18 nisanda doğdu emel teyzesi benim cadı 6 ay olacak bu ayın 18.de büyüyoya o kadar mutlu oluyorum ki her hareketinde aaa bak babası neler yapıyo diyorum
Canım benim oğlum da 9 mayısta 28 haftalık doğdu. Doğum zamanları birbirlerine yakın sayılır. Hareket olarak neler yapıyor bebişin? Fizik tedaviye gidiyor musunuz?
yok fizik tedavisine gitmedik hiç işitme testi rop muayenesi kalp ekosu beyin ve kalça usgsi hepsi yapıldı e süreklide doktor kontrolündeyiz ama fizik tedavisini hiç söylemedi doktoru yüz üstü yatırınca kafasını dik tutabiliyo ellerini ayaklarını çok fazla çırpıyo etrafa tepki veriyo gülümsüyo daha emekleme falan yok kendi kendinede dönemiyo daha peki seninki neler yapabiliyo annesi
Bizimde kranial usg, rop, işitme, kalça usgsi yapıldı. Onlar iyi çıktı çok şükür. Gülümsüyor, etrafı izliyor, beni takip ediyor, nesneleri takip ediyor başını çevirerek, yüzüstü yatırınca başını kaldırıyor ama kafası biraz büyük olduğu için tekrar düşüyor:)), hareketli bir bebek ama hep korkuyorum farklı birşeyler gelişir mi diye. Biz de doktor kontrolündeyiz şimdiye kadar fizik tedavi söylenmedi. Henüz dönemiyor, nesnelere elleriyle uzanıp yakalamıyor. Ben de bu son yazdığım hareketleri yapabilmesi için heyecanla bekliyorum.
Mecburecİm Çocuk doktorunuz kİm?
Bizimde kranial usg, rop, işitme, kalça usgsi yapıldı. Onlar iyi çıktı çok şükür. Gülümsüyor, etrafı izliyor, beni takip ediyor, nesneleri takip ediyor başını çevirerek, yüzüstü yatırınca başını kaldırıyor ama kafası biraz büyük olduğu için tekrar düşüyor:)), hareketli bir bebek ama hep korkuyorum farklı birşeyler gelişir mi diye. Biz de doktor kontrolündeyiz şimdiye kadar fizik tedavi söylenmedi. Henüz dönemiyor, nesnelere elleriyle uzanıp yakalamıyor. Ben de bu son yazdığım hareketleri yapabilmesi için heyecanla bekliyorum.
ayyy bende ogünleri düşünüyorumda ne zordu yarabbim..herkez minicik minicik deyip duruyordu..şimdi bakıyorumda sanki o bebek şimdiki Ege değil...sağ olan büyüyor derler ya işte öyle gerçekten..Allahım herkese yardımcı olsun inşaallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?