- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
İnnovita iyi dediler, eczaneden almanızı tavsiye etmem pahalı çünkü, internetten siparis verebilirsnzovulasyon testini yeni öğrendim şuanda hemen eczaneye gidip alıcam . siz nereden hangi marka aldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnnovita iyi dediler, eczaneden almanızı tavsiye etmem pahalı çünkü, internetten siparis verebilirsnzovulasyon testini yeni öğrendim şuanda hemen eczaneye gidip alıcam . siz nereden hangi marka aldınız
HEr şeyin hayırlısını versin Allah ım evladında o yüzden hiç canını sıkma olacağı varsa en olmadık zamanda olur yoksada ne yaparsak yapalım olmaz bu iş böyle maalesef arkadaşımkızlar günaydın .. psikolojik olarak çok umutsuzum artık daha bu ay kırmızı kart olmadı ama sanki hiç anneliği tadamayacakmışım gibi geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim
AttımNereden aldınız link atabilir misiniz
Canım ben bu ay regl olursam soğan suyu içeceem 15 gün sabah akşam, yakın arkadaşlarım içtikleri ay hamile kaldılar. Eşimde sorun olduğu için ona da kürler yapıyorumKızlar yumurtlama takibi dışında yaptığınız birşey var mı
Ovu testinde bende 23 te pikte değerlendirdim bat tan 3 gün önce normal kaset test yaptım negatif inş.sende çıkar kan testindeKızlar selam, bugün ya da yarın adet bekliyorum. ov. testine göre 23 temmuzda piki yakaladım, değerlendirdim. Son 2 gündür mide bulantım var ve başım dönüyor. Diğer erken gebelik belirtilerini de yaşadım hep. Sabah test yaptım ama negatifAnlamadım ben bu durumu. Yarın randevu aldım dr.dan. Bakalım göreceğiz..
Her sabah uyanır uyanmaz ateş ölçüyorum. Yumurtlama takibi ve döllenme sonrası işe yarıyor.Kızlar yumurtlama takibi dışında yaptığınız birşey var mı
Bat ın ne zamandı? Son durum peki? İnşallah canım, yoksa beyin gücüm belirtiler konusunda master degree benceOvu testinde bende 23 te pikte değerlendirdim bat tan 3 gün önce normal kaset test yaptım negatif inş.sende çıkar kan testinde
7 ağustos cnm bat henuz gelmedi kırmızı rahim ağrısı var regli krampları varBat ın ne zamandı? Son durum peki? İnşallah canım, yoksa beyin gücüm belirtiler konusunda master degree bence
Allahtan umut kesilmez derler, daha var seninkine, bekleyelim bakalım..7 ağustos cnm bat henuz gelmedi kırmızı rahim ağrısı var regli krampları var
En erken döllenmeden 5 gün sonra çıkıyor tahmini ilişkiden 11.12.gün sonrasına denk geliyor erken test yapıp moral bozukluğu yaşama cnm sabret 10 gün geçsin üzerindenKızlar iliskiden 5 gün sonra sonuç veren ultra gebelik testleri var onlar kesin sonuç veriyor mu
İnşallah sendede işe yarar canım Ben bu ay olmazsa doktora mesaj attım femaraya başlıcam inşallah gerek kalmaz ama yada rahim filmi çekilcem biyerden başlamak istiyorumCanım ben bu ay regl olursam soğan suyu içeceem 15 gün sabah akşam, yakın arkadaşlarım içtikleri ay hamile kaldılar. Eşimde sorun olduğu için ona da kürler yapıyorum
Bende deniyim bari bende rahim filmi çekineyim diyorum artık birşeylere başlamak istiyorımHer sabah uyanır uyanmaz ateş ölçüyorum. Yumurtlama takibi ve döllenme sonrası işe yarıyor.
İnşallah canım yaİnşallah sendede işe yarar canım Ben bu ay olmazsa doktora mesaj attım femaraya başlıcam inşallah gerek kalmaz ama yada rahim filmi çekilcem biyerden başlamak istiyorum
Ben de yeni çekildim, sorun yokmuş şükür.. darısı başına.. bazen sorun da olmasa, olmayınca olmuyor demek lazım Allahtan hayırlısı..Bende deniyim bari bende rahim filmi çekineyim diyorum artık birşeylere başlamak istiyorım
Bana da link atarmisnizLaboquick aldım ben çok memnunum bu ay resmen çatlamayi hissettim testtede gördüm 30 tanesini 33liraya aldım netten
Aslinda hayir sadece %10unda cogul gebelik olusuyor. Ancak soyle bir yan etkisi olabiliyormus(%2civari) 3ten fazla yumurta olusursa guvenli gebelik olmayacagi icin o ay cinsel birlesmeye izin vermiyorlar.
Bu ilac kontrolle kullaniliyor, ilaci aliyor bitiriyor ultrason ile yumurta sayisi ve rahim kalinligi kontrol ediliyor. Uygun ise catlatma ignesi yapiyorsunuz kendinize, sonra belirtilen surede birliktelik.... 3 kez bu yolla denenebiliyor, sonra asilama sonra tup bebek...
Ilac ile o ay 3 ve daha fazla yumurta olusursa iliskiye izin vermiyor dr.lar hem baslardaki hem de ileri evrelerdeki yuksek dusuk tehlikesi gerekcesiyle.Guvenli gebelik olmuyor derken nasil yani