• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha gelen giden yok ama beta ayın 24 nde 0.1 çıkmıştı yumurtlamam ayın 18 nde yani adetimin 15. Gününde oldu diye tahmin etmiştim ama bir gün geçti dolayısıyla 18 nde yumurtlamamışım daha geç yumurtlamışım
Ama tatlım illa yumurtlamadan 14 sonra regl olacaksın diye birşey yok, bazılarında 16/17 gün sonra da olabiliyor

Beta hcg ilişkiden kaç gün sonra doğru sonucu verir ki ? 3/4 gün içinde verirse ben hamile değilim
3 4 gün icinde sonuç vermesi mümkün degil. Döllendi yerlesti derken bi 12 gün geciyor. Ben battan 4 gun once kandaki 33 degeriyle öğrendim

Ama tatlım illa yumurtlamadan 14 sonra regl olacaksın diye birşey yok, bazılarında 16/17 gün sonra da olabiliyor
Uygulamalar 14 olarak hesaplıyor ve değişmiyor ben lutuel faz sabit 14 diye biliyorum nadiren 16 olduğu da oluyomuş sanırım

3 4 gün icinde sonuç vermesi mümkün degil. Döllendi yerlesti derken bi 12 gün geciyor. Ben battan 4 gun once kandaki 33 degeriyle öğrendim
Yaaa anladım yani ilişki üzerinden kaç gün geçmişti öğrendiğin gün

Evet kesinlikle tatlım, çünkü bende öyle sanıyordum ama ovulasyon testinde farklı çıktı
Degil mi ya.. benimde hep kafami karistirmistir bu. Cunku adete yakin yumurtlayan var. Adet bitimi hemen yumurtlayan var. Ama her yerde yumurtlamanin 14. Gunu adet olunur yazinca kafalar karisiyo

Degil mi ya.. benimde hep kafami karistirmistir bu. Cunku adete yakin yumurtlayan var. Adet bitimi hemen yumurtlayan var. Ama her yerde yumurtlamanin 14. Gunu adet olunur yazinca kafalar karisiyo
Kesinlikle çok kafam karışıyordu benimde bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım reglim bittikten sonraki günde koyu çizgi gördüm 🤷

Aaaaa o zaman senin lutuel faz kaç oluyor ?
Valla bende anlamaya çalışıyorum, Instagram dan bir sayfayla takip ettik 2 yumurtlama olmuşta olabilir dedi, ayın 21 ile 27 arası yaptığım test bunlar

Eklentiler

• IMG_20200727_140506.jpg
    IMG_20200727_140506.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 60
Valla bende anlamaya çalışıyorum, Instagram dan bir sayfayla takip ettik 2 yumurtlama olmuşta olabilir dedi, ayın 21 ile 27 arası yaptığım test bunlar
21 de de yumurtlama görünüyor 27 de de 🤔
Koyuluğa göre 27

Can
Kizlarr tabii ki dayanamadim bugun yine test yaptim. Silik cikti bayaa... iki gun sonra tekrarliicam insallah yanlis diildir yaa 🤲 yanlis degilse :halay:
Canim hayirli olsun insallah vardir darisi isteyenlerin basina bize testin fotosunu atsanda bizde baksak cift cizgi gormek bana cok iyi geliyor🤣🤣

Devam ediyo musun ?
Malesef bayram nedeniyle köye geldim çatlama oldu mu bilemiyorum yaaa 😓😓 ve acayip baş dönmesi var hayatımda hiç böyle yaşamadım ama çok uzun yol yaptık ondan diye düşünüyorum bakalım kaç ay oldu, bir de başım dönüyor deyince herkes heveslendi çok moral bozucu oluyor

Can
Canim hayirli olsun insallah vardir darisi isteyenlerin basina bize testin fotosunu atsanda bizde baksak cift cizgi gormek bana cok iyi geliyor🤣🤣
Canim valla sadece benim gorebildigimden eminim :))) fotoda zor. Bi de kac saat olunca rengi de degismis testin. Ama 2 gun sonra yaptigimi atarim insallah cikarsa :))) rabbim isteyen herkese de bize de hayirlisiyla versin insallah 🤲

Back