• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yeniden merhaba ne yazikki bugün bebegimi kaybettigimi ogrendim ama henuz ne kanama var ne başka birşey bu tarz bisey yasayan var mi
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Unutma ki bir çok kadın düşük yapıyor , çok zor günler fakat yeniden gülümseyeceğin, umutlanacağın günler yakın.
Kimi düşükte kanama olmuyor diye okumuştum. Doktorun ne dedi bu duruma?
Düşük tamamlama ilacı verdi mi?

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Unutma ki bir çok kadın düşük yapıyor , çok zor günler fakat yeniden gülümseyeceğin, umutlanacağın günler yakın.
Kimi düşükte kanama olmuyor diye okumuştum. Doktorun ne dedi bu duruma?
Düşük tamamlama ilacı verdi mi?
Cok sağolun inanin msjlariniz umut oluyor doktorum pazartesi tekrar test takibi yapıp rotamızı belirleyelim dedi dış gebelik olup olmadigini anlamak icin

Kalbi mi durdu nasıl kaybettin canım benim de bişey yokken lekelenme olmuştu sonradan kanamaya dönmüştü kalbi durmuştu sonrasında düşük yapmıştım
Ben kalp atimlarini duymadim canim beta hcg düşmeye başladı doktor düşük başlamış dedi

Merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum :KK54:
Bat tarihim 25.08
Hazirandan beri bebek denemeleri başladı ama henüz Bi tık yok 🙈
Dün şu meşhur soğan kürüne başladım, 15 gün boyunca sabah akşam içeceğim bakalım.
Yarın ovulasyon testine başlayacağım yumurtlama günümü garantilemek için. İlk defa yapacağım onu da. İnşallah bu ay Rabbım yüzümüze güler de bol hamiş haberi alırız hep beraber ❤️

Ben kalp atimlarini duymadim canim beta hcg düşmeye başladı doktor düşük başlamış dedi
Benimde 3 kaybim var canim seni cok iyi anliyorum ne desem icini rahatlatmaya kelimeler yetmiycek insallah bu guzel duyguyu Allahim sana ve tum isteyen herkeze tekrar nasip etsin🤲🤲🤲

Benimde 3 kaybim var canim seni cok iyi anliyorum ne desem icini rahatlatmaya kelimeler yetmiycek insallah bu guzel duyguyu Allahim sana ve tum isteyen herkeze tekrar nasip etsin🤲🤲🤲
Amin canim.amin rabbim saglikla versin Benim korkum.dis gebelik olması bunu nasıl anlayabiliriz su anda hcg düşmeye başlamış dış gebelik olabilir mi kimyasal mi düşünmekten yoruldum

Erken yapmışsın testi bekleseydin keşke ne olacağı belli olmuyo ki testler yanıltıyo bazen erken yapınca
Evet dogru .. zaten simdi daha yapmam belki pazar günü tekrar bakarim ondan sonra da zaten adetim gelir her an beklerim.. hayirlisi

Amin canim.amin rabbim saglikla versin Benim korkum.dis gebelik olması bunu nasıl anlayabiliriz su anda hcg düşmeye başlamış dış gebelik olabilir mi kimyasal mi düşünmekten yoruldum
Hic ultrasonla bakmadilarmi canim dis gebelikte kimyasaldaa yassyip hemen hamile kalan cok duydum ben isini 6 haftalikken birini 10 haftalikken mayis ayinda kaybettim 3 de kalp atisi durdu zor bir surec ama Allahim sabrini veriyor en azindan hamile kalabiliyoruz sorunuda cozersek saglikli bir gebelik gevirebilim sansimiz var

Hic ultrasonla bakmadilarmi canim dis gebelikte kimyasaldaa yassyip hemen hamile kalan cok duydum ben isini 6 haftalikken birini 10 haftalikken mayis ayinda kaybettim 3 de kalp atisi durdu zor bir surec ama Allahim sabrini veriyor en azindan hamile kalabiliyoruz sorunuda cozersek saglikli bir gebelik gevirebilim sansimiz var
Ilk gebeligim cok sağlıklı geçti cok şükür bir kızım var şimdi böyle olması beni cok etkiledi suan 4+4gunluk olacaktı ultrosonla bakıldı ama bisey gorunmedi düşüşte olunca düşük başlamış dedi doktorum

Yumurtlama dönemim geçti benim. Yarın yumurtlamanın 14.günü olcak. Ama çatlatma iğnesi vermedi doktor. Sadece gün verdi. Yumurtlama ağrısı değil onu biliyorum ama
Hayırlısı olsun olmazsa da umut kesilmez birdahaki ay inşallah olur hiç değilse adetgünün belli benim o da belli değil 50 gün oldu adet olsam da bi daha denesem diye bekliyorum

Back