Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba predictor test yaptım ilk başta kabını çıkarmadan silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Geldiğinde testi içini açtım 2. Çizgi benim silik gördüğümden dahada ilerde. Bu 2. Kırmızı olan testin kendisinde mi var acaba başına gelen var mı
Eki Görüntüle 3509368 Merhaba predictor test yaptım ilk başta kabını çıkarmadan silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Geldiğinde testi içini açtım 2. Çizgi benim silik gördüğümden dahada ilerde. Bu 2. Kırmızı olan testin kendisinde mi var acaba başına gelen var mı
13 gün gecikmem sol kaşık ağrım göğüs hassasiyetim var , pkos var bende ama bu kadar gecikme hiç olmamıştı, dün frely marka normal kaset testte silik çizgi çıkmıştı ama gölge gibi
Eki Görüntüle 3509368 Merhaba predictor test yaptım ilk başta kabını çıkarmadan silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Geldiğinde testi içini açtım 2. Çizgi benim silik gördüğümden dahada ilerde. Bu 2. Kırmızı olan testin kendisinde mi var acaba başına gelen var mı
Tabi ki yazarım ama sizin çizgiler birbirine daha yakın ve net kırmızı mutlaka kan verin Benim çizgiler arası aşırı açık sizin marka predictor mu içini açsanız dipte çizgi var mı diye baksanız olur mu
Tabi ki yazarım ama sizin çizgiler birbirine daha yakın ve net kırmızı mutlaka kan verin Benim çizgiler arası aşırı açık sizin marka predictor mu içini açsanız dipte çizgi var mı diye baksanız olur mu