Predictor testim 5. dk da silik çizgi oldu

Galiba vericem, hala kararsızım da eşimde 2 gün daha bekle üzülme diyor, ondan bilemedim
Ver canım betanın hareketlenmesinden belli olur en azından üç beş bişey çıksa yine sen biliyorsun tabiki böyle de çok stresli oluyor ya varmı yokmu

Testi verdim bakalım, 2 saate çıkar dediler. İçimde huzursuzluk var yine negatifi görmem inşallah
Üzülme canım olmasada üzülme bak lütfen ne diyoduk herşeyde bi hayır var değil mi testlerini herşeyini yapıyorsun bomba gibi hazırlanıyorsun diğer aya nefes aldıkça umut her zaman var kuzum stres yok herşey çok güzel olucak inan

Bu ne oluyor peki

Eklentiler

• IMG_1758.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 33
Sonuç 0.100 gebelik yok maalesef 5. 3 olan referans değeri

Adetiniz geçti mi

Demek ki ovulasyon testine bakmamak gerekiyormuş ama bugün 2 tane yaptım ikiside neredeyse pik çıktı, neden böyle oluyor acaba. Reglim 3 gün geçti ama ovulasyonda pik var, acaba bir sağlık problemi mi bu

İnşallah vardır birkaç güm sonra bidaha yap istersen t çizgisi c merhaba den koyu veya eşit olması gerekiyormuş ama
Adetin gelmicek olursa Dr da gidersin

İnşallah vardır birkaç güm sonra bidaha yap istersen t çizgisi c merhaba den koyu veya eşit olması gerekiyormuş ama
Adetin gelmicek olursa Dr da gidersin
Canım ovulasyondan 13 gün geçti, olsa kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Doltora regl olduğumda yazacaktım randevu için öyle söylemişti, ama bir süre daha olmazsam randevu alırım. Bu ovulasyon testi kafamı karıştırdı, bir sağlık sorunu olabilir mi diye

13 gün geçti, olsaydı illa ucundan kıyısından çıkardı bence
Evet 13 gün geçmiş belki kana karışmadı değer yani o çift çizgileri gördükten sonra neden arıyorum bi sağlık problemin yok değil mi bu şekilde sürekli gecikme oluyor mu

Evet 13 gün geçmiş belki kana karışmadı değer yani o çift çizgileri gördükten sonra neden arıyorum bi sağlık problemin yok değil mi bu şekilde sürekli gecikme oluyor mu
Çok nadir gecikir, onda da en fazla 2 dür. Çoğu zaman düzenlidir yani. Bildiğim bir sağlık sorunum yok çok şükür. Benim asıl kafamı karıştıran bugün yaptığım 2 ovülasyon testi oldu, az önce tekrar yaptım 2. Çizgi baya silikleşmiş öğlene göre. Buradan ne anlamam gerekiyor onu bilemedim

Ovulasyon testi ile kafanı karıştırma hiç canım o şekilde çoğu kişi demişti yanlış çıkarıyor inanmayin diye bende okudum öyle
İlginç şekilde sende gecikme neden oldu o zaman bişey yoksa varsa niye çıkmıyor

Bende hiç anlamış değilim, herşeyi okumaktan beynim yandı akşamdan beri regl olsam da kurtulsam şu döngüden. Yarın 14. Gün ovuden sonra, benim gibi düzenli olan birinin 14. Gün regl olması gerekir. Kandaki değerrim 5 civarı olsa yine de acaba mı diyecektim ama 0,1 hiç ihtimalli durmuyor maalesef ama idrar testlerinde çıkan o silik çizgilere de itibar etmemek gerekiyormuş demek ki. İşte böyle yaşadıkça, birbirimizle paylaştıkça detaylar da çoğalıyor, deneyimler çok fazla çok çeşitli. Yaşadıkça bu durumu çok şey öğrendim, farkında olmadığım çok şeyin farkına vardım, birçok farklı psikolojiyi deneyimledim. Vardır bir hayrı diyorum. Ama bir yandan da diyorum ki regl olsam da bitse bu sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…