Ver canım betanın hareketlenmesinden belli olur en azından üç beş bişey çıksa yine sen biliyorsun tabiki böyle de çok stresli oluyor ya varmı yokmuGaliba vericem, hala kararsızım daeşimde 2 gün daha bekle üzülme diyor, ondan bilemedim
Gidiyorum birazdan, sonuç çıkınca yazarımVer canım betanın hareketlenmesinden belli olur en azından üç beş bişey çıksa yine sen biliyorsun tabiki böyle de çok stresli oluyor ya varmı yokmu
Yorumlarınızı okudum hadi güzel haberler gel inşallahGidiyorum birazdan, sonuç çıkınca yazarım
Ay hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini alalım inşallahGidiyorum birazdan, sonuç çıkınca yazarım
Testi verdim bakalım, 2 saate çıkar dediler. İçimde huzursuzluk var yine negatifi görmem inşallahAy hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini alalım inşallahbekliyoruz
Üzülme canım olmasada üzülme bak lütfen ne diyoduk herşeyde bi hayır var değil mi testlerini herşeyini yapıyorsun bomba gibi hazırlanıyorsun diğer aya nefes aldıkça umut her zaman var kuzum stres yokTesti verdim bakalım, 2 saate çıkar dediler. İçimde huzursuzluk var yine negatifi görmem inşallah
Üzülme canım olmasada üzülme bak lütfen ne diyoduk herşeyde bi hayır var değil mi testlerini herşeyini yapıyorsun bomba gibi hazırlanıyorsun diğer aya nefes aldıkça umut her zaman var kuzum stres yokherşey çok güzel olucak inan
Bu ne oluyor pekiÜzülme canım olmasada üzülme bak lütfen ne diyoduk herşeyde bi hayır var değil mi testlerini herşeyini yapıyorsun bomba gibi hazırlanıyorsun diğer aya nefes aldıkça umut her zaman var kuzum stres yokherşey çok güzel olucak inan
5,3 mü oluyor?Bu ne oluyor peki
Evet geçti 3 günSonuç 0.100 gebelik yok maalesef5. 3 olan referans değeri
Adetiniz geçti mi
Gebelik yok diyoBu ne oluyor peki
Canım ovulasyondan 13 gün geçti, olsa kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Doltora regl olduğumda yazacaktım randevu için öyle söylemişti, ama bir süre daha olmazsam randevu alırım. Bu ovulasyon testi kafamı karıştırdı, bir sağlık sorunu olabilir mi diyeİnşallah vardır birkaç güm sonra bidaha yap istersent çizgisi c merhaba den koyu veya eşit olması gerekiyormuş ama
Adetin gelmicek olursa Dr da gidersin
13 gün geçti, olsaydı illa ucundan kıyısından çıkardı benceGebelik yok diyo
Yumurtlama üstünden kaç gün geçti canım senin?
Evet 13 gün geçmiş belki kana karışmadı değer yani o çift çizgileri gördükten sonra neden arıyorum bi sağlık problemin yok değil mi bu şekilde sürekli gecikme oluyor mu13 gün geçti, olsaydı illa ucundan kıyısından çıkardı bence
Çok nadir gecikir, onda da en fazla 2 dür. Çoğu zaman düzenlidir yani. Bildiğim bir sağlık sorunum yok çok şükür. Benim asıl kafamı karıştıran bugün yaptığım 2 ovülasyon testi oldu, az önce tekrar yaptım 2. Çizgi baya silikleşmiş öğlene göre. Buradan ne anlamam gerekiyor onu bilemedimEvet 13 gün geçmiş belki kana karışmadı değer yani o çift çizgileri gördükten sonra neden arıyorum bi sağlık problemin yok değil mi bu şekilde sürekli gecikme oluyor mu
Ovulasyon testi ile kafanı karıştırma hiç canım o şekilde çoğu kişi demişti yanlış çıkarıyor inanmayin diye bende okudum öyleÇok nadir gecikir, onda da en fazla 2 dür. Çoğu zaman düzenlidir yani. Bildiğim bir sağlık sorunum yok çok şükür. Benim asıl kafamı karıştıran bugün yaptığım 2 ovülasyon testi oldu, az önce tekrar yaptım 2. Çizgi baya silikleşmiş öğlene göre. Buradan ne anlamam gerekiyor onu bilemedim
Bende hiç anlamış değilim, herşeyi okumaktan beynim yandı akşamdan beriOvulasyon testi ile kafanı karıştırma hiç canım o şekilde çoğu kişi demişti yanlış çıkarıyor inanmayin diye bende okudum öyle
İlginç şekilde sende gecikme neden oldu o zaman bişey yoksa varsa niye çıkmıyor