• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan kürü yapıyprum bugün 4. Gün bakalım bi faydası olacakmı hiç umudum yok ama neyse

Hcg değerin gayet iyi🧿 Benim 2 kimyasal geçmişim olduğu için de kaygı seviyem yüksek.. ama dediğin gibi çok belirti olmasa da hcg n çok iyi👍🙏🏻
Belirtlere çok bel bağlamamak lazım🤔
Evet canım kimyasal rahimi gebeliğe hazırlıyor deniyor ama inşallah bu ay sende hayırlı haberi alırsın🤗

Merhaba canim,
Ben haziran da kimyasal gebelik gecirdim. Ama yumurtlamanin 7. Günü hcg 1.2 idi. Ondan 3 gün sonra idrar testim pozitif di. Cok erken test yapmissin. Insallah vardir ve gec yerlesmis olur !! ❤❤
İnşaAllah kuzummm inşallahhh ♥️♥️

Canım lekelenme başlayınca dün doktora gittim, pko sun dedi ama bu hamile olamazsın anlamına gelmez dedi, beta hcg baktırdı, öğleden sonra aradı sonucun negatif ama pko larda belli olmayabilir hemen dedi, bayram sonrası hormon sonuçlarım çıkıcak dedi hemen gelemem 2 hafta tatile gidicem dedim o zamn lütfen dönene kadar ilaç alma negatif nasılsa diye hamile değilim diye düşünme, geç öğrenilebiliyor dedi tamam dedim, anlayacağın nolduğu yine belli değil
Ferah tut yüreğini inşallah meleğin seninledir 🤗

Merhaba, yeni üye oldum. Hep uzaktan takip ediyordum. Beni de ekler misiniz 10 Ağustos bat. Ovulasyon testinde 27 28 pik gördüm 29 çatlama oldu. 24 25 28 30 değerlendirdik. Ama yumurtlama geç oldu gibi belki bat daha ileriye atabilir. Heyecanla bekliyorum ovulasyonla ikinci denemem bu ay hem kardeşimin doğum günü hem evlilik yildonumumuz. Kardeşime yeğen eşime bebek hediye etmek istiyorum umarım bu ay olur 😊 isteyen kim varsa çocuklarına hemen kavuşmaları dileğimle..
Seni de ekliyorum canım 😍

Hiç yok 😖😖😖😖 sende var mı
Ara ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test için😉

Ara ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test için😉
Ayyyy hadi inşaAllahhhhh 😍😍😍😍

Listeye yanlış bakmadysam senin bat yarınmış🤩
Evet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten 😕 erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağın

Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?

Evet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten 😕 erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağın
Çok kişiden duydum sıfır belirtiyle hamile kalan var.. Umarım hamilesindir🙏🏻🙏🏻

Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?
Yok o şekilde değil, birden içten gelen bir ağrı gibi oluyor. Sanki damarlarımda hissediyorum. Yumurtlamadaki gibi değil.

Arkadaşlar merhaba 💜💜 iç oglumada takvim yöntemiyle o ay hamile kaldım şimdi bir bebek daha istiyorum ama takvime göre yapmayı düşünmüyorum çünkü 17 ağustosta dış gebelikten ameliyat oldum. Adet düzenim değişti biraz bu sebepten dolayı erken/geç yumurtlama ihtimaline karşı ovulasyon testi almak istiyorum. Daha önce kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir marka varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler 💙💜
Laboquick yada innovita al canım

Back