- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.381
arkadaşlar merhaba ben hiç iyi değilim..sabah doktora gittim.kese büyümüş ama şekli bozulmuş ve kalp sesini çok iyi alamadık..doktorum düşük olabilir dedi.perşembe günü tekrar bakacak bazen normale dönebiliyomuş..hayırlısı artık kafam allak bullak..
zeynepcim moralini bozma hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir hep dualarımdasın güzel haberlerini bekliyorum
bu sabah annemin biyopsisi vardı. sabah 6:30 da uyandım kötü bir uyanıştı.. kanamam vardı hemen hazırlanıp çıktık. ultrasonda kesenin çok aşağı indiği düşük yaşadığım söylendi. doktorum kürtaj yapmak istemedi kendisi düşecek zaten dedi..parça parça devam ediyor kanamam( yine hüsran.. kanamam bitince genetik inceleme yapılacak eşime ve bana.. 3 ay sonra yeniden gebelik planlayacağız dedi doktorum çok uzun geldi bu süre bana.. birde kürtaj yapmadı acaba parça kalırmı diye korkuyorum doktoruma güveniyorum ama korkuyorum yinede..
bu sabah annemin biyopsisi vardı. sabah 6:30 da uyandım kötü bir uyanıştı.. kanamam vardı hemen hazırlanıp çıktık. ultrasonda kesenin çok aşağı indiği düşük yaşadığım söylendi. doktorum kürtaj yapmak istemedi kendisi düşecek zaten dedi..parça parça devam ediyor kanamam( yine hüsran.. kanamam bitince genetik inceleme yapılacak eşime ve bana.. 3 ay sonra yeniden gebelik planlayacağız dedi doktorum çok uzun geldi bu süre bana.. birde kürtaj yapmadı acaba parça kalırmı diye korkuyorum doktoruma güveniyorum ama korkuyorum yinede..
Merhabalar....ben de preeklamsi nedeniyle 2 ocakta, 25+5 de spinal anestezi ile doğum yaptım.....bana ölümden döndün dedi doktorum.......kızım da 565 gr doğmuştu.....sesini duydum sadece doğumda, sonrasında da bir kere 10 dakika küvezde gördüm yüzünü o kadar.....o kadar küçüktü ki yaşaması mucize olurdu, ama insan hep o mucizenin peşinden gidiyo..........2 gün sonra kaybettik kızımı.....çok üzüldüm hala çok üzülüyorum....diren koyduk adını ama direnemedi kızım........acı geçmiyor da sadece dayanıyorum.....umarım kimse yaşamaz böyle bi acıyı.......
Merhabalar....ben de preeklamsi nedeniyle 2 ocakta, 25+5 de spinal anestezi ile doğum yaptım.....bana ölümden döndün dedi doktorum.......kızım da 565 gr doğmuştu.....sesini duydum sadece doğumda, sonrasında da bir kere 10 dakika küvezde gördüm yüzünü o kadar.....o kadar küçüktü ki yaşaması mucize olurdu, ama insan hep o mucizenin peşinden gidiyo..........2 gün sonra kaybettik kızımı.....çok üzüldüm hala çok üzülüyorum....diren koyduk adını ama direnemedi kızım........acı geçmiyor da sadece dayanıyorum.....umarım kimse yaşamaz böyle bi acıyı.......
iyi akşamlar kızlar geçendede yazmıştım ama cevap veren olmadı bende 37 haftalık hamileyken preeklamsi geçirdim çok şükür bebeğimde bende kurtulduk size sormak istediğim doğum yapalı 6 ay oldu ama benim baş dönmem ve sol gözümün bulanık görmesi geçmedi tansiyonum normal beyin mrı göz muayenesi herşey normal ama ben hala düzelmedim psikolojikmi onuda bilmiyorum sizlerde böyle bir şikayet varmı varsada ne zaman düzeldi neolur cvp verin kafayı yiycem yoksa
çok üzüldüm zeynepcim ne diyebilirim bilmiyorum o kadar dua ettim ki sana...bence de 3 ay uzun sonuçta rahmin büyüdüğü bir gebelik olmadı ki...yaş ilerliyor çok ertelemek anlamsız geliyor bana da..benimde doktorum marttan önce hamilelik istemiyorum dedi..bende beklemedeyim yine...sabır sabır...
Sakın üzülmeyin. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Söylemek kolay oluyor ama elden başka birşey gelmiyor.
En kısa zamanda bebek haberinizi alırız inşallah.
Allah yardımcınız olsun
( zeynepcim biliyorum çok yoruldun ve ümitsiz hissediyorsun kendini .Her şey de bir hayır var diyelim , çok ümitliydik evet ama arkadaşların da dediği gibi önemli olan sağlıklı bir gebelik olması . Biraz zamana bırakalım , akışına bırakalım göreceksin bak er geç olacak inanıyorum ben ..çok stres yaptın , anneciğin hastalandı Rabbim şifasını versin. Er geç gelecek bebişin ve bugünleri unutturacak sana inşallah..
Canim uzulme allahin bildigi vardir sabir sabir sabrin sonu selamet bak gor bir gun bebegini alacaksin kucagina
canım üzülme demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş genetik inceleme yapılsın doktorun vardır bir bildiği demekki kendiliğinden düşecektir annen içinde çok geçmiş olsun
canım arkadaşım iyiki varsınız.. burada sizlerle paylaşamasam kafayı yerim heralde..hepinizi çok seviyorum..doktorum da öyle diyor sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanır buna sakın üzülme dedi ama elimde değil..dün annemin biyosisi vardı genetik inceleme yapılacak ona göre ilaç kullanacaklar bu yüzden yeniden parça alındı tümörden..işlem çok zor annem çok korkuyodu tabi bizde ..inanırmısın kendimi unuttum annem ağladı düşük yaptığımı duyunca ..üzülmesin daha fazla strese girmesin diye iyi görünmeye çalıştım..annem sağsalim çıkınca rahat bir nefes aldım..sonra rahatlayana kadar ağladım.kromozom analizi yapılacak eşimle bana..doktorum 3 ay sonra gebe kalmanı istiyorum dedi.. hakkımızda hayırlısı diyorum elimden başka bir şey gelmiyor..tek dileğim sevdiklerime bir şey olmaması sadece bunun için dua ediyorum..rabbim hiç kimseye kaldıramayacağı acılar yaşatmasın..Denizi öp benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?