• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi

hakkımızda hayırlısı olsun ama senin gayet umut verici benim öle çıkmış olsaydı hemen kan verirdm ... en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah
Pzartesi regl günüm ovulasyon takip edicem koyulaşma varmı diye sende yarın haberdar edersen sevinirim durum ile ilgili inşallah 🙏 senin de vardır geç döllenme olabilir diyorum.

Benimde silikleşti. Şimdi tekrardan koyulaşmaya başladı
bu da erken gebelik testi öğlen yaptım bişi çıkmadı arkadaki ovülasyon testi hala koyuluğunu koruyor kafayı yicem 😣

Eklentiler

• BDE27B44-768C-42A4-A90C-B97F1958A203.webp
    BDE27B44-768C-42A4-A90C-B97F1958A203.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 414
bu da erken gebelik testi öğlen yaptım bişi çıkmadı arkadaki ovülasyon testi hala koyuluğunu koruyor kafayı yicem 😣
Yalniz ovulasyonla ogrenenlerde t cizgisi c cizgisi kadar ve hatta daha koyu oluyor sanirim

Yalniz ovulasyonla ogrenenlerde t cizgisi c cizgisi kadar ve hatta daha koyu oluyor sanirim
dün böleydi bugün yaptğm sıvı alımndan dolayı öle olmş olablr hergün böle çıkıyo

Eklentiler

• D40C3305-F31D-409C-8C01-AECCFDEE0AA9.webp
    D40C3305-F31D-409C-8C01-AECCFDEE0AA9.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 391
ben gebelik olduğunu düşünmüyorum o gördüğüm kendi çizgisi bence ...ama yinede yarın sabah bi umut testi tekrarlıycam ondan sonra doktordan randevu alma zamanı geldi bence

Yarım birdaha hap bakalım koyulaşma varmı geç döllenme olabilir bence
bugün yaptım dün yaptığım farklı erken gebelik testiyle .... dün bişi çıkmamştı bugün prodictordaki gibi çok silik çıktı fotografta belli olmuyo 😣

bu testler guvenilir değil o zaman lh ımı algılıyo nedir tahminenn benimde öle ...tedavisiz olmycak anladım hakkımızda hayırlısı üzülme 😞
Çok üzüldüm valla büyük hayal kırıklığı oldu benim için de

Merhaba,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum 3 gün kadar erken gelmişti..
Bu ay yumurtlama takibi yapamafim ama 1 kez ilişki oldu adetten 12 gün sonra ..
Şimdi de 1 hafta gecikti adet ve test yaptım içimi rahatlatmak için. Çok silik değil ..
Sonuç hakkında yorumlarınızı rica ediyorum 🙂

Eklentiler

• IMG-20210101-WA0028.webp
    IMG-20210101-WA0028.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 154
Merhaba,
Geçen ay 25 inde adet olmuştum 3 gün kadar erken gelmişti..
Bu ay yumurtlama takibi yapamafim ama 1 kez ilişki oldu adetten 12 gün sonra ..
Şimdi de 1 hafta gecikti adet ve test yaptım içimi rahatlatmak için. Çok silik değil ..
Sonuç hakkında yorumlarınızı rica ediyorum 🙂
Pozitif canım

Teşekkürler..Yanılma oluyor diyorlar.. yarın tekrar mi yapsam?
Kan testi içinde pazartesi arayacağım doktoru 🙂

Predictorle regle 6 gün varken çok koyu çizgi çıkmıştı. Gününüze göre bakılırsa galiba negatif. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️

Back