- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
Benimde silikleşti. Şimdi tekrardan koyulaşmaya başladıçok az silikleşti sonra tekrar koyulaşmaya başladı
hakkımızda hayırlısı olsun ama senin gayet umut verici benim öle çıkmış olsaydı hemen kan verirdm ... en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallahBenimde silikleşti. Şimdi tekrardan koyulaşmaya başladı
Pzartesi regl günüm ovulasyon takip edicem koyulaşma varmı diye sende yarın haberdar edersen sevinirim durum ile ilgili inşallahhakkımızda hayırlısı olsun ama senin gayet umut verici benim öle çıkmış olsaydı hemen kan verirdm ... en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah
bu da erken gebelik testi öğlen yaptım bişi çıkmadı arkadaki ovülasyon testi hala koyuluğunu koruyor kafayı yicemBenimde silikleşti. Şimdi tekrardan koyulaşmaya başladı
inşallah mutlu haberlermizi paylaşırz ikimizdePzartesi regl günüm ovulasyon takip edicem koyulaşma varmı diye sende yarın haberdar edersen sevinirim durum ile ilgili inşallahsenin de vardır geç döllenme olabilir diyorum.
Yarım birdaha hap bakalım koyulaşma varmı geç döllenme olabilir bencebu da erken gebelik testi öğlen yaptım bişi çıkmadı arkadaki ovülasyon testi hala koyuluğunu koruyor kafayı yicem
inşallah belki sabah ilk idrarla uygulamam gerekiyordu ...yarın sonucu paylaşırımYarım birdaha hap bakalım koyulaşma varmı geç döllenme olabilir bence
Yalniz ovulasyonla ogrenenlerde t cizgisi c cizgisi kadar ve hatta daha koyu oluyor sanirimbu da erken gebelik testi öğlen yaptım bişi çıkmadı arkadaki ovülasyon testi hala koyuluğunu koruyor kafayı yicem
dün böleydi bugün yaptğm sıvı alımndan dolayı öle olmş olablr hergün böle çıkıyoYalniz ovulasyonla ogrenenlerde t cizgisi c cizgisi kadar ve hatta daha koyu oluyor sanirim
bugün yaptım dün yaptığım farklı erken gebelik testiyle .... dün bişi çıkmamştı bugün prodictordaki gibi çok silik çıktı fotografta belli olmuyoYarım birdaha hap bakalım koyulaşma varmı geç döllenme olabilir bence
Bende kan yaptırdım dayanmadımbugün yaptım dün yaptığım farklı erken gebelik testiyle .... dün bişi çıkmamştı bugün prodictordaki gibi çok silik çıktı fotografta belli olmuyo
bu testler guvenilir değil o zaman lh ımı algılıyo nedir tahminenn benimde öle ...tedavisiz olmycak anladım hakkımızda hayırlısı üzülmeBende kan yaptırdım dayanmadım
0,1 çıktı
Çok üzüldüm valla büyük hayal kırıklığı oldu benim için debu testler guvenilir değil o zaman lh ımı algılıyo nedir tahminenn benimde öle ...tedavisiz olmycak anladım hakkımızda hayırlısı üzülme
yok üzülme dicem de bende o duygulardayım ... inşallah ikimizde burdan güzel haber veririz birbrmizeÇok üzüldüm valla büyük hayal kırıklığı oldu benim için de
Amin inşallah çok umudum kalmadıyok üzülme dicem de bende o duygulardayım ... inşallah ikimizde burdan güzel haber veririz birbrmize
Pozitif canımMerhaba,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum 3 gün kadar erken gelmişti..
Bu ay yumurtlama takibi yapamafim ama 1 kez ilişki oldu adetten 12 gün sonra ..
Şimdi de 1 hafta gecikti adet ve test yaptım içimi rahatlatmak için. Çok silik değil ..
Sonuç hakkında yorumlarınızı rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?