Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm

Nasılsınızzzz??
Iyi degilim 19 gundeyim halen yumurtlama goremedim incim ya bu ay rahim filmi de cektik bat 9 da offf offf.

Iyi degilim 19 gundeyim halen yumurtlama goremedim incim ya bu ay rahim filmi de cektik bat 9 da offf offf.
Rahim filmi nasıl çıktı kuzum 18 nde yumurtlama gördüğüm zaman oldu sen yine de değerlendir hiç belli olmuyor yumurtladığıma çok emin olduğum bi ay akıntı kıvamı vücud kasıklar resmen bağırıyodu meğer 3 gün sonra akıntıyı hiç görmediğim kuru olduğum için not bile almadığım zamanda yumurtlamışım adetim geç geldi ordan biliyorum bazen hiç belli etmiyor

Ayin 14 unde randevum onu bekliyorum işte ovülasyon testi yapiyorm halen bisey yok dedigin gibi bazen akinti olmaz sürekli takip etmek lazm.

Kızlar iyi bayramlar benim bat 11 ağustos. 28 çatlama oldu. 26 ve 28i değerlendirdik 2. Bebek için. Kısmet olur inşallah

B
Bu arada Herkesinnn Bayramını Kutluyorummmm

Nasılsınızzzz??
Benide eklermisin bat 08.08.2020 herkezin kurban bayrami mubarek olsun umarim bu mubarek bayramin yuzu suyu hurmetine isteyen herkezin karnini ve kucagini bebekle doldurur Aminn

Yok kuzum yapmadımmm testim yok zaten şu an eğer geçersee 7 gün falan o zaman yapcammm
Çünkü 2 Aydır 4.günümde adet oluyorum 3 gün geç yumurtluyorum yani..
Geç yumurtladiginizi nasıl anlıyorsunuz? Adet gecikmesi geç yumurtlamadan değilde başka bir sebeplerdeb dolayı da olabiliyor cunku bu arada çok neşeli ve pozitif bir kişiliğe benziyorsunuz, inşallah eeeeen kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Dua edicem sizin için

Canımmmsınn yaaa çok sağol tatlım
Ya benim gecikmem en fazla 3 gün oldu hani lutuel fazım 14 olduğu için oradan anlıyorum yani adetimin geldiği günün 14 gün öncesi yumurtladığım gün oluyor bu lutuel faz çoğu kadında 14 olur..ama dediğim şey adetin 14.günü yumurtlama değil o herkesin döngüsüne göre değişir. Umarım anlatabildim
Bu arada bende senin için edeceğimmmm

B

Benide eklermisin bat 08.08.2020 herkezin kurban bayrami mubarek olsun umarim bu mubarek bayramin yuzu suyu hurmetine isteyen herkezin karnini ve kucagini bebekle doldurur Aminn
Ekleyimmm tabi hoşgeldiiiiiinnnn

İnş canım benim kendime değil yalnızca hepimize ediyorum dua
Bende isteyen herkez icin cok dua ediyorum mayisin 8 kurtaj olmak zorunda kaldim 10 haftalik bebegimin kalp atisi durdu bu 3 kaybim insallah hamile arkadaslarda saglikli bir hamilik yasarlarda sag salim kucaklarina alirlar Allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin

Ben reglDen iki gğn önce bebetime yapmıştım negatifti kızlar olsa çıkarmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…