Predictor testim 5. dk da silik çizgi oldu

Benim paylaştığım test ile sizin paylaştığınız testte çizgilerin yeri farklı. Gizmo diye bir arkadaş testini paylaşmıştı, onda da sizinle aynı yerdeydi çizgi ve şuan hamileymiş ben net olarak görüyorum 2. Çizginizi, benim bu kadar net değildi ve adete çok yakın olmasına rağmen. Sizin hamile olduğunuzu düşünüyorum, bence hemen kan vermelisiniz siz

O zaman sen en mantıklısı cuma günü ver yunurtlama üstünden güzel bı zaman dilimi geçmiş oluyor çıkması için ay hadi İnşallah vardır bişeye gerek kalmaz yap bakalım sabah o testi bilmiyorum araştırdın mi benim bildiğim piyasanın en iyi testi predictor ama tabi içinden çıkıyordur bozuk sahte çıkaran illaki sizlere denk gelmemiştir inşallah

Merhaba arkadaşlar benimde predictor silik çıkardı yalancı pozitif mi bakar mısınız lütfen ilk 5 dk da çıktı regl tarihime 6 gün var
Şuan senin testine göre gebelik çok yeni denir silik çizgi benimde öyleydi hatta gözükmüyordu ben var demekten dilimde tüy bitmişti herkes yok diyordu inanmıyordu tek çizgi diyordu o derece sen düşün kaset testlerinde bunlar oldu tabi

Ben geçen ay freely markasında pozitif görmüştüm ama kan testi verdim negatif çıkmıştı okadar üzüldüm hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam inşallah birdaha yaşamam o durumu eşimde bende çok üzülmüştük inşallah vardır Allah sizden razı olsun okadar güzel motive ediyorsunuz ki

Yaa inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım hemen sabah olsun bitane daha test yapıcam silik çıkarsa kan veririm

Yaa inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım hemen sabah olsun bitane daha test yapıcam silik çıkarsa kan veririm
Bence de o da böyle silik çıkarsa net kn verin. Ben kan vermeyi biraz erteledim çünkü reglim gecikti ve hala sonuçlar negatif gösteriyor. Predictoru baya araştırdım ve en güvenilir idrar testi olduğunu düşünüyorum şuan. Ve adınıza çok mutlu oldum, sonucu mutlaka bizimle de paylaşın olur mu

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ibşallah öyledir tabiki hemen yazıcam buraya Rabbim ikimizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Freely markası iyi değil canım ya o hayal kırıklığı o kadar kötü ki çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer vardır o hayal kırıklığı bebiş ile güzel bi sayfa açar size rabbim sizden de razı olsun dualarım sizinle tüm anne olmak isteyenlerle inşallah güzel haberlerini alalım buraya da yaz olur mu

Hemen yazarım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Merhaba test yaptım şimdi üstteki predictor alttaki comfort kan vermeye gidimmi acaba

Eklentiler

• IMG_4772.jpeg
    174,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_4773.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4774.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba git bakalım canım bı ne çıkacak
Günaydın az önce kaset test yaptım, markası b-good. İlk 3 dk da 2. Bir çizgi belirdi ama yine varla yok arası , doğru açıyla foto çekince görünen bir çizgi, paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_1719.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1710.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın az önce kaset test yaptım, markası b-good. İlk 3 dk da 2. Bir çizgi belirdi ama yine varla yok arası , doğru açıyla foto çekince görünen bir çizgi, paylaşıyorum
Ya canım bence sen hamilesin görüyorum evet

Evde başka test yoktu, ovülasyon testi yaptım şimdi. 2. Çizgi neredeyse aynı koyulukta oldu. Bu testle de hamilelik öğrenenler olmuş acaba olabilir mi yada tekrar yumurtam çatlıyor reglimin 33. Gününde

Eklentiler

• image.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 26
Evde başka test yoktu, ovülasyon testi yaptım şimdi. 2. Çizgi neredeyse aynı koyulukta oldu. Bu testle de hamilelik öğrenenler olmuş acaba olabilir mi yada tekrar yumurtam çatlıyor reglimin 33. Gününde
Pcos felan yoksa olmaz canım yumurtlama o günde ya sen kan versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…