• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Preeklampsi olup 32 haftalık doğum yapan arkadaşlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben de sana teşekkür ederim egecim.Arkadaşlar size bir sorum olacak.Aranızda preeklamsi olup da doktoru tarafından normal doğuma teşvik edilen var mı.yani tansiyonu olan bir kadının normal doğum sancısının stresine girmesi doğru mu sizce.bilgisi olan var mı?

benim doktorum preklempsi olduğumu anlamadı bile sayesinde kızımı kaybediyodum Allahtan karşıma işini iyi bilen mükemmel bi doktor çıktıda doğumumu yaptırdı benim kızım tersti doktor bakar bakmaz sezeryan şart demişti

benim doktorum preklempsi olduğumu anlamadı bile sayesinde kızımı kaybediyodum Allahtan karşıma işini iyi bilen mükemmel bi doktor çıktıda doğumumu yaptırdı benim kızım tersti doktor bakar bakmaz sezeryan şart demişti

benim doktorum da anlamadı.Ayaklarım o kadar şişmişti ki hiç bir ayakkabı ve terlik olmuyordu.en son parmak arası bir terlik bulmuştum kendime.bende son ana kadar tansiyon dışında tüm belirtileri vardı preeklampsinin son kontrolden sonra bir hafta içinde tansiyonum 9-6 'dan 17-11 fırlamıştı ve tam 3 kilo almıştım.pratisyen bir doktor bildi hastalığımı.yavrularımızı Allah korusun.Peki sizde tansiyon çıkana kadar hiçbir belirti yok muydu?

benim doktorum da anlamadı.Ayaklarım o kadar şişmişti ki hiç bir ayakkabı ve terlik olmuyordu.en son parmak arası bir terlik bulmuştum kendime.bende son ana kadar tansiyon dışında tüm belirtileri vardı preeklampsinin son kontrolden sonra bir hafta içinde tansiyonum 9-6 'dan 17-11 fırlamıştı ve tam 3 kilo almıştım.pratisyen bir doktor bildi hastalığımı.yavrularımızı Allah korusun.Peki sizde tansiyon çıkana kadar hiçbir belirti yok muydu?

bendede vardı tüm belirtiler ama doktor diyim ne diyim ki artık içimden ona bişey demekte gelmiyoya neyse şişiyodum ki çok fazla bi ayda 4 kilo alıyodum o kadarda dikkat etmeme rağmen en son çok akıntım olduğunu ne giysem ıslattığını söyledim meyerse bebeyin suyuymuş hanımefendide kokulu ve sarı deyilse korkma dedi beni postaladı benimde tansiyonum hep normal seyrediyodu sonra kendisini aradım ağlayarak ne ollur yardım edin diye ben bişey yapamam deyip kapadı telefonu suratıma hatta başka topiclerde çok fanatik hastaları var kendisinin beni yalancılıkla bile suçladılar doktorumuzu karalıyosun falan dediler aynı şeyleri onlar yaşasaydı ne olurdu acaba

kızlar ben sle hastasıyım riskli gebelik grubuna giriyomuşum bana ist anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir uzman var mı*

Back