-
- Konu Sahibi nonetheless80
Benimde hemen çıktı ama kanda 1,20Hemen çıktı
Merhaba bende ilk kez artımed ile test yaptım hayalet çizgiyi gördüm ama çoğu yalancı pozitif demişHemen çıktı
Bana var gibi geldi yarın erken gebelik testlerinden yapın bence.Eki Görüntüle 3479476
Bebetime testin markası. Adetime 6 gün kala yapmıştım şuan 4 gün kaldı bekliyorum bakalım dua et bana dabu arada dün predictor yaptım göz yanıltıcı bi çizgi var gibi yok gibi de senin testini görünce acaba mı dedim bekliyorum bakalım demekki predictor o kadar da hassas değilmiş
Bana doğru gösterdi yalancı pozitif değildi baya hamileydim.Merhaba bende ilk kez artımed ile test yaptım hayalet çizgiyi gördüm ama çoğu yalancı pozitif demiş
Bugün bir tane daha yaptım o da silik çizgiydiBana doğru gösterdi yalancı pozitif değildi baya hamileydim.
Test fotosu var mıBugün bir tane daha yaptım o da silik çizgiydi
Evet fotoğraf paylaşın bakalım.Bugün bir tane daha yaptım o da silik çizgiydi
Dün ve bugündenEvet fotoğraf paylaşın bakalım.
Benim böyleyken gebelik vardı. İnşallah sizin de vardır dualarım sizinle.Dün ve bugünden
Yaa inşallah vardır amin teşekkür ederimBenim böyleyken gebelik vardı. İnşallah sizin de vardır dualarım sizinle.
KoydumTest fotosu var mı
Var gibi gördüm ama artimed işte umarım vardırKoydum
Reglimi bekliyorum sonucu yazacağım teşekkür ederimVar gibi gördüm ama artimed işte umarım vardır
Kaç gün kaldı reglinize? Kaset test yapabilirsiniz.Yaa inşallah vardır amin teşekkür ederim
Normalde regl öncesi yapmam ilk hamileliğimde bile yapmadım ama belirgin belirtilerim var bilemiyorum regli bekliyorum kesin sonuç için
Gerek kalmadı ki dün regl oldum artımed yanılttı demek kiKaç gün kaldı reglinize? Kaset test yapabilirsiniz.
Sağlık olsun istiyorsanız inşallah gelecek ay olsun. Artımed de şaibeli marka demekki ben de doğru sizde yalan çıkarttı.Gerek kalmadı ki dün regl oldum artımed yanılttı demek ki
Sanırım ya ilk kez böyle birşey yaşadım normalde ilk hamileliğimde bile regl öncesi test yapmadım bu kez bende yanıldımSağlık olsun istiyorsanız inşallah gelecek ay olsun. Artımed de şaibeli marka demekki ben de doğru sizde yalan çıkarttı.