• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PREFERT VAJİNAL JEL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yarar 🤗 ben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım 🤗
Ayyy canimm.insallah benimki cok buyumusturr 😁😁😁 :dua: su anda yatiyorum agridan bicak gb keskin batiyor dua istiyorum kizlar rabbim kullandiklarimizi vesile.kilsin ve yillardir bekledigim mucize gelsin 🤲

Ayy mesajlarınızı okudum şimdi de keşke silikleştiğinde de kullansaymışınız. İnşallah işe yarar 🤗 ben cevap vermiş olayım. Bak tarçın çörekotu kürü yumurta gelişimine destek oluyor. Sağlıklı ve kaliteli yumurta olmasına destek oluyor canım 🤗
İnşallah canım 😊 ama en az 24 saat sonra kullanılabiliyordu bizim 24 saat dolmadığı için kullanmadık. Yarın kullanmayı düşünüyorum ama jel de ucuz değil bu ay olmazsa sonraki aya da kalsın diye temkinli kullanıyorum. Ne yapayım sence😀 Birde bu karışım kist yapabiliyormuş galiba

İnşallah canım 😊 ama en az 24 saat sonra kullanılabiliyordu bizim 24 saat dolmadığı için kullanmadık. Yarın kullanmayı düşünüyorum ama jel de ucuz değil bu ay olmazsa sonraki aya da kalsın diye temkinli kullanıyorum. Ne yapayım sence😀 Birde bu karışım kist yapabiliyormuş galiba
Yaa 24 saat içinde iki kez kullanılmıyormuymuş. Seninki de mi perfert. Ben okudum ama benimkinde göremedim öyle uyarı. Atladımmı acaba 🤔 evet canım kimisinde yumurtalar gelişip büyüyor ama çatlamadığı için kist oluyor. Ben de bişey olmadı şükür sma bebekte olmadı 🤭😂

Ya bilmiyorum sanki bu daha içime sindi bunu denemek istedim babystart hakkında çok fazla bilgi edinemedim 🥺 inşallah pişman olmam kuzum
Demekki nasip buymuş bebeğim. Bende perfert aldımmm onu dahayakın buldum kendime sanırımmm :KK70::KK70::KK70: ne zaman başlayacaksın kullanmaya

Demekki nasip buymuş bebeğim. Bende perfert aldımmm onu dahayakın buldum kendime sanırımmm :KK70::KK70::KK70: ne zaman başlayacaksın kullanmaya
Evet bende yorumları falan okuyunca almazsam çok pişman olacakmışım gibi hissettim 😅 adetin 7.günüydü bugün yarından itibaren ovü testi yapıcam pik olduğu gün kullanmaya başlıycam inşallah canım

Evet bende yorumları falan okuyunca almazsam çok pişman olacakmışım gibi hissettim 😅 adetin 7.günüydü bugün yarından itibaren ovü testi yapıcam pik olduğu gün kullanmaya başlıycam inşallah canım
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benim ❣️🤲

İnşallah kuzum rabbim yaptığımız bir şeyi vesile kılsın birlerinde yüzü gülsün 🙏🏻 Sende durumlar nasıl bu smear testi sonucu hakkında bi gelişme var mı
Yok kuzum bayramdan sonra kolposkopi yaptıtcam 😕😕 inşallah kuzum herşey Rabbim den. Biz sebeplerin peşindeyiz ❤️🌸

Yaa 24 saat içinde iki kez kullanılmıyormuymuş. Seninki de mi perfert. Ben okudum ama benimkinde göremedim öyle uyarı. Atladımmı acaba 🤔 evet canım kimisinde yumurtalar gelişip büyüyor ama çatlamadığı için kist oluyor. Ben de bişey olmadı şükür sma bebekte olmadı 🤭😂
Evet canım prefert benim de 24 saatte 1 tane kullanılabiliyor kitapçıkta var

Durumunda da yazdığın gibi gecikiyorsa güzelleşiyordur inşallah rabbim her şeyin en iyisini bilir ❤❤❤ Elbet bir gün olacak inşallah
İnşallah bebeğimm nasibimiz ne zaman bakalım. Her üzüldüğümde bu konu ile ilgili,eşim der o sözü bana💗

Çatlamazsa kist yapıyormuş diyede bisiyler duydum canm doğru mu ki acaba 🤔🙄

Back
X