- 31 Mayıs 2024
- 150
- 53
- 38
-
- Konu Sahibi nonetheless80
Bakar mısınız siz gördünüz mü bu markada çizgi?Artımed bende de silik çizgi çıkardı bu sabah ama kan verdim negatif çıktı. Predictor daha güvenilir bence yine de 2-3 gün sonra başka bir marka ile de tekrarlamanızı tavsiye ederim mesela freely
Teşekkürler cevabınız için şimdilik bekleyeceğim bakalım daha 5 gün var . Ama hamileysem ve predictor ün algılayamadığı hcg düzeyini artımed algıladıysa adamlar yapmış derim buraya da yazarım.predictor daha iyi. artımed hiçbir testine güvenmiyorum ne kaset ne erken. ben hamileliğimi predictor ile öğrendim
ben internetten araştırıp predictoru almistim. diğer tüm testlerden daha hassas. 10 ve üzeri değerleri ölçebiliyor. artımed hep eczanede bir tek o var diye almak zorunda kaldım ve gebe olmadığım halde silik çizgi çıkarmıştı.Teşekkürler cevabınız için şimdilik bekleyeceğim bakalım daha 5 gün var . Ama hamileysem ve predictor ün algılayamadığı hcg düzeyini artımed algıladıysa adamlar yapmış derim buraya da yazarım.
Freely de çok silik bi gölge var gibi ama tekrarlamak lazımBakar mısınız siz gördünüz mü bu markada çizgi?
Gölgeler çıkan ve çıkmayan silik çizgiler insanın psikolojisini bozuyor Bi yerden sonra. Sabırlı olmak lazım onu da ben yapamıyorum işte.Freely de çok silik bi gölge var gibi ama tekrarlamak lazım
bakın bu da miratech erken gebelik testi ben çok net görüyorum çıplak gözle ikinci çizgiyi bugün.Freely de çok silik bi gölge var gibi ama tekrarlamak lazım
Evet bi gölge var gibibakın bu da miratech erken gebelik testi ben çok net görüyorum çıplak gözle ikinci çizgiyi bugün.
Son attıgınız testler pozitif görünüyor :)) tebrik ederim. Artımed bende silik çizgi çıkarıp duruyor 3 gün önce kanda negatif geldi ama o sebeple güvenim kırıldı artımede , erken gebelikler de negatif.Artımed erken gebelik predictor den daha hassasmış. ADAMLAR YAPMIŞ:)
Kasetler böyle çıkmasına rağmen erken gebelik denediniz mi onda çıkıyor mu?? Ben şu zamana kadar erken gebelikte silik bile görmedim artımed kaset hayalet gölge veriyor sadece
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Erken de yaptım evet ama o erken olduğu halde kopkoyu değil öyle hala silik kasetler en azından pembeli çıkıyor resimde gözükmese de. İnanın ben de anlamadım artımed baya çizgi çıkardı ben de hem de 5 gün kala başka hiçbir test çıkarmamıştı. Bugün kan verdim evet daha 2 gün var adete ufak bir değer çıkacak diye düşünüyorum. Yarın belli olacak. Umarım sizin de vardır adete kaç gün varken kan testi yapıldı size?Son attıgınız testler pozitif görünüyor :)) tebrik ederim. Artımed bende silik çizgi çıkarıp duruyor 3 gün önce kanda negatif geldi ama o sebeple güvenim kırıldı artımede , erken gebelikler de negatif.
Kan verecek misiniz bugün???? Merak ettim inşallah sağlıklıdır herşey yolundadır
İlginç gerçekten. Demek kişiden kişiye degisiyor. 2 gün vardı adete 1,20 çıktı değer. Bugün gecikmenin 1. Günü ama testlerde çizgi göremiyorum adet olmayı bekliyorum.Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Erken de yaptım evet ama o erken olduğu halde kopkoyu değil öyle hala silik kasetler en azından pembeli çıkıyor resimde gözükmese de. İnanın ben de anlamadım artımed baya çizgi çıkardı ben de hem de 5 gün kala başka hiçbir test çıkarmamıştı. Bugün kan verdim evet daha 2 gün var adete ufak bir değer çıkacak diye düşünüyorum. Yarın belli olacak. Umarım sizin de vardır adete kaç gün varken kan testi yapıldı size?
Yazarım tabiki. Belki sizin geç döllenmedir adet olana kadar umut var ben aylarca umudu kaybetmedim. İnşallah siz de bana hayırlı haberler verin bu ay olmazsa gelecek ay olsun inşallah.İlginç gerçekten. Demek kişiden kişiye degisiyor. 2 gün vardı adete 1,20 çıktı değer. Bugün gecikmenin 1. Günü ama testlerde çizgi göremiyorum adet olmayı bekliyorum.
Kan sonucunuz gelince yazın bana da merak ettim :)