• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi

Predictorle regle 6 gün varken çok koyu çizgi çıkmıştı. Gününüze göre bakılırsa galiba negatif. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️
Ben predictor ile yapmadım.. Hollanda'da yaşıyorum ve sıradan bir test aldım ..
Ama bilemiyorum tabi yalancı çizgi de olabilir. Yarın tekrarlayacagim.

Predictorle regle 6 gün varken çok koyu çizgi çıkmıştı. Gününüze göre bakılırsa galiba negatif. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️
Ben presictorle yaptım çizgi çıktı
Merhaba,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum 3 gün kadar erken gelmişti..
Bu ay yumurtlama takibi yapamafim ama 1 kez ilişki oldu adetten 12 gün sonra ..
Şimdi de 1 hafta gecikti adet ve test yaptım içimi rahatlatmak için. Çok silik değil ..
Sonuç hakkında yorumlarınızı rica ediyorum 🙂
belirti olarak meler var

Göğüslerde ve sırtta ağrı .. iki üç sabahtir da içim kaziniyor aç kalkıyorum onun dışında herşey normal 🙂 adet olmadan lekelenme olurdu o da yok ..
Benim iki gündür kasık agırım var özellikle kalkarken ve beyaz akıntım başladı benim de adetim pazartesi günü ama yumurtlama takibi yaptım yumurtam gectigimiz pazar çatladı bugün kan baktırdık 0’1 çıktı

o testte hatalı sonuç gören çok canım. İnşallah senin öyle değildir. Bence en net sonucu kan ile öğrenirsin. Arkadaşın kaç ay hep çizgi çıktı ama regl oldu
Hangi gebelik ve ovulasyo testi güvenilir ki??

Merhaba,
Şimdi de 1 hafta gecikti adet ve test yaptım içimi rahatlatmak için. Çok silik değil ..

Benim iki gündür kasık agırım var özellikle kalkarken ve beyaz akıntım başladı benim de adetim pazartesi günü ama yumurtlama takibi yaptım yumurtam gectigimiz pazar çatladı bugün kan baktırdık 0’1 çıktı
Akıntı bende de var..
Bu benim ikinci çocuğum olacak eğer hamile isem..
Göğüs ağrısından tanıdık geldi zaten.
İhtimal vermiyordum bu ay gebelik için.. doğruysa her mucize Allah'tan..

bu test şöle yanılma yapabilir kimyasal gebelik oluştysa evet ...

O kadar eminsin yani 😁 yarın tekrarlayıp yazacağım sana 🙏☺️
yani o çizgiyi bekliyorum ben lütfen 😄 darısı başıma ama dediğim gibi o negatif çıksn dediğimn arkasındayım bütün testleri çöpe atcam 9 ay ı tamamlamayı bırak kucağıma çocuk vermeden hamileyim demiycem 😄

Kızlar benimde 5 ocak bat testim bu şekilde çıktı ama yarım saat sonra belirdi.. resmi akşam çektim sarartı akşam gelişti..

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-30-17-668_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-12-31-22-30-17-668_com.miui.gallery.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 255
Çok net değil ya resimde hiç görünmüyor hatta

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 235
Merhaba,
Adetin 1. gününden mi yasıyorsunuz yoksa bitiş tarihinden mi 🤭 biraz saçma oldu sorum sanırım ama merak ettim kusura bakmayın şimdiden

Back