yıl oldu. Vardır Rabbimin bir bildiği ama beklemek çok zor. Ben bu ay ilkkez kullandım femarayı. Şuan kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Acaba femaranın etkisi mi bilmiyorum. Gebeliğe yormak istemiyorum çünkü kasık batması ve akıntı dışında ne bir gebelik ne de adet belirtisi yaşamıyorum. Sizde durumlar nedir?
Test yapsan çıkar aslında canım, zaten adetle çok yakın belirtiler insan ayırt edemiyor fazla yani ikinci hamileliğim ama genede adet olucam gibi halaKizlar ya benim cok siddetli kasiklarimda kramplarim oluyo adet sancisi gibi bacaklarima kadar iniyor. bugun ovulasyondan sonraki 13. Gunum adet mi olucam acaba
Bu kadar agri yapiyor mu canim sali gunu erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben de umudumu kestimTest yapsan çıkar aslında canım, zaten adetle çok yakın belirtiler insan ayırt edemiyor fazla yani ikinci hamileliğim ama genede adet olucam gibi hala
Evet yine değerlendir bence gün aşırıTeste gore bugun yumurtlama günüm. Gectigimiz gunlerde gun asiri degerlendirdik. Bugunden sonrada mi degerlendirmek gerekiyor onu bilemedim
Ağrı oluyor canım, salı günü olsa bile çıkmama ihtimali yüksek inşallah Rabbim gönlüne göre verirBu kadar agri yapiyor mu canim sali gunu erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben de umudumu kestim
Tutacagi varsa da bu stresle olmaz Allah korusun. Biraz sakn kalin dua edin stres olasiligi azaltirMerhaba canlar. Bugün bir delilik ettim deli gibi biraz önce ignenin 8. Günü test yaptim, kendimi de ilac icicem nolur nolmaz diye kandiriyom bu arada .. tabiki de negativ. Ne ignenin etkisi ke DE baska bisey var. Bugün yumurtlamanin 7. Günü :/ ben bu ay hic biswkilde umutlu degilim. Iyiki 10 gün sonra izine cikiyoruz biraz kafami dagitabilirim insallah
Allahtan hayırlısını diliyoruz hemenOvulasyon ile 2 yumurtlama gördüm sözde ve ilk yumurtlamaya göre bugün 12. Gün dayanamayıp son testimi yaptım sabah ve kocaman negatif ikinci yumurtlamadan bu yaba 6.gün ama ilkinde yoksa ikincicdede olmasıgını dusunuyorum artık ne hissedecegimi bılemıyorum
Erken yapmışsın testi bekleseydin keşke ne olacağı belli olmuyo ki testler yanıltıyo bazen erken yapıncaMerhaba canlar. Bugün bir delilik ettim deli gibi biraz önce ignenin 8. Günü test yaptim, kendimi de ilac icicem nolur nolmaz diye kandiriyom bu arada .. tabiki de negativ. Ne ignenin etkisi ke DE baska bisey var. Bugün yumurtlamanin 7. Günü :/ ben bu ay hic biswkilde umutlu degilim. Iyiki 10 gün sonra izine cikiyoruz biraz kafami dagitabilirim insallah
Kalbi mi durdu nasıl kaybettin canım benim de bişey yokken lekelenme olmuştu sonradan kanamaya dönmüştü kalbi durmuştu sonrasında düşük yapmıştımKizlar yeniden merhaba ne yazikki bugün bebegimi kaybettigimi ogrendim ama henuz ne kanama var ne başka birşey bu tarz bisey yasayan var mi
Yumurtlama dönemim geçti benim. Yarın yumurtlamanın 14.günü olcak. Ama çatlatma iğnesi vermedi doktor. Sadece gün verdi. Yumurtlama ağrısı değil onu biliyorum amaİlacın etkisidir yumurtalıklara uyarıyor yumurta geliştiriyor ondandır çatlatma iğnesi kullandın mi kaçıncı günündesin regl döneminin
Aynen bende hissetmiyorum. Bir ay daha beklemek çok zor geliyor bana artıkBenim de ayni kasık agrisi ve akinti var bir de cok acikiyorum fazla yemek yiyorm. Ama bu adet oncesi de olan bir durum bende. Zaten hamile gibi hissetmiyorum.