• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın .. psikolojik olarak çok umutsuzum artık daha bu ay kırmızı kart olmadı ama sanki hiç anneliği tadamayacakmışım gibi geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim
HEr şeyin hayırlısını versin Allah ım evladında o yüzden hiç canını sıkma olacağı varsa en olmadık zamanda olur yoksada ne yaparsak yapalım olmaz bu iş böyle maalesef arkadaşım

Kızlar yumurtlama takibi dışında yaptığınız birşey var mı
Canım ben bu ay regl olursam soğan suyu içeceem 15 gün sabah akşam, yakın arkadaşlarım içtikleri ay hamile kaldılar. Eşimde sorun olduğu için ona da kürler yapıyorum

Kızlar selam, bugün ya da yarın adet bekliyorum. ov. testine göre 23 temmuzda piki yakaladım, değerlendirdim. Son 2 gündür mide bulantım var ve başım dönüyor. Diğer erken gebelik belirtilerini de yaşadım hep. Sabah test yaptım ama negatif😔Anlamadım ben bu durumu. Yarın randevu aldım dr.dan. Bakalım göreceğiz..
Ovu testinde bende 23 te pikte değerlendirdim bat tan 3 gün önce normal kaset test yaptım negatif inş.sende çıkar kan testinde

Bat ın ne zamandı? Son durum peki? İnşallah canım, yoksa beyin gücüm belirtiler konusunda master degree bence🤔
7 ağustos cnm bat henuz gelmedi kırmızı rahim ağrısı var regli krampları var

Kızlar iliskiden 5 gün sonra sonuç veren ultra gebelik testleri var onlar kesin sonuç veriyor mu

Kızlar iliskiden 5 gün sonra sonuç veren ultra gebelik testleri var onlar kesin sonuç veriyor mu
En erken döllenmeden 5 gün sonra çıkıyor tahmini ilişkiden 11.12.gün sonrasına denk geliyor erken test yapıp moral bozukluğu yaşama cnm sabret 10 gün geçsin üzerinden

Canım ben bu ay regl olursam soğan suyu içeceem 15 gün sabah akşam, yakın arkadaşlarım içtikleri ay hamile kaldılar. Eşimde sorun olduğu için ona da kürler yapıyorum
İnşallah sendede işe yarar canım Ben bu ay olmazsa doktora mesaj attım femaraya başlıcam inşallah gerek kalmaz ama yada rahim filmi çekilcem biyerden başlamak istiyorum

Aslinda hayir sadece %10unda cogul gebelik olusuyor. Ancak soyle bir yan etkisi olabiliyormus(%2civari) 3ten fazla yumurta olusursa guvenli gebelik olmayacagi icin o ay cinsel birlesmeye izin vermiyorlar.
Bu ilac kontrolle kullaniliyor, ilaci aliyor bitiriyor ultrason ile yumurta sayisi ve rahim kalinligi kontrol ediliyor. Uygun ise catlatma ignesi yapiyorsunuz kendinize, sonra belirtilen surede birliktelik.... 3 kez bu yolla denenebiliyor, sonra asilama sonra tup bebek...

Guvenli gebelik olmuyor derken nasil yani

Back