- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canimm.insallah benimki cok buyumusturrAyy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yararben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım
![]()
İnşallah kuzuAyyy canimm.insallah benimki cok buyumusturr![]()
![]()
İnşallah canımAyy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yararben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım
![]()
Babystar daha mı iyi?Semaknc kuzum neden baybstar almadın
Yaa 24 saat içinde iki kez kullanılmıyormuymuş. Seninki de mi perfert. Ben okudum ama benimkinde göremedim öyle uyarı. Atladımmı acabaİnşallah canımama en az 24 saat sonra kullanılabiliyordu bizim 24 saat dolmadığı için kullanmadık. Yarın kullanmayı düşünüyorum ama jel de ucuz değil bu ay olmazsa sonraki aya da kalsın diye temkinli kullanıyorum. Ne yapayım sence
Birde bu karışım kist yapabiliyormuş galiba
Bilmiyorum kuzum işlevini. Ama onda 4 şırınga yok. Merhem gibi bi çok kez kullsnabiliyorsun. Bi arkadaş önermişti burda. O yüzden sordum. Yoksa bende perfert aldımBabystar daha mı iyi?
Ya bilmiyorum sanki bu daha içime sindi bunu denemek istedim babystart hakkında çok fazla bilgi edinemedimSemaknc kuzum neden baybstar almadın
Demekki nasip buymuş bebeğim. Bende perfert aldımmm onu dahayakın buldum kendime sanırımmmYa bilmiyorum sanki bu daha içime sindi bunu denemek istedim babystart hakkında çok fazla bilgi edinemediminşallah pişman olmam kuzum
Evet bende yorumları falan okuyunca almazsam çok pişman olacakmışım gibi hissettimDemekki nasip buymuş bebeğim. Bende perfert aldımmm onu dahayakın buldum kendime sanırımmmne zaman başlayacaksın kullanmaya
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benimEvet bende yorumları falan okuyunca almazsam çok pişman olacakmışım gibi hissettimadetin 7.günüydü bugün yarından itibaren ovü testi yapıcam pik olduğu gün kullanmaya başlıycam inşallah canım
İnşallah kuzum rabbim yaptığımız bir şeyi vesile kılsın birlerinde yüzü gülsünHadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benim ❣![]()
Yok kuzum bayramdan sonra kolposkopi yaptıtcamİnşallah kuzum rabbim yaptığımız bir şeyi vesile kılsın birlerinde yüzü gülsünSende durumlar nasıl bu smear testi sonucu hakkında bi gelişme var mı
Durumunda da yazdığın gibi gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah rabbim her şeyin en iyisini bilirYok kuzum bayramdan sonra kolposkopi yaptıtcaminşallah kuzum herşey Rabbim den. Biz sebeplerin peşindeyiz ❤
![]()
Evet canım prefert benim de 24 saatte 1 tane kullanılabiliyor kitapçıkta varYaa 24 saat içinde iki kez kullanılmıyormuymuş. Seninki de mi perfert. Ben okudum ama benimkinde göremedim öyle uyarı. Atladımmı acabaevet canım kimisinde yumurtalar gelişip büyüyor ama çatlamadığı için kist oluyor. Ben de bişey olmadı şükür sma bebekte olmadı
![]()
İnşallah bebeğimm nasibimiz ne zaman bakalım. Her üzüldüğümde bu konu ile ilgili,eşim der o sözü banaDurumunda da yazdığın gibi gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah rabbim her şeyin en iyisini bilir ❤❤❤ Elbet bir gün olacak inşallah
Yaa iyice okuyum bariii. Kaş yaparken göz çıkarmayakEvet canım prefert benim de 24 saatte 1 tane kullanılabiliyor kitapçıkta var
Aynen canım bende okudum 24 saatte bir defa kullanın diyoYaa iyice okuyum bariii. Kaş yaparken göz çıkarmayak![]()
Tamam kuzum sağolAynen canım bende okudum 24 saatte bir defa kullanın diyo
Çatlamazsa kist yapıyormuş diyede bisiyler duydum canm doğru mu ki acabaAyy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yararben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım
![]()