• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilac ile o ay 3 ve daha fazla yumurta olusursa iliskiye izin vermiyor dr.lar hem baslardaki hem de ileri evrelerdeki yuksek dusuk tehlikesi gerekcesiyle.

Benim bu ay 5 Yumurta olusmus. Doktor catlatma ignesi vericekti vermedi ama korunmamida soylemedi. Zaten sebepsiz 2 senedir hamilelik olmuyor bu ayda umitli degilim ama

Benim bu ay 5 Yumurta olusmus. Doktor catlatma ignesi vericekti vermedi ama korunmamida soylemedi. Zaten sebepsiz 2 senedir hamilelik olmuyor bu ayda umitli degilim ama
Igneyle hepsini catlatmanin onune gecmis, bu da bir tedbirdir, otesinde rızk Allahındır, hakkinizda hayirlisi.
Ben de bugun Femera almaya basladim, 7 tane kucuk folikulcuk saydik, bakalim kac tanesi, ne kadar gelisecek 5 gun sonra gorecegiz...

Al benden de o kadar. Bende femara kullandım. 24 temmuzda yumurtalarım çok güzel oluşmuş dedi doktor. Bugün normal test yaptım negatif. Erken mi yaptım bilmiyorum ama moralim yerle bir oldu. Ama bat 9 ağustoa. Doktorum o zamana kadar bekle mens olmazsan test yap mens olursan bana yine gel dedi. Acaba erken yapmış olabilir miyim? Olsaydı çıkarmıydı? Hala umudum var mı yoksa boşuna mı bekliyorum. Bir de ben normal gebelik testi yaptım erken gebwlik testi değil
Normal testse cikmayabilir cnm. Valla beklemek cok kotu ya. Doktora gitmeye biktm artk

Igneyle hepsini catlatmanin onune gecmis, bu da bir tedbirdir, otesinde rızk Allahındır, hakkinizda hayirlisi.
Ben de bugun Femera almaya basladim, 7 tane kucuk folikulcuk saydik, bakalim kac tanesi, ne kadar gelisecek 5 gun sonra gorecegiz...

İlk kez 5 yumurtam oldu ama normal diger aylardn daha cok ihtimal var mi demek acaba. Sizinde 7 yse sizede igne verilmicek budurmda. Umarim guzel sonuclar aliriz

Merhabaaaa benim de ekim de 5 yaş olacak bir Kızım var ikinci zamanı geldi.Bu ay 3. Ayımız olacak inşallah hayırla ve sağlıkla bebişlerimiz gelir.Bat 25 Ağustos görünüyor eklerseniz sevinirim.

Bu isler sanirim yasa gore de degisiyor ama yakin zamanda doktor bana da 7 yumurtam oldugunu, yasima gore (32) bunun aslinda iki kayi olmasini beklediklerini soyledi. İnternette biraz okuyunca normal diyenler de gordum, kafam cok karisiyor acikcasi :/

Merhaba,

30 Temmuzda Regli olmama gerekirken olmadım. Evde yaptığım tüm testler negatif, hatta bugün verdiğim kan testi de 1.20 yani negatif.

Asla ve asla reglim gecikmez benim 15 senedir regli oluyorum bir kere gecikme yaşamadım, tüm bu olanlara anlam veremiyorum.

30 Temmuzda regli olsaydım 28 ağustos bat. tarihim olacaktı ve bu topiğe geçeçektim. Şuan ne bu topiğe geçebiliyorum ne de temmuz topiğinde kalabiliyorum. Ben direkt Eylül topiğine geçiş yapayım en iyisi :):):)
Bence siz adet olana kadar umudu kesmeyin. Benim ilk hamileligimde de böyle oldu. Adetim gecikti test yaptim idrarda cikmadi. 1 hafta gecti kanda cikmadi. Sonra 0.75 cikti dr olmaz dedi ama sonucta 0.100 degildi. Sonra bi kac gun arayla tekrar kan testi yaptirdim 36 cikti. Sonra 2 gun sonra 300 mu çıkmıştı neydi. Yani bence sizde hamile olabilirsiniz. Sonucta o deger yukselmis. Gec yumurtlama olmuş olabilir. Hamileligin her gununu yasamis olabilirsiniz 😅😅

Bence siz adet olana kadar umudu kesmeyin. Benim ilk hamileligimde de böyle oldu. Adetim gecikti test yaptim idrarda cikmadi. 1 hafta gecti kanda cikmadi. Sonra 0.75 cikti dr olmaz dedi ama sonucta 0.100 degildi. Sonra bi kac gun arayla tekrar kan testi yaptirdim 36 cikti. Sonra 2 gun sonra 300 mu çıkmıştı neydi. Yani bence sizde hamile olabilirsiniz. Sonucta o deger yukselmis. Gec yumurtlama olmuş olabilir. Hamileligin her gununu yasamis olabilirsiniz 😅😅

Ne yazıkki regli oldum gece :(:(

Ya kızlar benim yumurtlamam oldu bitti çatlamamda bitti . Üstünden 6 gün geçti yumurtlamadan itibaren şimdi çamaşırım ıslanıyor ve beyazlık var anlamadım

Kizlar haftaya adet var adet duzensizligimde var ne zaman gelir bilemem hemen gelsede klomene baslasam diyorum
Suan yedi gunluk akinti ve koku icin fitil kullaniyorum
Bi kac gundur cok halsizim cok az mide yanmasi kasikta hareketlilik var surekli yorgunum uyku halindeyim ha hamilelige yormuyorum sanirim kullandigim ilaclar vardi enfeksiyon icin ama komple bitirmeden biraktim kotu oldum ya haplardan yada havadan bilemedim

Hanımlar bende geldim aranıza Ağustos ayı için temmuz fis çıktı maalesef klomen ve çatlatma iğnesi ne rağmen.

Yaaaa hayırlı olsun 🥰🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin insallah 🤲🏻 Kac gün kala test yaptırdınız birde belirtileriniz oldu mu
Cok tesekkur ederim canim aminn 🤲 belirtilerimi gun gun girdim liste halinde 1 2 gun once. 5 gun oncesinden gordum diyebilirim ama cok cookk silikti yani yanlistir belki diye dusunmustum. Normal silik cizgi 4 gun kala gordum :) en belirgin akintiydi bende. Bi de kasiktan bacaga dogru vuran sanci vardi

Back