- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.730
Şu despacitonun birinci olduğu zaman tiramisu da vardı sanki yarışmada.Tiramisu 1.olur neden dersen bu tarz şeylerde bilindik daha cazip geliyor
Ama kahveli tatlar diyorsun.Kahve denince akla ilk ne gelirŞu despacitonun birinci olduğu zaman tiramisu da vardı sanki yarışmada.Ama kategori direkt kahveli tatlı olursa tiramisu 1-0 önde olur tabii.
Kahveli kaç tane tatlı var kız artık Labne gibi aşureye falan koyarızŞu despacitonun birinci olduğu zaman tiramisu da vardı sanki yarışmada.Ama kategori direkt kahveli tatlı olursa tiramisu 1-0 önde olur tabii.
AynenKahveli kaç tane tatlı var kız artık Labne gibi aşureye falan koyarız
Olabilir mi acaba dedik annemle. Öyle kategori olsa neler çıkar ortaya bilmediğimiz.Kahveli kaç tane tatlı var kız artık Labne gibi aşureye falan koyarız
Biz yaparız ya mutlaka buluruz bir şeylerOlabilir mi acaba dedik annemle. Öyle kategori olsa neler çıkar ortaya bilmediğimiz.
Ben de dünya mutfagı istiyorum çok amaOlabilir mi acaba dedik annemle. Öyle kategori olsa neler çıkar ortaya bilmediğimiz.
Kendine yandaş bul yapalımBen de dünya mutfagı istiyorum çok ama
Yapar bizim kızlar yaKendine yandaş bul yapalım
Ama o zaman ekip başkaydıYapar bizim kızlar ya
Yıllar önce bile neler yapılmış
Abla şu sanSebastian cheesecake birinci olmaz dimiTiramisu 1.olur neden dersen bu tarz şeylerde bilindik daha cazip geliyor
Ben deeeeee.Ben de dünya mutfagı istiyorum çok ama
MASUMAbla şu sanSebastian cheesecake birinci olmaz dimi
Bahaneyle yapar yerim o yarışmadan istiyorum
Ben bilmiyorum askomGazoz tatlısını bilen var mı yabaşka bir marka kullanmak zorunda kaldım tadını etkilemez umarım dimi
Yasak o yasak, cıssssAbla şu sanSebastian cheesecake birinci olmaz dimi
Bahaneyle yapar yerim o yarışmadan istiyorum
Fru.. ile yapıyorduk ama ni..bulabildik bu saatteBen bilmiyorum askom