• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kızlar selam , nihayet yazmaya fırsat bulabildim. yine oldukça yoğun haftalardan birini yaşıyorum.. geçmiş sayfaları okudum , önce sevindim sonra yüreğim ağzıma geldi sonra yine biraz rahatladım..tabiki akimera sağolsun :) canım kardeşim vallaha ben bile inanamıyorum bu günlere geldik sık dişini 15-20 gün inşallah hiç küveze bile gerek kalmayacak ..
face ye girdiğim zaman arkadaşlıklarınızı onaylayacağım kızlar , bakıyorum buluşmışsunuz oralarda ..
Nigarım face den mesaj yazmışsın , telefonuma oraya yazılan mesajlar otomatik düşüyor bende okurken online gibi görünüyorum ama oradan yazamıyorum anlayacağın.
anladığım kadarıyla herkesler iyi çok şükür..
Esracım doktora gidecekmişsin tatlım. rabbin yardımcın olsun biliyorum o hastaneye gitmek bile insanı tamamen çökertiyor , nelere dayandık kuzucum , bugünlerde geçecek.haberdar et bizleri de ..
Geçen cumartesi kardeşimin eşinin 8 haftalık bebeğinin kalbi durdu, kürtaj oldu e tabi bende gitmek durumunda kaldım hastahaneye .. aman o hemşireleri , doktorları görünce bile asabım bozuluyor ..görmek istemiyorum hiç birini ..birde bizim gelini görseniz darmaduman oldu , annesi başında ..Abla sen nasıl dayandın diyor ? aynı kefeye girdik hatunla gördünüz mü ! bende dedimki benim gibi 17 gün yüzüne baksaydın , sütünü verseydin o senin elini sıksaydı ne yapacaktın kendine gel dedim. ay nasıl bozuyorlar sinirimi yaaa.. tamam evlat evlatdır ama aynı şey değil ki ama yaaa..dünde annem aramış annesi çıkmış telefona nasıl oldu diye sormuş , işte yeni yeni oturmaya başladı diyormuş..yuhhh diyorum yani yuhh
sezeryan oldum ertesi gün eve geldim , bir yatağım bile olmadı .. hastane ev arası mekik dokudum, şikayetçi değilim keşke yavrum yanımda olsaydı da ben yayan gidip gelseydim..offffff offf dokunuyor kanıma bu hayat , herşey kanıma dokunuyor taş kesildim taş..neyse kızlar moral bozmak yok .. herşey yoluna girecek , seviyorum sizi öpüyorum hepinizi..
Aman bu kış pek bir inatçı bu yıl kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kızlar.

Buna ben de katılıyorum. Yaşamayan anlamıyor bizim ne hissettiğimizi malesef. Yine olur demesi çok kolay geliyor onlara. Yine olur tabi ama "o" olmazki... Düşük yapmakla doğurup kaybetmek mukayese edilemez.

Kızlar selam , nihayet yazmaya fırsat bulabildim. yine oldukça yoğun haftalardan birini yaşıyorum.. geçmiş sayfaları okudum , önce sevindim sonra yüreğim ağzıma geldi sonra yine biraz rahatladım..tabiki akimera sağolsun :) canım kardeşim vallaha ben bile inanamıyorum bu günlere geldik sık dişini 15-20 gün inşallah hiç küveze bile gerek kalmayacak ..
face ye girdiğim zaman arkadaşlıklarınızı onaylayacağım kızlar , bakıyorum buluşmışsunuz oralarda ..
Nigarım face den mesaj yazmışsın , telefonuma oraya yazılan mesajlar otomatik düşüyor bende okurken online gibi görünüyorum ama oradan yazamıyorum anlayacağın.
anladığım kadarıyla herkesler iyi çok şükür..
Esracım doktora gidecekmişsin tatlım. rabbin yardımcın olsun biliyorum o hastaneye gitmek bile insanı tamamen çökertiyor , nelere dayandık kuzucum , bugünlerde geçecek.haberdar et bizleri de ..
Geçen cumartesi kardeşimin eşinin 8 haftalık bebeğinin kalbi durdu, kürtaj oldu e tabi bende gitmek durumunda kaldım hastahaneye .. aman o hemşireleri , doktorları görünce bile asabım bozuluyor ..görmek istemiyorum hiç birini ..birde bizim gelini görseniz darmaduman oldu , annesi başında ..Abla sen nasıl dayandın diyor ? aynı kefeye girdik hatunla gördünüz mü ! bende dedimki benim gibi 17 gün yüzüne baksaydın , sütünü verseydin o senin elini sıksaydı ne yapacaktın kendine gel dedim. ay nasıl bozuyorlar sinirimi yaaa.. tamam evlat evlatdır ama aynı şey değil ki ama yaaa..dünde annem aramış annesi çıkmış telefona nasıl oldu diye sormuş , işte yeni yeni oturmaya başladı diyormuş..yuhhh diyorum yani yuhh
sezeryan oldum ertesi gün eve geldim , bir yatağım bile olmadı .. hastane ev arası mekik dokudum, şikayetçi değilim keşke yavrum yanımda olsaydı da ben yayan gidip gelseydim..offffff offf dokunuyor kanıma bu hayat , herşey kanıma dokunuyor taş kesildim taş..neyse kızlar moral bozmak yok .. herşey yoluna girecek , seviyorum sizi öpüyorum hepinizi..
Aman bu kış pek bir inatçı bu yıl kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kızlar.

