Ilac ile o ay 3 ve daha fazla yumurta olusursa iliskiye izin vermiyor dr.lar hem baslardaki hem de ileri evrelerdeki yuksek dusuk tehlikesi gerekcesiyle.
Igneyle hepsini catlatmanin onune gecmis, bu da bir tedbirdir, otesinde rızk Allahındır, hakkinizda hayirlisi.Benim bu ay 5 Yumurta olusmus. Doktor catlatma ignesi vericekti vermedi ama korunmamida soylemedi. Zaten sebepsiz 2 senedir hamilelik olmuyor bu ayda umitli degilim ama
Normal testse cikmayabilir cnm. Valla beklemek cok kotu ya. Doktora gitmeye biktm artkAl benden de o kadar. Bende femara kullandım. 24 temmuzda yumurtalarım çok güzel oluşmuş dedi doktor. Bugün normal test yaptım negatif. Erken mi yaptım bilmiyorum ama moralim yerle bir oldu. Ama bat 9 ağustoa. Doktorum o zamana kadar bekle mens olmazsan test yap mens olursan bana yine gel dedi. Acaba erken yapmış olabilir miyim? Olsaydı çıkarmıydı? Hala umudum var mı yoksa boşuna mı bekliyorum. Bir de ben normal gebelik testi yaptım erken gebwlik testi değil
Laboquick aldim cnm internetten yaninda da gebelik testi veriyorlardi.ovulasyon testini yeni öğrendim şuanda hemen eczaneye gidip alıcam . siz nereden hangi marka aldınız
Igneyle hepsini catlatmanin onune gecmis, bu da bir tedbirdir, otesinde rızk Allahındır, hakkinizda hayirlisi.
Ben de bugun Femera almaya basladim, 7 tane kucuk folikulcuk saydik, bakalim kac tanesi, ne kadar gelisecek 5 gun sonra gorecegiz...
Teşekkür ederim.Maalesef bugün öğlen regl oldumİnşallah hamilesinizdir
Bence siz adet olana kadar umudu kesmeyin. Benim ilk hamileligimde de böyle oldu. Adetim gecikti test yaptim idrarda cikmadi. 1 hafta gecti kanda cikmadi. Sonra 0.75 cikti dr olmaz dedi ama sonucta 0.100 degildi. Sonra bi kac gun arayla tekrar kan testi yaptirdim 36 cikti. Sonra 2 gun sonra 300 mu çıkmıştı neydi. Yani bence sizde hamile olabilirsiniz. Sonucta o deger yukselmis. Gec yumurtlama olmuş olabilir. Hamileligin her gununu yasamis olabilirsinizMerhaba,
30 Temmuzda Regli olmama gerekirken olmadım. Evde yaptığım tüm testler negatif, hatta bugün verdiğim kan testi de 1.20 yani negatif.
Asla ve asla reglim gecikmez benim 15 senedir regli oluyorum bir kere gecikme yaşamadım, tüm bu olanlara anlam veremiyorum.
30 Temmuzda regli olsaydım 28 ağustos bat. tarihim olacaktı ve bu topiğe geçeçektim. Şuan ne bu topiğe geçebiliyorum ne de temmuz topiğinde kalabiliyorum. Ben direkt Eylül topiğine geçiş yapayım en iyisi :):):)
Bence siz adet olana kadar umudu kesmeyin. Benim ilk hamileligimde de böyle oldu. Adetim gecikti test yaptim idrarda cikmadi. 1 hafta gecti kanda cikmadi. Sonra 0.75 cikti dr olmaz dedi ama sonucta 0.100 degildi. Sonra bi kac gun arayla tekrar kan testi yaptirdim 36 cikti. Sonra 2 gun sonra 300 mu çıkmıştı neydi. Yani bence sizde hamile olabilirsiniz. Sonucta o deger yukselmis. Gec yumurtlama olmuş olabilir. Hamileligin her gununu yasamis olabilirsiniz
Harika bir haber tebrik ederim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canımKizlar bekleyemedim kan testi yaptirdim ve sonuc cok sukur 88,40Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Yaaaa hayırlı olsunKizlar bekleyemedim kan testi yaptirdim ve sonuc cok sukur 88,40Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin bizede bol bol dua et hamilelerin duasi kabul olurmusKizlar bekleyemedim kan testi yaptirdim ve sonuc cok sukur 88,40Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminn canim insallah. Cok tesekkur ederimHarika bir haber tebrik ederim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım
Cok tesekkur ederim canim aminnYaaaa hayırlı olsunsağlıkla gelsin insallah Kac gün kala test yaptırdınız birde belirtileriniz oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?