Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir tabi. Ama ovulaayon dönemi geldi mi tamamwn buna odaklı olunca yine her şey aynı ☺
Cok kötü cok, herseyi etkiliyor bütün günlük hayatimi etkiliyor. Ama artik kimseyle bu konulari konusmama karari aldim. Ne bilim kitap felan mi siparis versem, en azindan ikinci döngüyü biraz sakin atlatsak keske..
[/Q

Yok bendede son 6 gün bata
Bende sadece göğüs hassasiyeti var bugün adet günüm yumurtlamada olduğu gibi hassasiyet ama benimkisi biraz bastırınca acıyor sadece :)
O da gebelik belirtisi değil :)

Yok kuzum yapmadımmm testim yok zaten şu an eğer geçersee 7 gün falan o zaman yapcammm
Çünkü 2 Aydır 4.günümde adet oluyorum 3 gün geç yumurtluyorum yani..
Bende 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum testi elim teste takılıyor hadiler dürtüyor yok yok adeti bekle diyorum

Bende 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum testi elim teste takılıyor hadiler dürtüyor yok yok adeti bekle diyorum
Ben o konuda çok sabırlıyımdır hiç geçmeden yapmam 2 seferdir 3 gün geçiyor ya artık 3 gün geçmeyede ikna olmam o yüzden 7 gün beklerim

Ben o konuda çok sabırlıyımdır hiç geçmeden yapmam 2 seferdir 3 gün geçiyor ya artık 3 gün geçmeyede ikna olmam o yüzden 7 gün beklerim
Hassas testle 3 gün kala öğrendim ilk 2 hamileliğimi şimdi normal kaset test var onda çıkmaz diye erkenden yapmıyorum

Ay çok heyecanlı kızlar nasıl duruyorsunuz ben de bugün batı olanlar ne yaptı diye merak edip geldim ayy hadi inşallah Ağustos hepimize uğurlu gelir bekliyoruz haberlerinizi

Ay çok heyecanlı kızlar nasıl duruyorsunuz ben de bugün batı olanlar ne yaptı diye merak edip geldim ayy hadi inşallah Ağustos hepimize uğurlu gelir bekliyoruz haberlerinizi
Ben günüm geçmediği halde test yapıp negatifi görsem bile acaba geçmediği için mi böyle vs vs diyerek adet gelene kadar kendimi dinlerim ondan yapmıyorum
2 gün Geçince testte negatif çıkınca acaba üstüne mi gördüm diye kuruyorum o yüzden 7 gün bekleyeceğim eğer gelmezse ki gelecek hissediyorum

Selam canim aynen oyle insallah agustos ayi hepimiz icin son bekleyislerin oldugu bir ay olur ve birdaha ki ay icin cabalamamiza gerek kalmaz benim bat tatihi 10 agustos ayin 7 sinde test yapcam merional igne ve catlatma ignesi kullandim insallah bi sonuc alirim beklesyis icindeyim ...

Ay hadi inşallhhhhh gebelik haberi aldığın ay olsun bu ay ekliyorum listeye Hoşgeldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…