canım gelininizin kaybı için çok üzüldüm ama düşüncesizce davranışları hoş değil..hele ki etrafında ondan kat be kat fazla acı yaşamış biri varken daha düşünceli davranabilirdi.elbette ki 8 haftalık bir bebekle 38 haftalık bir bebeğin acısı aynı derecede yakamaz yüreği...

günaydın canlar yine kimseler uğramamış hepiniz iyisinizdir inşallah akimera çok merak ediyorum iyi olduğunu yaz

yılın bir gününde değil her gününde hak ettiğimiz saygı ve sevgiyi görmeği dileğiyle kadınlar gününüzü kutluyorum

slm güzel bayanlar.hepinizin kadınlar gününü kutlarım.topik yine boş kalmış.nigarcım cnm arkadaşım dünaradın açamadım ksr bkm.o sıra doktorun yanındaydım.benim büyük oğlan hastaydı onu muayne götürdüm içerdeyken aradın sende açamadım snr koşturmacadan unutmuşum lütfen ksr bkm.bugünde aradım ama meşguldün sanırım.hala doğurmadım ne mutluki.allahın izniyle 34 leri gördük.bakalım önümüzdeki pzrtesi kntrolüm var bebişte bi sorun çıkmassa 36-37 leri görücez sanırım.allaha şükür bu gebeliğimde preeklemsi yaşamamışım.doktorum öle dedi.ara ara tansiyonumda yükselmeler olsada 14 ün üstüne çıkmadı pek.birde vucutta ödem protein falanda çıkmayınca doktorum preeklemsi yaşamadığımı söledi.sadece ne yazıkki bebişimde gelişim geriliği var gerilik 3 haftaya yanaştı.hala 2 kiloya ulaşamadık.doktorlardan birine göre 1700 diğerine göre 1800 gr.2 kiloyu bulursak iyidir.aman napıyım allah sağlık versin inşallah küveze girmeden kollarıma alıpta çıkmayı nasip etsinde varsın küçük doğsun ben onu byüyütürüm allahın izniyle.zaten bebişlerim hep küçük doğdu büyük oğlumda 36 haftalık doğdu ama 2300 grdı oda baya küçüktü küçük oğlumda 1 kilo doğdu onuda büyüttüm buda büyür yeterki sağlıklı doğsun.darısı inşallahhh sizlerin başına arkadaşlar.hep dua ediyorum sizlerede.rabbim inşallah sizlerede ahyırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sıkıntısız hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin.çok öpüyorum sizi.doğuma girerken nigarıma ya ararım aryamasamda msjla haber verir dualrınızı isterim.hadin bakalım şimdilik bu kadar öpüldünüz byee...

akimera iyi olmana çok sevindim epeydir girmeyince merak ettim dün arayım dedim anladım müsait olmadığını bizde arkadaşlarla yemeğe gitmiştik biz burda bir aile gibiyiz inşallah biraz daha dururda küvöze bile gerek kalmaz dularımdasınız hepiniz

akimera iyi olmana çok sevindim epeydir girmeyince merak ettim dün arayım dedim anladım müsait olmadığını bizde arkadaşlarla yemeğe gitmiştik biz burda bir aile gibiyiz inşallah biraz daha dururda küvöze bile gerek kalmaz dularımdasınız hepiniz[/Qakimera canım hergün bakıyorum bende kulübe hepimiz en çok seni merak ettik.çok şükür ki iyi haberlerini aldık.daha mutlu günlere hepbirlikte....

kızlar akimera doğuma giriyormuş dularımızı bekliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlığı yerindedir belkide şu an doğum yapmıştır 1.30 da mesaj çekmiş allaha emanet ol canım arkadaşım

neeeee akimera doğum yapmışmı şimdi , yaa görüşen falan var mı aranızda nasıl iyimi ??? rabbim korusun inşallah onları bebeği ile sağsalim evine döndürsün güzel Allahım.
canım benim yaa. dünden beri aklımdaydı , ama bir türlü fırsat bulup giremedim benimde kardeşim rahatsızdı pazar geceden beri hastanelerdeyiz.off yaa

selam kızlar biraz önce akimerayla konuştum güzel haberlerimiz var bebeğimiz 1650 gr doğmuş sağlığı gayet yerindeymiş akimeranın seside çok iyi geliyordu çok candan sanki yıllardır arkadaşım gibi samimi doktoru emmeyi becerebilirse cumaya taburcu edecekmiş hepinize selamı var bir hamilemizde sağlıklı bir doğum yaptı darısı bizlere inşallah

nehirinannesi nasılsın epeydir yoktun neler yapıyorsun topiğimizi boş bırakmayalım

esracım en son doktora gideceğini söylemiştin ne yaptın gittinmi doktora

dilekcim oğluşun için geçmiş olsun dikkat edin canım umarım önemli bir sorun yoktur

ve diğer kızlar bebek07 gökçe neler yapıyorsunuz kendinize iyi bakın

selam kızlar biraz önce akimerayla konuştum güzel haberlerimiz var bebeğimiz 1650 gr doğmuş sağlığı gayet yerindeymiş akimeranın seside çok iyi geliyordu çok candan sanki yıllardır arkadaşım gibi samimi doktoru emmeyi becerebilirse cumaya taburcu edecekmiş hepinize selamı var bir hamilemizde sağlıklı bir doğum yaptı darısı bizlere inşallah

nehirinannesi nasılsın epeydir yoktun neler yapıyorsun topiğimizi boş bırakmayalım

dilekcim oğluşun için geçmiş olsun dikkat edin canım umarım önemli bir sorun yoktur

oh çok şükür , demek küvezde bile kalmayacak :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :13::13::16::16:
Allah korusun onları , çok çabuk toparlanır o , maşallah nazardan korusun rabbim.çok sevindim çooookkk.
evet Nigarcım topiğimiz bize şans getirsin hepimiz yaşayalım bu mutlu günleri inşallahh.. iyiyim tatlım sen nasılsın, bu aralar giremedim yine doğru geçen hafta istanbul da idim yine aman ya rabbi nasıl soğuk anlatamam.cumartesi döndüm , sonra kardeşim rahatsızdı iyi çok şükür şimdi ..benden haberler böyle..
öptüm hepinizi..

ayy demek bebek ve Akimera iyi,çok sevindim.Maaşallah onlara.gerçekten çoook mutlu oldum,Şükürler olsun.Nigarım sağ ol canım,yaramaz paşamın ayağı cumaya kadar alçıda kalacak. zaten kırık çıkık yok dokusu zedelenmiş sadece.facede koydum fotolarını,hayatından çok memnun kerata:emir_bebek:

ayy demek bebek ve Akimera iyi,çok sevindim.Maaşallah onlara.gerçekten çoook mutlu oldum,Şükürler olsun.Nigarım sağ ol canım,yaramaz paşamın ayağı cumaya kadar alçıda kalacak. zaten kırık çıkık yok dokusu zedelenmiş sadece.facede koydum fotolarını,hayatından çok memnun kerata:emir_bebek:

akimera biraz önce nigardan aldım haberi canım.çok şükür sağlıkla uzun ömürlü olun inşallah evlatlarınla eşinle...arkadaşlar hepinize selamlar....

akimeracığım çok sevindim şükürler olsun ikiniz de iyisiniz.çabuk kilo alır inş. tek başka bir derdi olmasın.nigarcığım teşekkürler sanada bizi habersiz bırakmadığın için.kızlar yakınlarda kan değerlerine baktıran var mı aranızda.benim ferrin (demir depoları)çok düşük çıkıyor.bu sorunu sürekli yaşıyorum.kafam karıştı.preklamsi yaşayanlarda ortak bir şey bulmaya çalışıyorum sanki.saçma geliyor ama artık her şeye bahane bulmaya başladım.hamilelikleriniz başta hep normal miydi.benim gebeliğe bağlı guatır ve ferritin eksikliği sorunu vardı.

Nigarcım, ben gayet iyiyim. Doktorum tedavime başladı, folik asit, coraspin ve çinko kullanıyorum 10 gündür. 3 ay sonra korunmayı bırakıcam. Çok heyecanlıyım. Hepinizi de öpüyorum çok çok....Bu gelişme bana ilaç gibi geldi :))))))))))))

günaydın kızlar nehirinannesi kardeşine geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarım sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara folik asite falan başladın mı:2::2:esracım sesin çıkmıyor iyimisin güzelim:5::5::5:

dilekcim aman dikkat et çocuklara tekrar geçmiş olsun
ranaecrin senin sorun hakkında birşey diyemeyeceğim epeydir tahlil yaptırmıyorum ama hiç düşük olmamıştı benim bol bol kuru üzüm ye pekmez içben sık tüketirim bunları hergün kızıma kesintisiz 2 tatlı kaşığı veririm tabi ona vermek için bende içmek zorunda kalıyorum ama iyide oluyor yani bütün bir kış boyunca nerdeyse hiç hastalanmadık diyebilirim kızın nasıl büyüyormu
gökçecim senin adına çok sevindim az kalmış korunmayı bırakmana inşallah bebeğin çok bekletmez ve sağlıklı bir doğum yaparsın
bebek 07 sende iyisindir inşallah

Back