Predictor testim 5. dk da silik çizgi oldu

Ovülasyon pik yaptıysa tekrar yumurtluyor olabilir misin acaba
Yani şaşkınım gerçekten, çünkü önceki regl tarihimi baz alırsak 34. Günümdeyim ve en max gecikme tarihimdeyim şuan, şimdiye kadar 2 günden fazla gecikmedi. Düzenli bir döngüm var, yarın regl olurum sanırım ama olursam da ovü testiyle ilgili ne sonuç çıkarmalıyız bilemedim

Bence var çünkü benim de belim çok ağrıdı hamile kaldığım ay. Testte de var gözüküyor ilk idrar daha net çıkarır

O zaman büyük ihtimalle bugün regl olacaksın 14 gün oluyor hayırlısı olsun canım hakkında ya inşallah diğer aya testlerini vs yapmış bitirmiş olursun güzel haberlerini alırız evet bebek yoksa da regl olsanda kafan rahat etse en azından bu stres insanı yoruyor

Çok fazla düşünüp stres yapmaktan vücudu yanıltıyoruz bence. Kan sonucu olmasa umutlanın diyicem ama bir dahaki aya inşallah

Evet canım regl olsam da şu bel ağrılarım bitse şuan onu istiyorum kan testinden sonra netleşti bende. Ovülasyon testinin bebek göstermediğini de öğrenmiş olduk ve de silik çizgilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…