Benim paylaştığım test ile sizin paylaştığınız testte çizgilerin yeri farklı. Gizmo diye bir arkadaş testini paylaşmıştı, onda da sizinle aynı yerdeydi çizgi ve şuan hamileymişPazar-pazartesi günü adet olmam gerekiyor bende cuma günü kan vereyim dedim hem beta yükselmiş olmuş inşallah vardır çok istiyorduk 10 aydır 100 defa doktorada gittim bişey çıkmadı hatta 7 ocak için randevu aldım rahim filmi çektirecektim inşallah vardır da gerek kalmaz. Regl tarihime daha var olması beni korkuttu ama yumurtlamanın üstünden 11 gün falan geçti 10-13 arası yumurtladım ben akıntıdan anladım elimde comfort test var sabah ilk idrarla onu yapmayı düşünüyorum
O zaman sen en mantıklısı cuma günü ver yunurtlama üstünden güzel bı zaman dilimi geçmiş oluyor çıkması için ay hadi İnşallah vardır bişeye gerek kalmazPazar-pazartesi günü adet olmam gerekiyor bende cuma günü kan vereyim dedim hem beta yükselmiş olmuş inşallah vardır çok istiyorduk 10 aydır 100 defa doktorada gittim bişey çıkmadı hatta 7 ocak için randevu aldım rahim filmi çektirecektim inşallah vardır da gerek kalmaz. Regl tarihime daha var olması beni korkuttu ama yumurtlamanın üstünden 11 gün falan geçti 10-13 arası yumurtladım ben akıntıdan anladım elimde comfort test var sabah ilk idrarla onu yapmayı düşünüyorum
Şuan senin testine göre gebelik çok yeni denir silik çizgi benimde öyleydi hatta gözükmüyorduMerhaba arkadaşlar benimde predictor silik çıkardı yalancı pozitif mi bakar mısınız lütfen ilk 5 dk da çıktı regl tarihime 6 gün var
Şuan senin testine göre gebelik çok yeni denir silik çizgi benimde öyleydi hatta gözükmüyorduben var demekten dilimde tüy bitmişti herkes yok diyordu inanmıyordu tek çizgi diyordu o derece sen düşün kaset testlerinde bunlar oldu tabi
Benim paylaştığım test ile sizin paylaştığınız testte çizgilerin yeri farklı. Gizmo diye bir arkadaş testini paylaşmıştı, onda da sizinle aynı yerdeydi çizgi ve şuan hamileymişben net olarak görüyorum 2. Çizginizi, benim bu kadar net değildi ve adete çok yakın olmasına rağmen. Sizin hamile olduğunuzu düşünüyorum, bence hemen kan vermelisiniz siz
Bence de o da böyle silik çıkarsa net kn verin. Ben kan vermeyi biraz erteledim çünkü reglim gecikti ve hala sonuçlar negatif gösteriyor. Predictoru baya araştırdım ve en güvenilir idrar testi olduğunu düşünüyorum şuan. Ve adınıza çok mutlu oldum, sonucu mutlaka bizimle de paylaşın olur muYaa inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım hemen sabah olsun bitane daha test yapıcam silik çıkarsa kan veririm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ibşallah öyledir tabiki hemen yazıcam burayaBence de o da böyle silik çıkarsa net kn verin. Ben kan vermeyi biraz erteledim çünkü reglim gecikti ve hala sonuçlar negatif gösteriyor. Predictoru baya araştırdım ve en güvenilir idrar testi olduğunu düşünüyorum şuan. Ve adınıza çok mutlu oldum, sonucu mutlaka bizimle de paylaşın olur mu
Amin canım inşallahhhhÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ibşallah öyledir tabiki hemen yazıcam burayaRabbim ikimizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Freely markası iyi değil canım ya o hayal kırıklığı o kadar kötü ki çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer vardırBen geçen ay freely markasında pozitif görmüştüm ama kan testi verdim negatif çıkmıştı okadar üzüldüm hayal kırıklığına uğradım ki anlatamam inşallah birdaha yaşamam o durumu eşimde bende çok üzülmüştük inşallah vardır Allah sizden razı olsun okadar güzel motive ediyorsunuz ki
Hemen yazarım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunFreely markası iyi değil canım ya o hayal kırıklığı o kadar kötü ki çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer vardıro hayal kırıklığı bebiş ile güzel bi sayfa açar size rabbim sizden de razı olsun dualarım sizinle tüm anne olmak isteyenlerle inşallah güzel haberlerini alalım buraya da yaz olur mu
Merhaba test yaptım şimdi üstteki predictor alttaki comfort kan vermeye gidimmi acabaFreely markası iyi değil canım ya o hayal kırıklığı o kadar kötü ki çok iyi anlıyorum inşallah bu sefer vardıro hayal kırıklığı bebiş ile güzel bi sayfa açar size rabbim sizden de razı olsun dualarım sizinle tüm anne olmak isteyenlerle inşallah güzel haberlerini alalım buraya da yaz olur mu
Merhaba git bakalım canım bı ne çıkacakMerhaba test yaptım şimdi üstteki predictor alttaki comfort kan vermeye gidimmi acaba
Kesinlikle gidinMerhaba test yaptım şimdi üstteki predictor alttaki comfort kan vermeye gidimmi acaba
Ayy verdim 5 e kadar çıkar sonuç bakalım çok heyecanlıyım acaba beta kaç çıkarKesinlikle gidin
GünaydınMerhaba git bakalım canım bı ne çıkacak
Ya canım bence sen hamilesinGünaydınaz önce kaset test yaptım, markası b-good. İlk 3 dk da 2. Bir çizgi belirdi ama yine varla yok arası , doğru açıyla foto çekince görünen bir çizgi, paylaşıyorum
Ovulasyonu 2 kez yaptım, 2 sinde de iki çizgi kırmızı . Yanıltıcı oluyor mu bu testYa canım bence sen hamilesingörüyorum evet
Pcos felan yoksa olmaz canım yumurtlama o günde ya sen kan verseneEvde başka test yoktu, ovülasyon testi yaptım şimdi. 2. Çizgi neredeyse aynı koyulukta oldu. Bu testle de hamilelik öğrenenler olmuş acaba olabilir miyada tekrar yumurtam çatlıyor reglimin 33. Gününde
Galiba vericem, hala kararsızım daPcos felan yoksa olmaz canım yumurtlama o günde ya sen kan versene