o testte hatalı sonuç gören çok canım. İnşallah senin öyle değildir. Bence en net sonucu kan ile öğrenirsin. Arkadaşın kaç ay hep çizgi çıktı ama regl oldumerhabalar ovülasyon testim sürekli koyuya yakın çıkıyodu bende predictor erken gebelik testi kullandm çok silik bir çizgi var fotograflarda görünüyor mu bilmiyorum ama bu testi daha önce kullandıysanz yardımcı olabilir misiniz böle bi durum yaşadınız mı ?ilk üç dk da hayalet bir çizgi çıktı regl günümden 1 gün geçti çok mu erken yaptm acaba ?
evet çizgi belli olmuyo fotografta inşallah belki de gördüğüm kendi çizgisidirRegl 1 gün geçtiyse daha koyu çıkması lazımdı aslında. Ben hayalet çizgi de göremedim umarım hamilesinizdir tabi istiyorsaniz
Erken yapmışsın kuzum. Kiminin çok geç çıkar idrarda. Net sonuçlar için en az 7 gün beklemelisinmerhabalar ovülasyon testim sürekli koyuya yakın çıkıyodu bende predictor erken gebelik testi kullandm çok silik bir çizgi var fotograflarda görünüyor mu bilmiyorum ama bu testi daha önce kullandıysanz yardımcı olabilir misiniz böle bi durum yaşadınız mı ?ilk üç dk da hayalet bir çizgi çıktı regl günümden 1 gün geçti çok mu erken yaptm acaba ?
Yanlis bilgi veriyorsunuz. Eegl 1 gun gecince gec dollenme degilse cikar testte.Erken yapmışsın kuzum. Kiminin çok geç çıkar idrarda. Net sonuçlar için en az 7 gün beklemelisin
Geç döllenmeyse çıkmaz demek istedim canım yazmayı unutmuşum. Ama her insan yine de bir olmuyor kiminin erken çıkar kiminin adet gününde kiminin birkaç gün sonra ..Yanlis bilgi veriyorsunuz. Eegl 1 gun gecince gec dollenme degilse cikar testte.
Konu sahibi fotolarda bir sey gorunmuyor. Ben bu testle regle 5 gun kala ogrenmistim ve gorunuyordu baya baya. Umarim vardir sizin de bebek, biraz daha bekleyin isterseniz
Bugün bende yaptım bu testten bende aynı durumdayım çok silik çizgi bar adete 4 gün var kan testi yaptırdın mı sen cankmfotografı koyultunca biraz daha anlaşılır ..benim regl tarihlerim çok düzenli değil ovülasyon testim 21 inde pik yaptı
seninki daha belirgin canım benimki ışıkta görünüyor anca hayırlı olsun bence
Ay gerçekten varmı 3 buçuk yıldır olmuyordu bizim icin çok büyük mucize olucak. Sen başka test yapmadın mıseninki daha belirgin canım benimki ışıkta görünüyor anca hayırlı olsun bence
inşallah güzel haberler alırsın
yaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadeceAy gerçekten varmı 3 buçuk yıldır olmuyordu bizim icin çok büyük mucize olucak. Sen başka test yapmadın mı
Amin canım normal testler de çizgi çıkmıyor du bugün bundan deneyim dedim. Hemen çıkınca büyük şaşkınlık yaşadıminşallah güzel haberler alırsın
yaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadece
geç döllenme olabilir ben de ovulasyon demiyorum iki aydırseninki daha belirgin canım benimki ışıkta görünüyor anca hayırlı olsun bence
yaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadec
Sen çizgi görüyorsan bence vardır sende. Çünkü bende de normal testler negatif cıkıyor bende bugün ovulasyon yaptım koyulaşmaya başlamışyaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadece
Sen takip ederken yumurta catlamadıgını görmedin mibence yumurta çatlamıyo gibi geliyo yarın ilk idrarla yapıcam belki sonuç daha farklı olur zannetmiyorum ama umut ...
çok az silikleşti sonra tekrar koyulaşmaya başladıSen takip ederken yumurta catlamadıgını görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?