Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaarrrrr bugün sizin gününüznasılsınız ? Var mi gelen giden

My_Moonlight06
@Paresilaaa

Selamm canim nasilsin vallaha benim daha öncesinden geldi hemde ..is yogunlugum var bu aralar hic giremiyorum.. ama takibteyim ovu testleri filan bakicaz birsey olursa haber vericem insAllah.. sen naptin ?

İlacın etkisidir yumurtalıklara uyarıyor yumurta geliştiriyor ondandır çatlatma iğnesi kullandın mi kaçıncı günündesin regl döneminin

Benim de ayni kasık agrisi ve akinti var bir de cok acikiyorum fazla yemek yiyorm. Ama bu adet oncesi de olan bir durum bende. Zaten hamile gibi hissetmiyorum.

Kizlar ya benim cok siddetli kasiklarimda kramplarim oluyo adet sancisi gibi bacaklarima kadar iniyor. bugun ovulasyondan sonraki 13. Gunum adet mi olucam acaba

Kizlar ya benim cok siddetli kasiklarimda kramplarim oluyo adet sancisi gibi bacaklarima kadar iniyor. bugun ovulasyondan sonraki 13. Gunum adet mi olucam acaba
Test yapsan çıkar aslında canım, zaten adetle çok yakın belirtiler insan ayırt edemiyor fazla yani ikinci hamileliğim ama genede adet olucam gibi hala

Test yapsan çıkar aslında canım, zaten adetle çok yakın belirtiler insan ayırt edemiyor fazla yani ikinci hamileliğim ama genede adet olucam gibi hala
Bu kadar agri yapiyor mu canim sali gunu erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben de umudumu kestim

kızlar şimdi öğle arasında eczaneden ovulasyon testi aldım internetten kargoyla beklemek istemedim
çok heyecanlıyım

Teste gore bugun yumurtlama günüm. Gectigimiz gunlerde gun asiri degerlendirdik. Bugunden sonrada mi degerlendirmek gerekiyor onu bilemedim

Merhaba canlar. Bugün bir delilik ettim deli gibi biraz önce ignenin 8. Günü test yaptim, kendimi de ilac icicem nolur nolmaz diye kandiriyom bu arada .. tabiki de negativ. Ne ignenin etkisi ke DE baska bisey var. Bugün yumurtlamanin 7. Günü :/ ben bu ay hic biswkilde umutlu degilim. Iyiki 10 gün sonra izine cikiyoruz biraz kafami dagitabilirim insallah

Bu kadar agri yapiyor mu canim sali gunu erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben de umudumu kestim
Ağrı oluyor canım, salı günü olsa bile çıkmama ihtimali yüksek inşallah Rabbim gönlüne göre verir

Tutacagi varsa da bu stresle olmaz Allah korusun. Biraz sakn kalin dua edin stres olasiligi azaltir

Allahtan hayırlısını diliyoruz hemen

Erken yapmışsın testi bekleseydin keşke ne olacağı belli olmuyo ki testler yanıltıyo bazen erken yapınca

Kizlar yeniden merhaba ne yazikki bugün bebegimi kaybettigimi ogrendim ama henuz ne kanama var ne başka birşey bu tarz bisey yasayan var mi
Kalbi mi durdu nasıl kaybettin canım benim de bişey yokken lekelenme olmuştu sonradan kanamaya dönmüştü kalbi durmuştu sonrasında düşük yapmıştım

İlacın etkisidir yumurtalıklara uyarıyor yumurta geliştiriyor ondandır çatlatma iğnesi kullandın mi kaçıncı günündesin regl döneminin
Yumurtlama dönemim geçti benim. Yarın yumurtlamanın 14.günü olcak. Ama çatlatma iğnesi vermedi doktor. Sadece gün verdi. Yumurtlama ağrısı değil onu biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…