Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar
- Konu Sahibi jnci
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
Evet canım kimyasal rahimi gebeliğe hazırlıyor deniyor ama inşallah bu ay sende hayırlı haberi alırsınHcg değerin gayet iyi Benim 2 kimyasal geçmişim olduğu için de kaygı seviyem yüksek.. ama dediğin gibi çok belirti olmasa da hcg n çok iyi
Belirtlere çok bel bağlamamak lazım
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
İnşaAllah kuzummm inşallahhhMerhaba canim,
Ben haziran da kimyasal gebelik gecirdim. Ama yumurtlamanin 7. Günü hcg 1.2 idi. Ondan 3 gün sonra idrar testim pozitif di. Cok erken test yapmissin. Insallah vardir ve gec yerlesmis olur !! ❤❤
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Soğan kürü deneyip hamile kalan çok oluyomuş ama ben korkuyorum yapmadım hiçsoğan kürü yapıyprum bugün 4. Gün bakalım bi faydası olacakmı hiç umudum yok ama neyse
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Ferah tut yüreğini inşallah meleğin seninledirCanım lekelenme başlayınca dün doktora gittim, pko sun dedi ama bu hamile olamazsın anlamına gelmez dedi, beta hcg baktırdı, öğleden sonra aradı sonucun negatif ama pko larda belli olmayabilir hemen dedi, bayram sonrası hormon sonuçlarım çıkıcak dedi hemen gelemem 2 hafta tatile gidicem dedim o zamn lütfen dönene kadar ilaç alma negatif nasılsa diye hamile değilim diye düşünme, geç öğrenilebiliyor dedi tamam dedim, anlayacağın nolduğu yine belli değil
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
EkledimBat 01.08 pardon :))
Bat ne canım seni de ekleyin listeyeİlk deneme ayımız, bakalım ne olacak çaktırmadan heyecanlıyım bende
ekledimmmmMerhaba beni de eklir misiniz halırlı gelsin inşallah ♥ 13/08 bat
Ekledimmmbenide ekleyinn 13.08 bu ay ilk kez klomen catlatma kullandim hayirlisii
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Seni de ekliyorum canımMerhaba, yeni üye oldum. Hep uzaktan takip ediyordum. Beni de ekler misiniz 10 Ağustos bat. Ovulasyon testinde 27 28 pik gördüm 29 çatlama oldu. 24 25 28 30 değerlendirdik. Ama yumurtlama geç oldu gibi belki bat daha ileriye atabilir. Heyecanla bekliyorum ovulasyonla ikinci denemem bu ay hem kardeşimin doğum günü hem evlilik yildonumumuz. Kardeşime yeğen eşime bebek hediye etmek istiyorum umarım bu ay olur isteyen kim varsa çocuklarına hemen kavuşmaları dileğimle..
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Hiç yok sende var mıKızlar herhangi bir belirti hisseden var mı aranızda?
İnşallahEvet canım kimyasal rahimi gebeliğe hazırlıyor deniyor ama inşallah bu ay sende hayırlı haberi alırsın
Ara ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test içinHiç yok sende var mı
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Ayyyy hadi inşaAllahhhhhAra ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test için
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Evet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağınListeye yanlış bakmadysam senin bat yarınmış
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?Ara ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test için
- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 32
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
2 gün geçmiş canım test yaptın mıSanırım 29 temmuz ama oynayabiliyordu
- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 32
Hayir yapmadim asagi yukari oynuyor diye ama musait olunca test alicam heyecanliyim2 gün geçmiş canım test yaptın mı
Çok kişiden duydum sıfır belirtiyle hamile kalan var.. Umarım hamilesindirEvet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağın
Yok o şekilde değil, birden içten gelen bir ağrı gibi oluyor. Sanki damarlarımda hissediyorum. Yumurtlamadaki gibi değil.Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?
Laboquick yada innovita al canımArkadaşlar merhaba iç oglumada takvim yöntemiyle o ay hamile kaldım şimdi bir bebek daha istiyorum ama takvime göre yapmayı düşünmüyorum çünkü 17 ağustosta dış gebelikten ameliyat oldum. Adet düzenim değişti biraz bu sebepten dolayı erken/geç yumurtlama ihtimaline karşı ovulasyon testi almak istiyorum. Daha önce kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir marka varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler