13. haftadayım tatlım en son 10. haftada gittim kontrole herşey yolunda şimdilik sadece idrarda protein çıktı o biraz tedirgin etti haftaya tekrar gidicem bu sefer belki cinsiyetini öğrenicem. ilk hamileliğime göre şişliğim ödemim yok ama tedirginim tabi sürekli kendimi dinliyorum inceliyorum ama içimde bir his var ya olmıcak yada daha geç başlıcak diyor çünkü diğerinde ilk aydan başlayan bir ödem vardı her ya 7 kg falan alıyordum ve 22. haftada tansiyonla beraber tanı konuldu sonra geçmek bilmeyen riskli haftalar hastane hastane yenidoğan yoğun bakım aramalar 500-600 gr doğan bebekleri yaşatabilen yer bulmaya çalışmak allahım çok zor çok oğlumu kaybetmedim ama heran kaybetme korkusu ensemdeydi her gece rüyamda doğum yapardım oğlum olmazdı yanımda. 3 günde bir ultrason,nst,24 saat idrar toplama , diğer kan tahlilleri ilaçlar avuç avuç. kontrole gittiğimde uçuş uçuş elbiselerini giymiş hoplaya zıplaya gezen hamileler benimse üstümde 100 kg olan annemin tişörtleri ayağıma zar zor bulduğumuz en geniş kalıptan bir terlik.... offfff çok zordu bilmiyorum inanmak istiyorum öyle olmıcak bence herşey çok güzel olacak umarım şuan bebek bekleyen ve isteyen herkes içinde öyle olur. burdaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum bu illeti çeken bilir keşke elimden bişey gelse herkesin yaşadığı acıları düzeltebilsem anne bebeğini kucağına almalı bebeklerde kara toprağa değil annesinin koynunda yatmalı rabbim affetsin ama keşke keşke bu böyle olsa....offffff sıkmayım sizi hamilelik duygusallığına kapılıyorum galiba öpüyorum hepinizi kontrolden sonra yazarım yine