- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 34
Ayy hadi insallah.kan testimi cuma gunune verdiler umarim bi aksilik cikmaz.cunku cok mesakkatli yollardan gectim
Beni anlayan birinin olmasi ne kadar mutlu etti bir bilsen.rabbim kimseye yasatmasin.herkesin gonlune gore versin evlat hasreti cektirmesin...o geçtiğin yolları çok iyi biliyorum cnm oldukça yıpratıcı, sinir bozucu, insanın psikolojisini bozan bir süreç. allah ım gönlüne göre versin inş..
Beni anlayan birinin olmasi ne kadar mutlu etti bir bilsen.rabbim kimseye yasatmasin.herkesin gonlune gore versin evlat hasreti cektirmesin...
Bencede hamilesin benimki bundan biraz daha silikti bende dört gün kala yapmıştım Suan hamileyim çok şükürKizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti
Hamile kalanlari tebrik ederiiim❤ Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallah☺ Ben gecen yil evlendim ilk 6ay dogum kontrol kullandim sonra korunmayi biraktik ve 7 aydir acaba oldu mu olcak mi stresindeyim hic sabredip bekliyemiyorumdabakalim 5 gün sonra adet günüm dua edin olmiyim artik olursam zaten tedavi icin doktora gitcez malesef
Canim benim esimde tüp bebekle olmus. annesigil 10 yil beklemisler onu. Anne tarafi da baba tarafi da sıkıntılı amcasinin hic cocugu olmamis 50 yasinda biz daha 23 yasindayiz ben korktum 7 aydir olmayincacnm sadece 7 aydır korunmuyormuşsun. dr lar 1 sene nin ardından tedaviye başlıyor. 7 ay kısa bir süre
Kizlar adetime 5 gun var ama ben dayanamadim gebelik testi aldim azicik minicik bi cizgi var sanki bu herkeste mi oluuur ne diyosunuzzz
Onceki 1 gün gecikmisti adetim iki kez kan testi yaptirdimbu sefer bekliyim diyorum bakalim ama yine dayanamicam galiba yaa. Bi de hic idaririmi falan bekletmedim ve daha bes gun vaaar umitlendirdi su silik cizgi valla yaa
Yarinda öyle yapicam bebegiiim dua ediiin banaaa❤❤❤sabah aç karnına yaptığın idrar testi daha kesindir cnm aklında bulunsun
Insallah canimmm insallah ama ben de silik cizgi magdurlari diye biseyler okudum o yuzden umitlenmek isteniyorum hic 3 4 gun daha beklicem bakalim kan testi icinMerhaba ben dün yabancı bir sitede silik çizgilerin hamilelik için pozitif olduğunu, hiç çizgi yoksa negatif olduğunu okudum. Bu konularda çok fazla bilgim yok ancak insalh hamilesinizdir.
Insallah canimmm insallah ama ben de silik cizgi magdurlari diye biseyler okudum o yuzden umitlenmek isteniyorum hic 3 4 gun daha beklicem bakalim kan testi icin
Kızlar BAT a 4 gün var yukardaki dünkü, asagidaki bu sabahki gebelik testi. Bu kaset tiplerinde hep bi siliklesme oluyor mu acaba ya
Yaaaa cok beziyo silikligiii. Kaset seklinde olanlardan miydi seninde canim ayyyy cok heyecanlandiiimbence hamilesin cnm ama kan testi yaptırırsan beklemene gerek kalmadan kesin öğrenirsin. hamile olduğumu öğrendiğimde benimde böyleydi. resim yükledim
Yaaaa cok beziyo silikligiii. Kaset seklinde olanlardan miydi seninde canim ayyyy cok heyecanlandiiim
Silik mi cikiyordu yoksa senin de canimİnslh olur, ilk defa bu ay o ümitsizliğin / hayal kırıklığının ne olduğunu anladım..